- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против марковите дрехи
На мен ми е се тая..марковите дрехи не са с нищо по-различни от другите.И ко,като на етикета на дънките ти пише J.Lo?Не си струва да даваш 200 лв. за един етикет,след като и дънки за 30 лв. биха ти свършили чудесна работа.Като модели марковите също не са нещо по-различно.Пак си оставаш с етикета..и с олекналия джоб.
почнаха от олд скул кецките, а сега и кубинките ще осквернят!! МАМКА ВИИИИИИИИ!!!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
След като всички дрехи са на някоя марка => всички дрехи са маркови =] Та против дрехите нищо нямам :Р
хъхъ..
Не ме интересуват маркови ли са или не.Все ми е тая .Пък и в крайна сметка мога да си купя повече дрехи които не са маркови отколко една маркова.Маркова или не все е дреха.
Що против бе? Като имам пари ще си купувам маркови дрехи много ясно!!!
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Ти колко искаш?Първоначално написано от _SL_
ЗА
Но на мен ми ги носят от Франция!
Във Витошка и в Мола 70% да не кажа повече са си същите ментаци като по кварталните боклучарници!
Light The Universe
3 леваПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
За кво изобщо трябва някой да е ''за'' или ''против'' ...
Всеки знае,че има качествени марки,които са скъпи (поради тая причина..)
Има и много скъпи дрехи,които на качество не струват повече от тия по сергиите...
така, че зависи от самата дреха...
Аз си го казвам ...гледам да купувам маркови неща... ако са качествени и ми харесват бих дала парите.Но същото се отнася и за по-неизвестните марки![]()
За![]()
Клошарите да не се обаждат![]()
ти неска шо раси нахрани ...Първоначално написано от метоман
![]()
сега и с клошарите ли имаш проблем...![]()
Що бе ти да не се засегнаПървоначално написано от Offer*Nissim
![]()
дълбоко...Първоначално написано от метоман
ИзвинявайПървоначално написано от Offer*Nissim
![]()
![]()
еми как да не ти прости човек...Първоначално написано от метоман
![]()
![]()
Тва е много относително...кво значи да си ЗА или ПРОТИВ маркови дрехи???? Всяка дреха е маркова, защото е произведена от дадена марка - независимо дали марката е D&G или "БАБА СПАСКА" ЕТ .... Не мисля, че е редно хората да се хвърлят в някакви крайности от рода на "АЗ СЪМ ПРОТИВ МОДЕРНИТЕ ДРЕХИ или АЗ НОСЯ САМО МОДЕРНИ ДРЕХИ или АЗ СЪМ ПРОТИВ СКЪПИТЕ МАРКОВИТЕ ДРЕХИ или АЗ НОСЯ САМО ДРЕХИ ОТ 200 лв + " ....тва според мен граничи с тесногръдие. Аз имам няколко "маркови" дрехи, имам и дрехи от Илиянци....не виждам защо някои хора се хващат за такива глупости![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Е аз не се уредих с евтини...све пак Мартенсите ми бяха 22 лева, а по-рано намерих за 6,50, а и други са се уреждали...Първоначално написано от _SL_
Ми нямам нищо против тях,но не ги нося!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Купувам си дрехата която ми хареса, без значение маркова ли е или не е.
Но ако трябва да назова името на марката чийто дрехи ми допадат най много това е Vivienne Westwood - какъвто е ника ми![]()
abe men li4no si mi haresvat markovite drehi .....ama 4esnu kazano ne bih dala 500lv za sui4er ili kfoto i da e
imam idre6ki koito ne sa markovi ama itqh mn si gi haresvam.......kakto predi men kazah nqkoi markovi drehi si zaslujavat parite drugi sa p1len g*s s izvinenie...6otot primerno ne bih dala 60 lv za potnik na koito nqma nik1f nadpis oba4e tam nqk1de si otv1tre ima etiken na koito pi6e KENVELO...(p1k i potnika prili4a6e na spalno belio)ddz nqkoi drehi izob6ot nemoje da im se kaje 4e sa markovi taka 4e i markovi i nemarkovi nosq stiga da sa qki...... i mn sa neva na nqkoi koito kato poglednat nqkoi 4ivek i vednaga ee na toq drehite mu ne sa markovi na4i na ni6ot ne prili4a...p1k i kfo kat ima6 markovi drehi kat nqma6 vkus kak da se oble4e6....se edno 4e nmqa6 ni6to.......p1lna bezvkusica![]()
Eми защо да съм против като си купувам маркови дрехи ето..аз съм от хората , които хвърлят луди пари за дрехи и обувки
Ako imah pari est 4e 6tqh da si kupuvam samo markovi drehi - po-ka4estveni sa i sa po-udobni![]()
Понякога и марковите дрехи излизат некачествени!Първоначално написано от variety