уфф..ама някои от вас като се изцепят,че нямало смисъл...тва че не можеш да си го позлволиш и да го имаш не значи,че няма смисъл да си го купуваш.И сега очаквам :"..аз мога да си го позволя,ама щото съм много разсъдлива и за тва не си го купувам.."..Да,да..тея на някой друг.Когато някой ден си купиш качесвена маркова дреха и я носиш 5-6 месеца и не е мръднала ще разбереш какъв е смисълът.не всичко е гъзария.
по темата:
ЗА марковите дрехи съм.Може би дори прекалявам понякога.вече/3-4 години/ не признавам да ходя с разни дънки от пазара-имам чувството,че на краката ми е не плат,а няква мошама.Просто когато свикнеш виждаш разликата.А тя е огромна.Да,скъпи са,но си заслужават и отново говоря за 'някои' маркови дрехи,защото наистина има такива,които са безумно скъпи,но ако си ги купиш от чужбина и те биха си заслужавали.Да не казвам никога,но поне рядко съм парадирала,че новата ми дреха е от еди-къде си.Просто всички около мен разбират от дрехи,обувки,бижута...
"ЗА" съм,защото марковата дреха ми доставя комфорт,за мен е удоволствие да се чувствам удобно и да стъпвам със самочувствие
Само качественото,оригиналното, истинското.