- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми е изнасилено!!!
Mi...super trudno e da se zabrafi za tfa prosto otidi pri neq podkrepqi q pomagai i ...no ne burzai v smisul ne se opitfai nito da prafish sex i f na4aloto daje po-dobre ne se opitfai da q celunesh...po-dobre da si overen 4e tq go iska!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
sorry ne q ostavqi i badi do neq se pak te obi4a![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
здреавейте аз сега съм на 17.преди две години и мен ме изнасилиха.в следващите дни не ми се живееше направо исках да умра.чувството е ужасно.тогава си имах приятел но бяхме гаджета от скоро,обаче той беше до мен и в момента си мисля че ако не беше той сега щях да съм няква луда.тогава връзката ни беше флирт а сега вече е любов.така че колкото и да ти казва че не иска да те вижда БЪДИ ДО НЕЯ!!!
kak taka 6te izostavi6 priqtelkata si we v takav tryden moment![]()
![]()
otivai pri neq i q yspokoi tq e v takav tryden moment sega a toq go nameri o6te edin pat i my razbii o65te edin pat mytrata
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
I pak boi po muhala
otidei pri neq s hubavo buket4enema da moje da te izgoni spox surce nqma da i go dade![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
da be to taka stava tva nz ot li4en opit (i dano ne razbiram) ama e dosta seriozno!Първоначално написано от Анонимко
![]()
ibaa ta y g1za razbira6 li..Първоначално написано от Анонимко
a be kopele ne6tastno pojelavam ti go ot surce tva da ti se slu4i!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Даму го фтъкнат 300 негри от Бурунди?Първоначално написано от vikito_666
![]()
А на автора на темата искам да задам няколко въпроса:
Гаджето ти изкара ли си медицинско свидетелство?
Може ли да си позволи адвокат?
Ако и на двата въпроса отговорът е "ДА", то изобщо да не се замисля, а да го съди!!! Братле, не знам дали си запознат, но ще ти кажа, че изнасилвачите са ЖЕНИТЕ в затвора! Още първоя,най-късно втория ден вече се знае за какво е вкаран новият, и щом го разберат, че е за изнасилване, веднага го назначават за жената на отряда и му пръскат задника! Това не е майтап. Ще му се върне хилядократно, осъдете го!
S risk da stana banalna ve4e,spored men trqbva da q potarsi6 i da q podkrepi6 ako vse pak ima6 nqkvi 4ustva kam neq deDr nz ko da ti kaja 6tot 4estno kazano ne mi se e slu4valo takova ne6to i nz kakvo e no gorkoto momi4e spored men tva e edno ot nai-ujasnite ne6ta koito moje da se slu4i na nas momi4etata
HeBeTo E qSnO,PoLeTo E TqSnO,He Ti Li E qSnO KoPeLe Ne6TaStNo,4e Te ObI4Am StRaStNo!!!
da sa bila saprotivlqvala!!!!Da ne misli6 4e e tolkova lesno da se za6titi6 i to ako si momi4e.Uplaxata v takav moment e tolkova golqma,da ne misli6 4e e lesno kato te xvane nqkav maj deto e mnogo po-silen ot tebe ai var ti sa za6titavai ako ti sko4i nqkva po-korava ot tebe da ta vidq togava ko 6a prai6!!!!!!Kolkoto do nevinnoto sveji momi4ence deto si opanal v gari4kata ti si EBATI PEDOFILA IZVRATEN!!!Първоначално написано от Анонимко
takiva kato tebe sa samo za psixiatriqta..
![]()
![]()
![]()
![]()