.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Mi...super trudno e da se zabrafi za tfa prosto otidi pri neq podkrepqi q pomagai i ...no ne burzai v smisul ne se opitfai nito da prafish sex i f na4aloto daje po-dobre ne se opitfai da q celunesh...po-dobre da si overen 4e tq go iska!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    sorry ne q ostavqi i badi do neq se pak te obi4a
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Guest
    здреавейте аз сега съм на 17.преди две години и мен ме изнасилиха.в следващите дни не ми се живееше направо исках да умра.чувството е ужасно.тогава си имах приятел но бяхме гаджета от скоро,обаче той беше до мен и в момента си мисля че ако не беше той сега щях да съм няква луда.тогава връзката ни беше флирт а сега вече е любов.така че колкото и да ти казва че не иска да те вижда БЪДИ ДО НЕЯ!!!

Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Ами при това положение-поне на този етап не търси близост с нея.В смисъл особено сексуална.Просто и бъди приятел,подкрепяй я.Ако изпитваш чувства към нея става въпрос.Не я изоставяй.Направи всичко възможно да я разведряваш,за да не мисли за това което и се е случило.Наистина много съжалявам за нея.
    Покажи и че може да разчита на теб и да знаеш че в началото предполагам много ще се дърпа и няма да иска да те вижда.Но говори с нея и и обясни че не искаш да я загубиш и я подкрепяш.Успокой я и и кажи че искаш всичко да си е по старо му.Мисля че това ще е важно за нея.

tigar4e_f
    Guest
    kak taka 6te izostavi6 priqtelkata si we v takav tryden moment otivai pri neq i q yspokoi tq e v takav tryden moment sega a toq go nameri o6te edin pat i my razbii o65te edin pat mytrata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Awe brato otivai pri priqtelkata si ,kak taka 6te q ostavq6 kato q haresva6,pogovori s neq i 6te i mine

I pak boi po muhala

Повече от фен
    otidei pri neq s hubavo buket4enema da moje da te izgoni spox surce nqma da i go dade
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Awe brato otivai pri priqtelkata si ,kak taka 6te q ostavq6 kato q haresva6,pogovori s neq i 6te i mine
    da be to taka stava tva nz ot li4en opit (i dano ne razbiram) ama e dosta seriozno!

Guest

Re: Гаджето ми е изнасилено!!!

Значи от две седмици не съм виждал гаджето.Като се обадех у тях,техните ми казваха,че била болна,не можела да мърда от леглото и т.н.Веднъж съвсем случайно я видях с майка и отидох при нея,опитах се да я целуна,ама тя се дръпна и едва не се разплака.Беше супер уплашена и най-накрая разбрах защо-един приятел ми каза,че чул от нейна приятелка,че е била изнасилена!!!!!!А аз тоя го познавам и като разбрах отидох и му смазах физиономията,но проблема е,че нз кво да прая с нея.Да я търся ли,да я оставя ли,защото не искала да чуе за мъже....и въобще какво да прая?????
    ibaa ta y g1za razbira6 li..

кво пък толкова станало изнасилил я , тя пък да беше се съпротивлявала,да беше го сритала между краката и да избяга ама и на нея кеф и е било
    Браво на тебе пич дето си я опънал, и аз веднъж причаках една в горичката наиш ква свежа беше, едно невинно свежо момиченце
    a be kopele ne6tastno pojelavam ti go ot surce tva da ti se slu4i!!!!

Цитирай Първоначално написано от vikito_666
    кво пък толкова станало изнасилил я , тя пък да беше се съпротивлявала,да беше го сритала между краката и да избяга ама и на нея кеф и е било
    Браво на тебе пич дето си я опънал, и аз веднъж причаках една в горичката наиш ква свежа беше, едно невинно свежо момиченце
    a be kopele ne6tastno pojelavam ti go ot surce tva da ti se slu4i!!!!
    Даму го фтъкнат 300 негри от Бурунди?

А на автора на темата искам да задам няколко въпроса:
    Гаджето ти изкара ли си медицинско свидетелство?
    Може ли да си позволи адвокат?

Ако и на двата въпроса отговорът е "ДА", то изобщо да не се замисля, а да го съди!!! Братле, не знам дали си запознат, но ще ти кажа, че изнасилвачите са ЖЕНИТЕ в затвора! Още първоя,най-късно втория ден вече се знае за какво е вкаран новият, и щом го разберат, че е за изнасилване, веднага го назначават за жената на отряда и му пръскат задника! Това не е майтап. Ще му се върне хилядократно, осъдете го!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

S risk da stana banalna ve4e,spored men trqbva da q potarsi6 i da q podkrepi6 ako vse pak ima6 nqkvi 4ustva kam neq de Dr nz ko da ti kaja 6tot 4estno kazano ne mi se e slu4valo takova ne6to i nz kakvo e no gorkoto momi4e spored men tva e edno ot nai-ujasnite ne6ta koito moje da se slu4i na nas momi4etata
    HeBeTo E qSnO,PoLeTo E TqSnO,He Ti Li E qSnO KoPeLe Ne6TaStNo,4e Te ObI4Am StRaStNo!!!

da sa bila saprotivlqvala!!!!Da ne misli6 4e e tolkova lesno da se za6titi6 i to ako si momi4e.Uplaxata v takav moment e tolkova golqma,da ne misli6 4e e lesno kato te xvane nqkav maj deto e mnogo po-silen ot tebe ai var ti sa za6titavai ako ti sko4i nqkva po-korava ot tebe da ta vidq togava ko 6a prai6!!!!!!Kolkoto do nevinnoto sveji momi4ence deto si opanal v gari4kata ti si EBATI PEDOFILA IZVRATEN!!! takiva kato tebe sa samo za psixiatriqta..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си