- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в даскало
Правили ли сте го в даскало???И кво е чувството!!
oo да докато се бях навела да пия вода от чешмичката , така яко ме праскаха отзад и всички се събраха в кръг да гледат
Не съм го правила в даскало..но не крия че искам![]()
Ami dai chestno kazano e mnogo qko.
![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами не съм го правила в даскало и не ми се струва добра идеята
М...и на мен ми се ще да бях пробвала когато си имах вземане даване с един съученик..ама нещата приключиха прекалено бързо и не се стигна до там![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
ne sum ..no i az ne kriq che iskam![]()
![]()
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
УИ аз съм го правил, но незнам как може да Ви харесва...предполагам в кенефа си го правила на задна. нали?Първоначално написано от Aleandra
Ми то главата ти е на 20 см от дупката...бляк
NeSTa_86, mi ne, ne sum go pravila v toaletnata za tvoe svedenie.
Ми?Първоначално написано от Aleandra
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Beshe sled chasovete v edna klasna staq. I chestno kazano beshe gotino, kolkoto i da nevi se vqrva.
А на бюрото на директорката не сте ли правили групов?
hah ami imahme takoz namerenie ama 4ista4kite vlqzoha i nie sa otkazahme..
xax ve4e mina vremeto kogato pu6eneto na treva be6e nai-zabranenoto i nakazuemo ne6to na daskalo..... baaaaasi... emi az samo si pu6a nqmaam namerenie da sa izlagam da pokazvam jivotnoto v sebe si na daskalo to4no....seks na daskalo....tolkos da mi sa ebe 4e na daskalo ebasi tapoto
pozdravi
Първоначално написано от mar4eto_vn
и аз така....![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi da pravilasa go i to na zadna prashka mno e qko useshtaneto povqrvaite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
да, с госпожата по биология, бях модел
едно време когато бях 8 клас си спомям, че беха хванали некакави да правят секс в тоалетната на даскалтои после ги изклиючиха
бхаххха тва е тъпо..... що ше ги изключват ХАХЬАХЪУьаХЪУьАУХЪьхуъьух ъахуъЬАхуЪАЬхуъаь тва е наи големата простотиа каде сам чувал
да бе.. хората си правят кефа а те ги изключват..![]()
несъм ама бих го напраил..само ако е с някоя хубава даскалка ...
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Edin pyt shtqha da me izkliuchvat i direktorkata mi go namekna ama az se dyrpah e nai nakraq go napravihme be6e qko gnusno posle si4ki razbraha smee6e mi se cqloto daskalo i nakraq daje me i izkliu4i taq ovca 6toto sam go razdrankal![]()
I s prust v guz