- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- пф.. кой пак е одимил всичко тука, уее?!?
има много такива теми, но аз лично не видях нито една анкета, а за статистиката тва е полезно![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
имаше такава анкета.И поне се уточни за какво говорим-тютюн,крек или марихуана ?!
Ето я темата http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=41884 , но и тя е с едно заглавие....
Не, не пуша, защото не виждам смисъл.
Amelia - кажи ми, че това на аватара ти си ти![]()
Мисията ми в живота е да те накарам да се усмихнеш
Не, не пуша.![]()
а тфа на аватара ти ли си?
не, не пуша, нямам и желание![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не пуша!Няма смисъл да плащам , за да си повреждам здравето!
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
За 3 лева ще се наям 2 пъти. Нито разполагам с такъв бюджет, нито мисля да давам пари за глупости.
Уау,за пръв път толкова здравомислещи хора на едно място!Поздрави от мен!Да живеят НЕПУШАЧИТЕ /и всъщност те ще живеят де/Горда съм със себе си и със всички вас!Не пуша и нямам такива намерения
![]()
и аз тва питамПървоначално написано от fake
еее...значи аз тука единствен..ама тфа за парите си е така - 3 лева квото и да говорим са си много...Но какво са 3 лева, догодина стават по 7 евро .![]()
Ще видим, тогава може и да ги спрем вече, освен ако до тогава нямам някоя плантацийка..айде махам се да не кажете после че ви удимявам аТм0усфеРатЪ....
![]()
К'во за цигарите... ми не са хубаво нещо ама ... аз мисля че няма да ги откажа докато не станат по 10 кинта кутията![]()
Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.
Ne sam gorda 4e pu6a ama nqma da gi spra dokato ne stanat po-skapi
Пуша. Мразя цигарите. Затова ги унищожавам![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
na tvoeto mnenie sumПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Темата се повтаря вече 51351436146 път. Иначе да, пуша но съм против цигарите![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Da davam pari za cigari, kogato moga da si kypq hranaNema takiva filmi pri men
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
нйет
няма любов
Vupros na ckus edin kom6iq e na 79godini i pu6i ot 16 godi6en, no pu6i po 3-4 cigari na den... taka 4e nevijdam pro ako si pu6i6 no umereno tutun
Пуша.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Не се гордея,че съм пушач.Но цигарите са ми навик....![]()
Темата е мн стара но...нищо![]()
Аз пуша...харесва ми,свикнала съм,усещането също ми допада,а и сега както намалиха доста вносните цигари нямам проблеми с цените...за сега не възнамерявам да спирам пък ще видим![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
ne pu6a, pu6ila sum, nqma takova ne6to kato NE MOGA DA SPRA CIGARITE, tova e rtposto samozalugvane ,promivane na mozucite ..