- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo zna4i tova 4e az ne6to ne 4atnah
значи така натискайте се целувай го гали го за патката и му говори мръсни неща на ушенце, особено за свирки, защото то е ясно че обожаваме свиркитем но особено когато "не може" голям дразнител е примерно- мм много е хубав искам да го лапам
и т.н.
гаранция ще го подлуди
i kak po to4no...? da vzemat da ni izgonat ot kafeto ... plus tova vinagi sqda v moio dqsno a az s lqva raka kvo da napravaПървоначално написано от dest
MeeTinG YoU Was FaTe, BeCoMinG YoU As A FriEnd WaS ChoIcE, BuT FaLLinG In LoVe With YoU WaS CoMpLeTeLy OuT Of My ConTroL!!!
are we mom4eta kajete kakvo vi podludqva
MeeTinG YoU Was FaTe, BeCoMinG YoU As A FriEnd WaS ChoIcE, BuT FaLLinG In LoVe With YoU WaS CoMpLeTeLy OuT Of My ConTroL!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA XAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAX AXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAX AXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAX AXAXXAXAXAXAXAXXAX
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA XAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAX AXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAX AXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAX AXAXXAXAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAX AXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAX
Какво ме подлудява ли... "Пич искам да ме чукаш като животно"![]()
В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...
Ами заведи го у вас или у тях както решите .
Ко спецялно искаш у кафенето пък ти да правиш ?!
То просто малко е еднообразно във кафе
А ако искаш сред природата .. на някое по закътаничко място и сичко можеш да правиш
mi prosto osyshtestvete polov AKT ... tova e pove4e ot dostaty4no.. ili govori s nego.. razberi koq e erogennata mu zona i deistvai po neq... govori s partniora si![]()
Обливали са го въни от кефизтръпнал е даже предполагам но ако искаш нещо по така работи по ушите, гърба
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
axxaax
ami na men nai mi haresva da me galiat po 4lena a s16to me podludiava da kogato gadjeto si vkara r1kata v djoba mi i po4ne da pipa
!!unikalno eeeeee!!! i kogato ti govori na u6oto kak iska da go blije i lapa!!
WOOOW momi4eta tva e unikalnoooo
В кафене малко неща можеш да направиш за жалост.Дори галенето по члена е доста брутално-все пак там има сякакви хора и не се знае какво ще си помислят.По-добре излезте навън седнете на някоя пейка дето няма хора-ти в него с лице един към друг и се понатискйте-повярвай ми дори само позата подлудява мъжете.Целувай го по меката част на ухото и долната част на врата-ако не се побърка от кеф,занчи не е добре.Абе понякога може и с по-секси вид да успееш да го подлудиш-от теб зависи.
Ми деда знам, може би ако му купиш playboiПървоначално написано от papapa
(joke).А иначе сериозно, не мисля че трябва да го възбуждаш, ненамирам смисъл в тва.НЕзнам той ли те е помолил нещо или кво?Тва го недоумявам.
Дишай му в ушите буквално, и го целувай зад тяхПървоначално написано от papapa
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
![]()
луд си брато
![]()
![]()
![]()
eh ehех .... обещавам като те видя няма да се смея като побъркана !!Първоначално написано от papapa
няма обещавам ....
папапапапа .... водиш го в вас за макс 1 4ас .... и двамата сте щастливи ......... ня кво да мислиш !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....