.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: vluboh se v drug

Guest

vluboh se v drug

zdraveite.iskam malko pomo6t! imam seriozen priqtel ot po4ti godina,no predi niakolko dni vidiah edna stara lubov-i sega poludiah,bukvalno se vlubih v tozi 4ovek,za6toto e super promenen van6no i izob6to,toi kazva 4e me haresva mnogo no az ne moga da izneverq na gadjeto si a ako go zareja niama da si go prosttq! daite niakav savet.. naistina mi e kofti i nz kvo da pravq...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: vluboh se v drug

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite.iskam malko pomo6t! imam seriozen priqtel ot po4ti godina,no predi niakolko dni vidiah edna stara lubov-i sega poludiah,bukvalno se vlubih v tozi 4ovek,za6toto e super promenen van6no i izob6to,toi kazva 4e me haresva mnogo no az ne moga da izneverq na gadjeto si a ako go zareja niama da si go prosttq! daite niakav savet.. naistina mi e kofti i nz kvo da pravq...
    в НАПИСАНОТО САМА СИ ПРОТИВОРЕЧИШ.........каквото и да направиш ше има зле !

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Mi spored men shtom si xaresfash drug gadjeto ti ve4e ti omruzna(tfa e moito mnenie)..ako obichash tolkofa mnoy gadjeto si trqbfa da mislish samo za negy a ne i za drui!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    факта че позволяваш на миналото да те накара да се колебаеш е достатъчно показателно за чувствата ти към сегашния ти приятел.Ако го обичаше истински въобще нямаше да си мислиш да се връщаш при предишния,да минава през главата ти мисъл за изневяра и да твърдиш че си влюбена в бившия.Или единия,или другия.Сама трябва да решиш.Никой не знае какво изпитваш,ама май и ти самата не си на ясно!Изясни се с чувствата си и тогава реши с кой да бъдеш,но гледай да е само един

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Човече ти няма да се жениш за тва гадже,хващай старото ако толкова му се кефиш.А иначе ГЛАВНО зависи от степента на чувствата към единия и към другия.Не те познаваме и аз лично не мога да дам точен съвет като нз кво ти се върти в главата

Emi 6tom ima6 o6te silni 4uvstva kam stariq se varni pri nego(ako te sa po-silni kam sega6niq de) ina4e taka samo naranqva6 sebe si i nastoq6teto si gadje
    http://free.bol.bg/sunny_/thepussycatdolls02.jpg

Guest
    predi ne e imalo ni6to mejdu nas-izlizahme samo dva pati na kafe i tva be6e... privarzana sam kam sega6niq mi priqtel no se poqvqvqt i niakvi 4uvstvam kam tozi drugiq,a znam 4e kam noviq niama da stane ni6to v smisal toi 6te e v bg samo dva meseca... niama smisal no,....

Повече от фен
    ako starata ti lubov te haresva i ti nego se razberete i trugnete,a ako ve4e ne haresa6 dosega6noto ti kaje mu kaji kak stoqt ne6tata i dano te razbere
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    Ако връзката ви и чувствата ви със сегашния ти приятел са силни не би трябвало да се поддаваш на краткотрайни или каквито и да било флиртове с който и да било ...

Фен
    Град
    Плевен
    Ми срещай се с него тайно
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Повече от фен
    6tom si pozvolqva6 da se zaglejda6 po drugi,dori da se vlibi6 v tqh,zna4i sega6nata ti vruzka ne e ot nai-stubilnite
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Guest
    adi s tozi s oito iska6 a ne s tozi s koito trqbva !!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си