Имам брадавици по ръцете 3-4 са ама са мънички.Ходих на лекар и ми ги замръзяваха с течен азот и тка изчезнаха за кратко време и пак си се появиха.Искам да питам някои които е имал и си ги е махнал да каже с какъв метод да пробвам и аз !
Здравей!
Намери си едно смокиново дърво около вас и като ходиш примерно до магазина, на училище и т.н..... късай по 1 листо и нанеси бялата течност върху брадавиците. Действа!!!
Успех! \/
hodi pak!Azota e nai-dobroto!Az hodih 2 godini da mi gi zamrazqvat,ama vse se poqvqvat,sega probvam s nqkakvo lekarstvo na Dr. Sholl ama nqma rezultat!taka 4e pak shte si hodq da mi gi gorqt s azot!
Obiknesh li obi4ai silno,
namrazish li zavinagi mrazi,
ne sujalqvai nikoga za nishto,
edva li nqkoi teb shte sujali...!!!
ок и мен са ми казвали сас смукини ама съм се мазал 2-3 пъти и не мина и викам "бабиното лечение не помага" ще пробвам със смукини ако не ще видя тоя азот ко ше напраи неса много ама има 2 средни и 2 мънички начи растът се поече и искам докато са малки да ми ги махнат
Няма смисъл да си лекувате брадавиците с азот и т.н. защото пак се появяват.. всичко това е на психична основа и зависят от състоянието на човека.. появяват се в повечето случаи при стрес или притеснение и въобще могат да се появят при най-малкия проблем, който нарушава психичното състояние! Аз преди имах 2-3 брадавици по ръцете и отидох при една жена, която ми приказваше 1 час разни неща, които ми действаха много успокоително и след 2 седмици ми изчезнаха всичките брадавици и от тогава не ми се е появила нито една... Ем така, че успех.... всички болести почват първо в съзнанието на човек...
I az imam,hodih da gi zamrazqvam i iz4eznaha nqkoi no kato iz4eznat 2-3 se poqvqvat 3-4
Moite sa adski mnogo i sa po rycete...lekarkata koqto mi gi zamrazqva6e trqbva6e da zamine spe6no po rabota i sega sprqh le4enieto i izlizat vse pove4e!Kazaha mi za smokinqta no pod4rtaha 4e ne vinagi deistva
KAKVO DA PRAVQ ZABOGA
MOlq vi za pomo6t....