- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Теста показа две чертички и сега какво да правим?
Теста показа две чертички и сега какво да правим![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Зависи на колко си и на какво си способна.Както и от бащата.
След 1 седмица си правиш още един тест
2.ако е положителен отиваш на лекар за специализирано мнение, ако е отрицателен правиш 3-ти
3.Говориш с приятеля си, ако е готов да бъде баща (повтарям, че зависи от възрастта ти) си искаш годежен пръстен
4. Ако не е готов или ти, пиши "аборт" в google.com![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
ЦЕНЗУРА!!!
т. 9
.: machoka :.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 9
.: machoka :.
Закакво са ви тези презервативи бе,МАЙНА...е вярно..и аз като бях малък ги надувах и ги пълних с вода и целих хората от блока...ма нали знаеш - кой каквото прави за себе си го прави - бягай да правиш аборт и The Next Time Be More Smart![]()
В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...
по-добре не си губи времето тук а наистина прави нещо!![]()
8т. реклама
бан на профил
na kolko si? na kolko e priqtelq ti??? gotovi li ste da imate dete?
Love you Kris !!!
Тея въпроси са излишни! Колко от потребителите тук са завършили гимназия, че да са готови да възпитават и отглеждат дете? Повечето от вас не смеят да кажат на мама и тате, че пушат, камо ли че ще имат дете. Ако тая тема не е поредната ебавка (защото не мисля че някой над 14 ако теста е + ще пита за съвет първо тук), то човека към който трябва да се обърнеш е мама, която да те заведи при чичо/леля докторПървоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
Kupi si vtori test ,za da si napulno sigurna.Ako pak e polojitelen trqbva da deistva6 predi da e stanalo prekaleno kusnoUspeh
![]()
maiko mili4ka kakto kazaha kaji mi na kolko godni si i si napravi o6te edin test a ako te e strah da kaje6 na va6te i ne iska6 bebeto >> abort ama za nego trqbva podpis na roditel![]()
![]()
![]()
i dano se okaje 4e ne si bremenna [-o<Първоначално написано от :((
X-m-m Bbas lova 4e si poD 16Ne 4e az Sum po GOlqm ma Izglejda iam POve4e akul v Tikfata i znam Kfo prava s tiq raboti
![]()
![]()
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
e kak da nqma zna4enie na kolko godini sa ima mn qsno... mili4ka haide kaji kakvo stava de uspeh...
Love you Kris !!!
хмз ...иди на гинеколог , за да разбереш от кога е бебето...ако е от скоро може с хапчета и инжекции май да го премахнеш
![]()
УСПЕХ
Idi na ginekolog ama predi tva si kupi oshte edin test zashtoto moje tozi da e bil greshen i ako e ot malko vreme bebeto moje da se premahne injekcionno..ne mojesh li da spodelish s maika ti...tq moje da kreshti da se qdosva ama shte gleda za tvoe dobro...aide uspeh gorkichkata i pishi kakvo e stanalo ;((((((
успех момиче, ти си кажи какво е станало, зад теб сме
6a rajdate!!Първоначално написано от alisiaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kupi s vrtori tesi i vij rezuktata,ako izlieze polojitelen otidi na ginekolkog i sled tova pogovori s priqtelq si i vzemeto vuzmojno nai-doboro re6enie
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Ами тъпи лапета, дет си нямат друга работа...Първоначално написано от iskamTe_vednaga
Иначе и от мен КЪСМЕТ!
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Dano vsichko e OK. Kupi vtori test i pishi kakvo e stanalo. Uspeh!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Зависи от твоята нагласа!Готова ли си да имаш дете?А приятеля ти?Най-добре ще е да се увериш,дали наистина си бременна(втори тест или при гинеколог),да кажеш на родителите си ии сама да прецениш!!!Успех!!!!
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Ami nai-dobre otivai na lekar vmesto da potash nas shtoto nie ne mojem da reshim vmesto teb
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...
Като за начало направи си втори и гледай да е сутринта.. ако пак е с 2 няма какво да правиш освен аборт или си решила да ставаш майка?Първоначално написано от alisiaaaaaaa