.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: ne6e se napila:{

Guest

ne6e se napila:{

pnaq ve4er priqtelkata mi se be6 e napila i mi prati sms 4e me obi4a.tukmo se izkefiul i posle razbrah 4e e pila.dali naistina go e mislila>?nali vse pak 4ovek kato se napie kazva istinata?ili ne?bilo e samo taka?

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Az kAto se Napia Si kazvam Vsi4ko KOeto mi e Na Du6ata
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    И аз така...и обикновено сичко си спомням....въпреки че за мене не е начина да се напиеш но няма значение...а за теб приятел да мисля че го е мислила колкото и да се е напила това значи че се е сетила за теб и и е дошло на ум да ти го напише защото така го е почуствала...а пък и не е била толко пияна след каот е целила копчетата на ГСМ-а

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ооо аз също!Не знаете ли поговорката:"Напии някого за да разбереш какъв е!"Е много е вярна!Аз когато се напия си казвам всичко!И не се притеснявай,може би като е трезва се притеснява да ти го каве,но когато човек се напие просто се отпуска!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Има ли значение едно напиване?Щом тва момиче е с теб,значи вероятно наистина има чувства към теб.Освен тва тя не ти ли е казвала и показвала любовта си когато е трезвена?Помисли върху това!Много хора наистина се опускат и показват истинската си същност след няколко чашки.Нали знеш"пияните и децата казват винаги истината".Не мисля че има за какво да се безпокоиш.Просто поговори с нея

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Има ли значение едно напиване?Щом тва момиче е с теб,значи вероятно наистина има чувства към теб.Освен тва тя не ти ли е казвала и показвала любовта си когато е трезвена?Помисли върху това!Много хора наистина се опускат и показват истинската си същност след няколко чашки.Нали знеш"пияните и децата казват винаги истината".Не мисля че има за какво да се безпокоиш.Просто поговори с нея
    mhm

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-добре питай нея самата не нас.Ние не я познаваме.

Да жвией алкоохла Чквоек ктао е на грудас си кзава вискчо

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Според мен алкохола просто и е дал смелост да изрази чувствата си. На трезво се е чудила как ще реагираш на такова признание, но като се е напила си е казала "сега или никога" и ти е написала този СМС Според мен наистина го мисли !
    The art of love is not to let your heart get broken !

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az kato se napiq nishto ne si kazvam! toest edinstvenata promqna e che mi se dospiva...
    taka sa po temata: az mislq che mackata naistina ima chuvstva kum teb i dori i da ne te obicha v istinskiq smisul na dumata sled kato se e setila za teb znachi opredeleno si i v uma...ot teb se iziskva samod a deistvash i da se borish za neq.uspeh!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    по принцип хората като се напият си казват истината но има и такива които не за да си сигурен най-добре питяй нея самата но се пак щом е с тебе значи те обича или поне има някакви чувства
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Град
    Септември
    Щом ти го е написала пияна значи има нещо.Трезвена или не го чувства толкова силно или няма смелост да ти го каже.Поне аз съм така с момичетата може да е по различно.

Guest
    Хах батка нз ама аз като се напих последния път и казах на едно момиче че я харесвам и съм искал да бъдем заедно..ама като съм трезвен ги нямах тея чувства и ми стана супер кофти след това като се видяхме с нея. Пък и аз като се напия почти не си спомням кво съм прайл, а приятелите ми ми разказват кво съм прайл и се хилим кат отка чени

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Ооо аз също!Не знаете ли поговорката:"Напии някого за да разбереш какъв е!"Е много е вярна!Аз когато се напия си казвам всичко!И не се притеснявай,може би като е трезва се притеснява да ти го каве,но когато човек се напие просто се отпуска!!!
    при мен обаче не е така
    като съм пияна мога да говоря пълни глупости.. просто сичко квото ми дойде на акъла без задължително да има някакъв смисъл или да е вярно някой път ей така, шегувайки се, съм казвала на някви момчета, дето ги виждам за 1-ви път, че ги обичам - и кво, трябва да е било истина ли?

просто щом момичето е с теб се радвай и не задълбавай толкова времето ще покаже точно как стоят нещата защото сега и да се чудиш, и да не се чудиш ще е все тая - не може да си сигурен
    просто всичко в крайна сметка излиза на яве и рано или късно истината ще ти стане ясна.. спокойно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    Според мен алкохола просто и е дал смелост да изрази чувствата си. На трезво се е чудила как ще реагираш на такова признание, но като се е напила си е казала "сега или никога" и ти е написала този СМС Според мен наистина го мисли !
    to4no taka mislq i az

Повече от фен
    spored men alkohola pomaga da se otpri6tata 4ustvata i svi4ko koeto ti e du6ata,kazvat go seziono na tozi,tazi na koq/ito go kazvat ne vqrva!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: ne6e se napila:{

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pnaq ve4er priqtelkata mi se be6 e napila i mi prati sms 4e me obi4a.tukmo se izkefiul i posle razbrah 4e e pila.dali naistina go e mislila>?nali vse pak 4ovek kato se napie kazva istinata?ili ne?bilo e samo taka?
    Вместо да се чудиш, я питай директно очи в очи.

ами като се напие човек говори истината
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    mi principno kogato 4ovek se napie na 4ovek my padat si4kite zadrujki i kazva tova koeto misli.....no ne vinagi e taka.....vednuj se napih 6ot skusah gajeto mi i posle razbrah 4e sam sgre6ila........govorila sam i sam my pisala kolko mn go obi4am i kak ne moga da jiveq bez nego,no sa kat se zamislq ne go obi4am prosto mi haresva......no nz pri tebe moje da e savsem razli4no e da e kazala istinata....trq prosto da pogovorite na taq tema i da q popita6 dali naistina go misli

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Az sa6to kato se napiq vs. si kazvam i daje posle mi se sardqt 6toto naistina vs. si kazvam ujassss
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Когато човек се напие набира смелост и си признава чувствата!!! Мисля че е казала самата Истина!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си