.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Cordelia
    Guest

Една истинска история- спах с 3ма души за отрицателно време

Здравейте! Чуйте моята история! Случи се на 13 юни. Бяхме аз гаджето ми и негав приятел на вилата. Вечерта стана време за лягане, но валеше дъжд и гаджето ме Стеч отиде за дърва, за да запалим камината, че позахладня. Аз влязох в тоалетната, а Иво (приятеля)останал в спалнята си. И понеже токът спря аз много се изплаших за мен, за Стеч и казах на Иво да отидем да го намерим и ... Тогава без много да го мислим почнахме да се целуваме. Той ми каза, че е дошъл заради мен и много ме обичал. А аз плачех, но ми беше хубаво. После той ме саблече и отидохме в спалнята и ... Беше най-красива нощ! Свършихме всичко и кой откъдето... Но Стеч се върна не с дърва , а с пръстен и ми предложи брак ! Иво каза: - Ей, чудесно, чудесно, йессссссссс!
    Аз умирах от неудобство и му казах, че ще му отговоря като се върнем в София!
    Е върнах се в Сф 2 дни по-рано от тях. Когато Стеч се върна дойде и ми каза: "Аз те обичах, а ти спа с другия човек, който обичам след теб!" Не казах нищо, отидох при Иво и се разплаках, а той ми каза "Обичам те, любов моя!" Естественно аз му казах, че обичам и двамата! Вечерта отидох при Стеч и му обясних, че Иво е приятен, но нищо друго, а той ми каза ЧТи си всичко в този живот, без теб ще умра!" На сутринта след куп сънища се събудих и беше дошъл некъв цветар и като го видях и нещо в мене трепна. (цветята са от иво) Цветаря беше около 16 годишен, но нямаше как- ВЛЯЗОХМЕ в СПАЛНЯТА и... го направихме ! Вечерта Стеч дойде и се напихме и... пак нямаше как - направихме го!!! На др. сутрин спах с Иво! И сега това момче идва много често с цветя, оттогава с него съм го правила 6-7 пъти! Той е на 16, а аз на 23! Вече нз какви чувства имам и към кой са... но май са към Стеч. Иво и Стеч са скарани, двамата ми предлагат да се омъжа за тях и аз нз за кого!!! Дайте съвет

Pone se postarai izmislicite ti da zvu4at ubeditelno...
    Мене ме нема в целата схема..

Guest
    Буахаха, пробвай да напишеш некоя книга, може пък некой лев да изкараш. Бахти лудницата

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    И после съня свърши и се събуди ....

Boje! Ti si nekva super razvratna
    Testis unus,testis nullus...

Град
    SeloSofia
    Qgodka_ ne i tuka ne si prava purviq sun svur6il i posle produljila sunq i se subudila i ve4e e svur6il istinskiqt sun haxhxa dano razberete
    Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!

Град
    Варна
    И все пак момичето е талантливо, но не достатъчно!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Ili Si tupa Ku*va S Izvinenie Ili ima6 mnogo talant za Knija
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Град
    SeloSofia
    imenno. ama na teq hora s bolni mozuci kakvo 6te im rodi glavata osven glupusti takiva li knigi trqbva da izdavat? hxahxah
    Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!

Ae da me zapoznae6 s cvetar4eto
    Мене ме нема в целата схема..

Мега фен Аватара на koalka
    Добре си го измислила.Браво!!!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си