zdraveite! az sum na 16 god mom4e i predi nqkoilko sedmici v diskotekata s edin priqtel vidqhme edno strahotno par4e. Toi oba4e kaza 4e az nemoga da zadarja seriozna i dulga vruzka. tova mnoto me izdrazni napravooo
Sled kato si dopadnahme s taq devoika s vaprosniq bazik4iq se hvanahme na bas. Toi kaza 4e ako izdarja 3 meseca s neq mi dava 50 lv (dosta e bogat ima gi) a ako ne uspeq az na nego (ne pitaite otkade moga da gi vzema nqma takova mqsto)Tragnah s neq i parvite dni o6te usetih 4e sum si podpisal smartnata prisada. Razpravq6e na celiq grad kolko sme vlubeni i kak nemojem i mintuta edin bez drug(hodehme ot 3 dni togava). Kogato napravihme edna sedmica domakna otnqkade edno mn sladko ku4ence sus samnitelna poroa pin4er. Popitah q otkade e i misleiki 4e prosto 6te si poigrae s nego i krai a tq u4udeno mi vika " kak otkade tova 6te e na6eto dete" napravo umrqh. Posle mi domakna nqkakva ujasna riza mn zle izglejda6e i mi vika "vzehme q za teb s deteto nali ne se sardi6 4e e 2ra upotreba?" kazah i dobre nqma problem mersi. na drugiq den kat vidq 4e ne sum s rizata se razplaka i mi se nacupi 4e ne q uvajavam! no tova ne e vsi4ko...v4era imah rojden den i tq mi donese 6apka mn gotina i 2 karti4ki otvorih ednata -be6e ot neq. otvorih drugata pi6e6e na nqkakav nerazbiraem za men ezik...tq vdigna ku4eto ot zemqta i kaza "o6te se u4i da pi6e"
Sega kakvo da pravq nemoje da se vijdame rqdko za6toto spored neq ako i zvanq po malko ot 3 pati na den i ne izlizame vseki den zna4i ne i obra6tam vnimanie ne q obi4am i po4va da se kara s mene a ako skasame nqmam 50 lv za basa ta da se i karam s neq... HELP!