- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Защо след еякулация чувствам напрежение в топките
Imam maluk problem. Sled eakulaciq v prodaljenie na okolo polovin-edin 4as 4uvstvam naprejenie v topkite, vse edno 6te mi izpadat 4arvata v skrotuma ili 6te izbuhnat. To ne to4no v testisite a nad tqh i v u4astuka mejdu anusa i testisite. Za6to e taka ? Normalno li e ? I ako ne e, kakvi sa vuzmojnite pri4ini za tova ? A su6to taka imam i maluk problem s erekciqta... trudno mi stava i trudno go zadurjam v erekciq dulgo vreme. A ako sled 1-viq tek trugna da prava vtori me bolqt o6te pove4e topkite i samiq penis daje kato trugne da se pulni s kruv... i v pove4eto slu4ai ne moje da stane napulno.Imam 4uvstvoto 4e i obemut na semennata mi te4nost e mn maluk. Na 17 godini sum i si mislq 4e tova sustoqnie ne e normalno. Nqkakvi idei kakvo mi e ?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Kolko chesto mastrubirash? Ot koga sa tezi problemi?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
masturbiram vseki den ili prez den, no go bravq bez jelanie i udovolstvie... nz. Testisite mi postoqnno visqt dori kogato masturbiram. Problema e ot dosta vreme ama ve4e prosto mi pisna i re6ih da se posavetvam s nqkoi. Su6to kato hodq po-prodaljitelno su6to 4uvstvam nqkvo naprejenie tam i tejest nisko dolu.
A imash li problemi sas stomaha, hodeneto po malka nujda, gazove, zapek ili raztroistvo? Imal li si do sega polov kontakt? Kak si s li4nata higiena? Kak si s kilogramite? Viso4ina i kilogrami? Kolelo karash li ? trenirash li neshto? Problem s testisite da si zabeliazal? Uveli4en razmer na testisite?Първоначално написано от kofti trupka
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Az 6a zema da otida na lekar mai. Mersi vse pak za vnimanieto.![]()