.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    kjhk
    Guest

Изкривяване

Здравейте
    Имам следния проблем:
    Имам изкривяване на малките пръстчета на двата крака поради причината че като малак съм носил тесни обувчици, може ли по някакъв начин да се "изправят" в нормалния си вид. Аз съм на 17 г.
    Не съм споделял с лекар за проблема си.Ако някой знае нещо по проблемами нека сподели , благодаря предварително!

Супер фен
    Бате, тва е кост. Щом така е израстнала единственият начин е да се счупи и да се намести. Неприятно е, но не виждам друг начин.

Повече от фен
    Град
    (:
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Бате, тва е кост. Щом така е израстнала единственият начин е да се счупи и да се намести. Неприятно е, но не виждам друг начин.
    i az nz za drug na4in..
    The pain is temporary!

Гледал съм по Риалити ТВ, в пръста се вкарва ... нещо като тел, тънко желязо и се намества, и се седи с него докато не се оправи, от пръстите стърчаха краищата на телта, но поне имаше резултат ...

Цитирай Първоначално написано от ^VIP^
    Гледал съм по Риалити ТВ, в пръста се вкарва ... нещо като тел, тънко желязо и се намества, и се седи с него докато не се оправи, от пръстите стърчаха краищата на телта, но поне имаше резултат ...
    О,уууу само като го слушам ми става зле...
    По темата...ми майка ми има същия проблем. Тя е на 46 но и е от отдавна. Незнам може би трябва да се посъветваш с лекар.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от ^VIP^
    това ми звучи отвратително ебати гадното като прочетох тръпки ме побиха.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си