- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 12 НАЧИНА ДА Я НАКАРАМЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВА КОФТИ
12 НАЧИНА ДА Я НАКАРАМЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВА КОФТИ:
Кой от нас не е свалял колежки, кой не ги е водил на кино тайно от мъжете им, кой не им е правил малки намекващи подаръчета… И накрая какво получаваме – едно чисто, лъчезарно и твърде недостатъчно “Мерси”! Но, както са казали древните гърци: “Мерси-то няма как да го ебеш!”. (и как да не го кажат – вие виждали ли сте на какво приличат гъркините?!)
Затова, когато все пак парашутът ни се отвори и се случи Онова, което трябва да се случи – ние, оцелелите гадни мъже, почваме да кроим планове как да прецакаме пичката! Сякаш с този пъклен план ще отмъстим на цялата женска половина на човечеството за всичко, което ни е причинила (или по-скоро – не ни е причинила!)
1. Докато я целувате, неочаквано й духнете в ухото!
2. Преди да ви направи минет, попитайте измила ли си е зъбите!
3. Помолете я да не стене, докато ви прави свирка!
4. А после попитайте: "Какво ми мълчиш, а?"
5. Когато си свали сутиена, попитайте: "Абе не ти ли е малко голям?"
6. Когато си свали гащичките, доближете се и с фенерче разгледайте катеричката й!
7. Напревете същото и с вече свалените гащички. Ако попита защо – кажете, че проверявате за въшки.
8. Когато се съблече чисто гола, сложете на кура си очила и кажете: “Виж добре, мойто момче, кой се налага да ебем!”
9. Помолете я да се обръсне. А след това се оплачете, че ви боде!
10. Когато й го вкарате – изненадано кажете: “Ама по-навътре нещо не влиза!”
11. По време на акта си пейте: "Я елате, пиленца, при батко!"
12. След като свършите, кажете: "Боже, закъснях! Ще трябва да бягам!"
Темата е взета от друг форум, когато я четах паднах от стола
Mnogo typo!!!Vari se skrii nqkade po dobre!
ХаХаХаХаХаХаХаХаХа!Ако някой ми го направи ще откача и ще обърна резбата!ХаХаХаХаХаХаХа!тва е яко!брао![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Темата е тъпа.И знаеш ли защо-уж това са отмъщеня за жената,която ви размотава и не ви пуска,а се опитва да се измъкне с мерса,а за да ги осъществите,тя трябва да ви пусне първо.Всичко е свързано с гащички,секс и т.н.Голяма глупост...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Na men pyk mi haresva ...![]()
=D> Браво. Още сега ще си ги запишаПървоначално написано от Nadelina
![]()
и на менПървоначално написано от Nadelina
хаха, само се чудите как да ни накрата да се чувствама кофти...неблагодарници!![]()
haha temata e jestoka 6te trqbva da probvam nqkoe ot goreposo4enite ne6ta za jenite vinagi ima za kakvo da im go spretne6 ako ne e peebala teb sus sigurnost ima nqkoi drug mi da mujete trqbva da se podkrepoqme q nqma da se izlagame
Obichai i pomagai na celiq svqt za da moje6 da raz4ita6 vinagi na nqkoi.
i na menПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
![]()
ХАхХАХАххАХхХаххаХАХх Дори едно от нещата някой така да ми изцепи ще се спукам от смяяяяяяяяяяяххххх.....нико а няма да го приема на сериозно и да взема да се засегна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A posle se oplakvate za6to ne vi puskame![]()
Emi napreavete si zaklu4enito sami
![]()
не пускате, щотото сте тъпи женки..и на вас ви се иска, ама тряя се нарпавите на недостъпни. ХАхаха мноу сте ми ясни...правите се на недостъпни една седмица и след тва не може да ви се затворят краката .Първоначално написано от anichkaaa
![]()
Ako ima6 takiva nabludeniq za jenite-OK.No 6te ti kaja samo,4e ne vsi4kite sme takiva k**vi za kakvito ni mislite i 4e vsqko normalno momi4e,koeto ima pone malko 4uvstva v neq bi se po4uvstvala gadno ako se durjat taka s neqПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
![]()
![]()
![]()
Женската част от форума я приемат прекалено сериозно тази тема, чак сдъвквания между половите.
Защо така се засегнахте![]()
Иначе наистина смешно![]()
Определено темата ми добада . ама не биь го направил . на сяка с която бих правил секс. има жени дето го засложават . да се подиграеш със тях ама има дето просто е тъпо да го направиш .![]()
ne si4ki jeni sa takiva ima i individi koito o6te ot parviq den ne si zatvarqt krakataПървоначално написано от anichkaaa
![]()
Хахах само ни кроите разни работи зад гърба мн сте гадни
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
=D>Първоначално написано от Nadelina
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
XA-XA-XA-AX-AX-AX--XA-XA-XA DEWBILI TUPIПървоначално написано от BeLiVe_Me`f
Първоначално написано от Bb/|Ka
Za6toto ne sme bez4uvstveni sa6testva i tova otno6enie bi obidilo vsqko momi4e(ako ne vsqko,to pone men 100%).Vse pak si s tozi 4ovek,za6toto ne ti e bezrazli4en![]()
Поне да бяха интересни, а то пълна тъпотия.
mi osven i momi4etata da zapo4nem za mislim razni raboti za da naranim i obidim mom4eto a? 6te duham na nqkoi i 6te mi kaje tezi raboti hahha napravo 6te go ostavq bez patka ... horaaaaaa opravete se nali sex-a e udovolstvie za6to mislite kak da go napravite gaden ??? a be opravqite se ma temata e hiper tapa
Love you Kris !!!
mi osven i momi4etata da zapo4nem za mislim razni raboti za da naranim i obidim mom4eto a? 6te duham na nqkoi i 6te mi kaje tezi raboti hahha napravo 6te go ostavq bez patka ... horaaaaaa opravete se nali sex-a e udovolstvie za6to mislite kak da go napravite gaden ??? a be opravqite se ma temata e hiper tapa
Love you Kris !!!