.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Голям фен
    тъпа работа..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Na men pyk mi haresva ...
    и на мен
    i na men
    На мен също

Мега фен Аватара на koalka
    Тва е адски тъпо нещо.За кво трябва някой да ги казва тези неща?

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa....malko tupi4ko ma men me izkefi
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Ако момчето, с което съм ми каже нещо такова...ще му отхапя кура! Мн мразя такива дето се правят на много умни и оригинални

Tva ako e nqkoq macka na mqsto kakto i kaje tiq ne6ta mom4eto 6te mu bie edin 6ut mejdu krakata, 6te mu sma4ka h*q ( i o4ilata) i 6te si zamine kato parvata pi4ka
    Мене ме нема в целата схема..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Интересно. Аз лично някои неща бих направил, други съм ги правил...ама не всичко. Но е интересно, но не го правя с цел да я обидя...просто ей тъй. Знам че няма да се засегне ако й го кажа

Повече от фен
    tupoooooooooo
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ако някои ми направи нещо от тези изброените,не ще излети през балкона ами...
    гррр !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Не стига,че се жертваме да ви направим малко удоволствие,ами и се оплаквате!Въри се скрий некъде бе!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Цитирай Първоначално написано от Slipped Away
    Не стига,че се жертваме да ви направим малко удоволствие,ами и се оплаквате!Въри се скрий некъде бе!
    ей женките винаги сте жертви бе...хахаха а на вас все едно ен ви е кеф

Повече от фен
    Аххх....чудите се само как да ни е гадно Злобари

Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    xaxaxa 6toto taka e po-lesno i za tva; )

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    xaxaxa 6toto taka e po-lesno i za tva; )
    И по-забавно нали

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Според мен ако ще отмъщавеме ще е на човека които ни е направил лошо , но според мен мъжете не са чак толкова злобни верно има и лиохмани ама чак да омъщаваме едва ли

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    Според мен ако ще отмъщавеме ще е на човека които ни е направил лошо , но според мен мъжете не са чак толкова злобни верно има и лиохмани ама чак да омъщаваме едва ли
    Е това е

dtdsgdr
    Guest

!!!

Ne mi e qsno kakvo se pravite na interesni i mujete i jenite! Povecheto jeni sa ednakvi i se pravqt na nedostupni ama vsushnost iskat da budat chukani. Povecheto muje puk mislqt samo za sex i za tova kak da go napuhat na jenite. Stava vupros za nad 90 %. Naistina interesnite vruzki sa mejdu tezi 10 %. Tova sa vruzki za koito si struva da se potrudi chovek nad tqh. Ne mi e qsno zashto si pokazvate magariqta kato ne ste naqsno vuobshte. Povecheto ot vas nqma da namqerqt jenata ili mujut koito tursqt. Zadovoletre se s tova koeto imate. I STIGA S TEQ PENISI! NA MENE MI E DULUG KOLKOTO NA DVAMA AFRIKANCI AMA NE ZA TOVA SI IMAM HUBAVA PRIQTELKA!

dtdsgdr
    Guest

!!!

Ne mi e qsno kakvo se pravite na interesni i mujete i jenite! Povecheto jeni sa ednakvi i se pravqt na nedostupni ama vsushnost iskat da budat chukani. Povecheto muje puk mislqt samo za sex i za tova kak da go napuhat na jenite. Stava vupros za nad 90 %. Naistina interesnite vruzki sa mejdu tezi 10 %. Tova sa vruzki za koito si struva da se potrudi chovek nad tqh. Ne mi e qsno zashto si pokazvate magariqta kato ne ste naqsno vuobshte. Povecheto ot vas nqma da namqerqt jenata ili mujut koito tursqt. Zadovoletre se s tova koeto imate. I STIGA S TEQ PENISI! NA MENE MI E DULUG KOLKOTO NA DVAMA AFRIKANCI AMA NE ZA TOVA SI IMAM HUBAVA PRIQTELKA!

dtdsgdr
    Guest

!!!

Супер фен
    Xa-xa-xa tova e dosta tapichko spored men.Ne iskam da se zaqjdam s teb,no mi izglejdash strashno golqmo kompleksarche,sigurno si razocharovan,che momichetata ne ti puskat-ami kato ne znaesh kak da si poiskash,kak da se darjish i t.n. kakvo ochakvash

Повече от фен
    Град
    sofia
    Tova e mnogo glupava tema. Kato ne ti haresva momi4eto ne q unijavai ami prosto ne pravi sex s neq!!!! Tq ne e igra4ka!

Голям фен
    mnogo tupo ako nqkoj mi napravi taka 6te mu otreja glavata.

Темата е страхотна!мн весела и този който я е пуснал не е тъпак.Този който я използва ще е такъв
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Temata super neveroqtno tapa

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    A posle se oplakvate za6to ne vi puskame Emi napreavete si zaklu4enito sami
    не пускате, щотото сте тъпи женки..и на вас ви се иска, ама тряя се нарпавите на недостъпни. ХАхаха мноу сте ми ясни...правите се на недостъпни една седмица и след тва не може да ви се затворят краката .
    Ako ima6 takiva nabludeniq za jenite-OK.No 6te ti kaja samo,4e ne vsi4kite sme takiva k**vi za kakvito ni mislite i 4e vsqko normalno momi4e,koeto ima pone malko 4uvstva v neq bi se po4uvstvala gadno ako se durjat taka s neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си