- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 12 НАЧИНА ДА Я НАКАРАМЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВА КОФТИ
На мен същоПървоначално написано от BeLiVe_Me`f
![]()
Тва е адски тъпо нещо.За кво трябва някой да ги казва тези неща?
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa....malko tupi4ko ma men me izkefi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ако момчето, с което съм ми каже нещо такова...ще му отхапя кура! Мн мразя такива дето се правят на много умни и оригинални![]()
Tva ako e nqkoq macka na mqsto kakto i kaje tiq ne6ta mom4eto 6te mu bie edin 6ut mejdu krakata, 6te mu sma4ka h*q ( i o4ilata) i 6te si zamine kato parvata pi4ka![]()
Мене ме нема в целата схема..
Интересно. Аз лично някои неща бих направил, други съм ги правил...ама не всичко. Но е интересно, но не го правя с цел да я обидя...просто ей тъй. Знам че няма да се засегне ако й го кажа![]()
tupoooooooooo
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
ако някои ми направи нещо от тези изброените,не ще излети през балкона ами...
гррр!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Не стига,че се жертваме да ви направим малко удоволствие,ами и се оплаквате!Въри се скрий некъде бе!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
ей женките винаги сте жертви бе...хахаха а на вас все едно ен ви е кефПървоначално написано от Slipped Away
Аххх....чудите се само как да ни е гадноЗлобари
![]()
xaxaxa 6toto taka e po-lesno i za tva; )Първоначално написано от I_love_dead_people
И по-забавно налиПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
Според мен ако ще отмъщавеме ще е на човека които ни е направил лошо , но според мен мъжете не са чак толкова злобни верно има и лиохмани ама чак да омъщаваме едва ли
Е това еПървоначално написано от N.C.L
![]()
Ne mi e qsno kakvo se pravite na interesni i mujete i jenite! Povecheto jeni sa ednakvi i se pravqt na nedostupni ama vsushnost iskat da budat chukani. Povecheto muje puk mislqt samo za sex i za tova kak da go napuhat na jenite. Stava vupros za nad 90 %. Naistina interesnite vruzki sa mejdu tezi 10 %. Tova sa vruzki za koito si struva da se potrudi chovek nad tqh. Ne mi e qsno zashto si pokazvate magariqta kato ne ste naqsno vuobshte. Povecheto ot vas nqma da namqerqt jenata ili mujut koito tursqt. Zadovoletre se s tova koeto imate. I STIGA S TEQ PENISI! NA MENE MI E DULUG KOLKOTO NA DVAMA AFRIKANCI AMA NE ZA TOVA SI IMAM HUBAVA PRIQTELKA!
Ne mi e qsno kakvo se pravite na interesni i mujete i jenite! Povecheto jeni sa ednakvi i se pravqt na nedostupni ama vsushnost iskat da budat chukani. Povecheto muje puk mislqt samo za sex i za tova kak da go napuhat na jenite. Stava vupros za nad 90 %. Naistina interesnite vruzki sa mejdu tezi 10 %. Tova sa vruzki za koito si struva da se potrudi chovek nad tqh. Ne mi e qsno zashto si pokazvate magariqta kato ne ste naqsno vuobshte. Povecheto ot vas nqma da namqerqt jenata ili mujut koito tursqt. Zadovoletre se s tova koeto imate. I STIGA S TEQ PENISI! NA MENE MI E DULUG KOLKOTO NA DVAMA AFRIKANCI AMA NE ZA TOVA SI IMAM HUBAVA PRIQTELKA!
Xa-xa-xa tova e dosta tapichko spored men.Ne iskam da se zaqjdam s teb,no mi izglejdash strashno golqmo kompleksarche,sigurno si razocharovan,che momichetata ne ti puskat-ami kato ne znaesh kak da si poiskash,kak da se darjish i t.n. kakvo ochakvash
Tova e mnogo glupava tema. Kato ne ti haresva momi4eto ne q unijavai ami prosto ne pravi sex s neq!!!! Tq ne e igra4ka!![]()
Темата е страхотна!мн весела и този който я е пуснал не е тъпак.Този който я използва ще е такъв
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Temata super neveroqtno tapa