- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спермата и жегите
от 1 седмица насам някъде бия чикии секи ден и вече много малко изкарвам... нз дали е щото нема време да се презареди, дали щото не ям кво требва или от жегата, знам че на сперматозоидите им трябва малко по-хладно за да се развиват добре
i?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Oburni se kam lekar-toi nai-dobre 6te znae,za6toto edva li nqkoi tuk e zapoznat napulno![]()
я не бии 2 дена да видиш после колко ще изкараш
това е, защото много често биеш
Много често мастурбираш. Тестисите се заплъват напълно слез 3-4 дена. Спри се бе момче![]()
2т. забрана за ползване на профил
i az tva vikam namali malko luskaneto i 6te ti idva pov4ko spermakvi sa tiq gluposti jegi hrani ala bala
![]()
e za hranata verno ako ne qde6 ne sperma ami krav nqma da proizvejda6 ve4e![]()
абе капут, от къв зор ти трябва да мяташ повече сперма като маструбираш, боядисваш стените у вас или кво?
хахахахахаха...![]()
![]()
момчето може да иска да варосва стените бе...
хахаххахахах...![]()
![]()
ама си е прав!яко да имаш повечко сперма.незнам защо,ама мен ме кефи да е повечко![]()
![]()
и мен ^^ така се наслаждавам колко съм производителен ххххххх![]()
така е процеса на изпразването не е лесен ти можеш да имаш семе но ако нямаш нужните протеини и т.н да се образува спремата нямаПървоначално написано от dest
иначе за жегата няма се претесняваш /мъдниците/ са предназнчени за прекалено висока температура на тялото да се одърпват от тялото и обратното зависич вече но наистина елускаи два дена и да видиш ще има водопади разни
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Отиваш при лекар да го питаш кво става.Той ти прави една свирка и казва че всичко е Ок![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
Ne vidqh nito edin seriozen savet .. mnenie..
1.Ne e ot jegata.. Vremeto nqma nihsto obshto s tfoite testisi..
2.Hrani li? Ne sam chuvala za specialni hrani za da se praznish po bavno![]()
3.Ne se kosi tolkoa.. Nqma nujda da hodish na lekar kakto sa kazali nqkoi po nagore .. tfa tfoito ne e problem.. spoks
мизък от честотата е
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Mи сигурно зада може и ти да поспамиш.Първоначално написано от iskamTe_vednaga
Само не мога да разбера вие моми4етата кво са обаждате то4но в тая тема за спермата... някви спермоложки ли сте ?? или просто имате 6-ци в 9 или 10 клас когато са у4еше за мъжка и женска полова система...
По темата пи4 спри да лъскаш толкоа 4есто ,4естно![]()