.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Стигат ли 14см. на жената ???

на 16 год сам и пениса ми е с размер 14 см. искам да потитам жените да ли може 14см. пенис да ги задоволи да им направи някакво удоволствие ??? за да знам за какво да се боря.И още един вупрос кум жените, на колко см. им влиза пениса във путката? до колкото съм чул само 8см. може пениса да проникне в путката.

благодаря предварително

Батко колко си тъп. Сега да ти отговоря на "вупросите". Стигат им 14см, защото дължината на влагалището е 8см, при възбуда стига 11см. Но и 20 да имаш как ще ги задоволиш с неграмотността си ? Разрови се в нета и попрочети.
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    на мен лично не ми стигат 14 см. малко е но ако обичам човека ще проявя разбиране

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на мен лично не ми стигат 14 см. малко е но ако обичам човека ще проявя разбиране
    а ще има ли поне някакво удоволствие от 14 см ?

Супер фен
    Аман от комплексари.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anonimennn
    а ще има ли поне някакво удоволствие от 14 см ?
    ще има може ли да няма

а сега премерих дебелината 13 см. мие стигат ли нормално ли е или прекалено ?

Град
    Hanalulu
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 2

.: machoka :.
    sHaNo StyLe

Guest
    АХХАХАХх да бе и аз имам комплекси ма си ебем пък и от някаква таблица излезе ,че напрао съм бог ахахаххахахахах ужас.

Guest
    премери пак-да не си сгрешил нещо

премери пак-да не си сгрешил нещо
    ne ne sam sgre6il kaji za6to pita6 normalno li e ili mnogo dibelo

Guest
    нещо много дебело май

нещо много дебело май
    phihihi 10x sq pone 6e se hvalq 4e mi e debel pak za duljinata 6e 4akam da porasne do 25 godini a ako ne porasne 6e si kupq hap4eta za razte6 na pi6leto

Как 13см, ти си премерил обиколката, не дебелината.
    2т. забрана за ползване на профил

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Как 13см, ти си премерил обиколката, не дебелината.
    mi to obikolka i debelina ne e li sa6toto ???

Vmesto da ni zanimavash s kompleksarskite si Vuprosi vzemi se nau4i kak da gi izpolzvash tiq 14 sm.

Цитирай Първоначално написано от Nix
    Vmesto da ni zanimavash s kompleksarskite si Vuprosi vzemi se nau4i kak da gi izpolzvash tiq 14 sm.
    az sam gi polzval ama samo edin pat i za tva neznam tolkova mnogo kato vas i za tva se interisuvam ot vsi4ko

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    I 20 cm da e ako gi vkara6 teq 20 cm na jenata nai mn da izpi6ti kato zaklano prase vie kfo si mislite 4e pove4e ot 15 cm vi vlizat li Momi4eta ? qvno ste mn zabludeni
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    I 20 cm da e ako gi vkara6 teq 20 cm na jenata nai mn da izpi6ti kato zaklano prase vie kfo si mislite 4e pove4e ot 15 cm vi vlizat li Momi4eta ? qvno ste mn zabludeni
    8sm vlizamt nali nemoje pove4e ama majete predpo4itat da e po golqm da ne se pretisnqvat momite kato go vidqt a za momite neznam za tqh moje da nqma zna4enie \/

Повече от фен
    Директно дигам гащите и паля джапанките, ако е по-малък от 25-30! Капиш?

Guest
    momite neznam za tqh moje da nqma zna4enie \/
    Всички разправят, че за жените нямало значение. Не съм жена и не мога да преценя точно, но може ли едно ОБЕКТИВНО мнение от жена. Наистина ли няма значение размера?(ест изключваме невидимите с просто око )

looper
    Guest
    И 9 стигат

Guest

Re: Стигат ли 14см. на жената ???

на 16 год сам и пениса ми е с размер 14 см. искам да потитам жените да ли може 14см. пенис да ги задоволи да им направи някакво удоволствие ??? за да знам за какво да се боря.И още един вупрос кум жените, на колко см. им влиза пениса във путката? до колкото съм чул само 8см. може пениса да проникне в путката.

благодаря предварително
    ima nai malko
    5342353264364574321532 temi
    poogledaite se bre
    мръдзели таквис

Guest
    ne zavisi dyljinata, a debelinata.tq e ot golqmoto zna4enie i vode6ta v udovolstvieto.men sepcialno ne mi pavi vpe4atlenie tova,kolko bil dylg i t.n.i smqtam 4e 13 sm. debelina ti sa dostaty4ni.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си