- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стигат ли 14см. на жената ???
Аве душко, теб да не би ерогенната ти зона да е вътре вдън пещерата ти ?!Първоначално написано от Анонимко
Аман. Такива като тебе сигурно само като гледат някой спасител на плажа се подмокрят, камо ли да не могат да се задоволят.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
и тая неква КОФАПървоначално написано от Anonimennn
![]()
Мда пич, много станаха... Айде да не се повтарямПървоначално написано от Анонимко
![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
abe dobre e be pi4 kakvo mu mislish ataka tam juli gi
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
malka e ama ni6to se pak sega e modata na malkite telefoni i malkite koli ni6to 4udno sled nqkoq druga godina da sa na moda i malkite pi6ki togava 6e moje6 da se poxvali6Първоначално написано от Anonimennn
АБЕ СТИГАТ БЕ!
Аман от комплексирани деца значи!
ПЕТНАЙСЕТ САНТИМЕТРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТОЛКОВА Е СРЕДНАТА ДЪЛЖИНА НА ПЕНИСА!
И не е важно колко е голям, а как го ползваш!
Някой от модераторите да го стикне това че вече ми се повръща от глупави теми тип "ама ще й стигне ли моята пишка!?".
Ползва търсачката.
haha gadno li e...moq e 19 dylyg i 15sm obikolka![]()
ari stiga ve hora s vasheto merene napravo mi se draifa veche!!!razbiram da e do 10 santa.. aauuu da vi imam kompleksa...
"moq e edi kolko","pyk moq e po dylyg", " moq mi se struva malyk kvo da praq" au ne, ei takiva temi mnogo me draznqt
ami nie ko da kajem.....aman ot va6te mereniq koq s koi e spal.....mai ve4e vie s tva 6e se sravnqvate.....Първоначално написано от wiki
naistina aman ot kompleksari........obikolka i debelina edno sa6to...hahahahaha...mne e edno i sa6to....fani se porazrovi malko........
ima li smisal da izrejdam temite za bremennosta deto mi se struva sa puskani samo ot momi4eta ?Първоначално написано от wiki
kak 13 si cm debel :0 ti da nesi slon brat
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Хахах.Първоначално написано от Anonimennn
Обиколката е приблизително 3,14 пъти по-голяма от дебелината.
![]()
![]()
![]()
Джи точката е на няколко сантиметра от входа на влагалището, следователно и пенис 5 сантиметра може да я достигне и стимулира с помощта на правилната поза.
Първоначално написано от InHell
Съгласна съм...почва да дотяга тва...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
сига бе как ш има стига тва е ненаситна порода бе 40 да им завреш няма да им стигне![]()
kato si namerish nqkoq i q opraish pitai q![]()
Abe 4ovek ne e vajno kolko e golqm vajno e kakva rabota var6i!!!!![]()
Taka kaza Alize!!!!
може можеПървоначално написано от Alize
![]()
zavisi ot jenata...puk i zavisi na koi sa 14-te santa...no kato cqlo temata e absyrtna![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
Не стигат!
Минимум 24 см.
Дисквалифициран си!![]()
Abe nai malko 17 inak e typo :P