.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Guest
    Комплексар е било момчето, човека ви пита най-нормален въпрос, вие компексар бил, а вие сте идеални или греша? Отклонявате се от темата, достатъчно или не, тва трябва да отговорите и защо! При положение че влагалището на жените е 8-10см не виждам място за притеснение. Размера има значение между другото, 5 см достатъчни ли са според вас, еми ето размера има значение!

Guest
    ЕДИТ: Anonimennn ти верно си бил много глупав. Гледам пише дебелина 13 см, абе ти чуваш ли се, той човека ми измервал обиколката. Търси в речника какво е думата дебело.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Alize
    Abe 4ovek ne e vajno kolko e golqm vajno e kakva rabota var6i!!!!
    Ти ся така казваш ама после абе то размера имало значение, но ина4е си права ТЕХНИКАТА му е маиката
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
    Abe nai malko 17 inak e typo :P
    Айде няма да се повтарям... рийд ъ литъл бифоър дис поуст
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Аман от комплексари.
    =D> =D> =D> Stiga puskahte samo edni i sachti temi,pisna mi!Osven tova,kakto pak chte kaja,daljinata niama nikakvo znachenie i ne vliae vaobchte varhu sexualnoto udovolstvie nito na jenata,nito na maja!Mojech da polzvach TARSACHKA,naprimer!

Град
    Na lunata
    Цитирай Първоначално написано от Anonimennn
    а сега премерих дебелината 13 см. мие стигат ли нормално ли е или прекалено ?
    Ave lek kak 6i ti e 13 sm debelinata ???Ti lud li si ???Ti go izkara 4e kolkoto ti e golqm tolkova i debel Nevuzmojno e!!!!!!!!!

стигат я

Guest

Re: Стигат ли 14см. на жената ???

Цитирай Първоначално написано от Anonimennn
    на 16 год сам и пениса ми е с размер 14 см. искам да потитам жените да ли може 14см. пенис да ги задоволи да им направи някакво удоволствие ??? за да знам за какво да се боря.И още един вупрос кум жените, на колко см. им влиза пениса във путката? до колкото съм чул само 8см. може пениса да проникне в путката.

благодаря предварително
    хахаха 13 сънтиметра хахахахахах. Ти да не гледаш милиметрите??

vlubenata :}f
    Guest
    abe kak moje da vika6 putka be prostak.amii 6tom obi4am 4oveka sm nqmat zna4enie.kav e smisala daje i 22 sm da ti vkarat apak da ne izpitva6 ni6to kam tozi 4ovek taka 4e.........apak ti se nau4i malko na obnoski i togava vlizai v saita!

iskate
    Guest

iskate otkroven otgovor ot jena-ima te go

zna4i dosega po4ti mom4eta mu otgovarqt na mom4enceto...mi 4akaite malko ostavete jenite da se izkajat ....
    kakvo kato ti e tlkova mani4ak,kazva6 4e si pravil sex,ok ... zna4i nqma6 dert.6tom si var6i6 rabotata (kakto ti kaza edno momi4e po-gore) si4ko e to4no.Ai kakto ve4e se nadqvam si razbral ako 6te i 25 santa da e pak nqma da vleze celiq v nito edna jena.ti da ne iska6 prez nosa i da izliza.
    Aide hva6tai si mackata i bqgaite neide da se u4ite

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Това 13 обиколка ли имаш предвид? ми нормално си е...кво има да се хвалиш?! А за "вупроса" дали стигат 14 см....ако знаеш как да си ги използваш...и 10 биха стигнали

И с пръст можеш да доставиш огромно удоволствие....ама той не е 20 санта нали?!?
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Мега фен Аватара на quench
    Ей,ама как са вис танали цели 14 см? Моят като стане е 6! Не е ли нормално - щото вие ми се струвате ебати огормните мутанти.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    SF
    Бе ше стигнат, ако на дебелина компенсира... ма много компенсира

Робинята на Quench

АТАКАБГ
    Guest
    аз доколкото знам жената може да поеме макс. 11-12см,така че останалото са глезотии

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Как 13см, ти си премерил обиколката, не дебелината.
    Абе той не прави разлика между обиколка и дебелина ...
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Az sym 4uvala edna mnogo umna prikazka - 8 santimetra stigat da zadovolqt edna jena - drugoto e ot lakomiq !!!
    Мразя се !!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    имам приятелка, на която гаджето й има 7 см . пояснявам, тя стига до оргазъм поне 3-4 пъти на един път. прави си извод. не зависи от пениса ,а от момчето.
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Град
    София
    BRATLE ZAVISI KAK GO IZPOLZVA6 SMISUL AZ NE VQRVAM V TOVA ZA6TOTO NA MENE MI E 20 TAKA 4E SE OPRAVQJ BUZIKAM SE VAJNOTO E KAK GO IZPOLZVA6

Супер фен
    стига и 14 см златно колие с диамант за 14 бона, ама 14 цм пишка не стига и на самия теб защото опикаваш пред тоалетната чиния, най вероятно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си