- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стигат ли 14см. на жената ???
Комплексар е било момчето, човека ви пита най-нормален въпрос, вие компексар бил, а вие сте идеални или греша? Отклонявате се от темата, достатъчно или не, тва трябва да отговорите и защо! При положение че влагалището на жените е 8-10см не виждам място за притеснение. Размера има значение между другото, 5 см достатъчни ли са според вас, еми ето размера има значение!
ЕДИТ: Anonimennn ти верно си бил много глупав. Гледам пише дебелина 13 см, абе ти чуваш ли се, той човека ми измервал обиколката. Търси в речника какво е думата дебело.
Ти ся така казваш ама после абе то размера имало значение, но ина4е си права ТЕХНИКАТА му е маикатаПървоначално написано от Alize
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Айде няма да се повтарям... рийд ъ литъл бифоър дис поустПървоначално написано от PaSsioN_GiRL
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Ave lek kak 6i ti e 13 sm debelinata ???Ti lud li si ???Ti go izkara 4e kolkoto ti e golqm tolkova i debelПървоначално написано от Anonimennn
![]()
![]()
![]()
Nevuzmojno e!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
къртиш!Първоначално написано от djigi
стигат я
хахаха 13 сънтиметра хахахахахах. Ти да не гледаш милиметрите??Първоначално написано от Anonimennn
abe kak moje da vika6 putka be prostak.amii 6tom obi4am 4oveka sm nqmat zna4enie.kav e smisala daje i 22 sm da ti vkarat apak da ne izpitva6 ni6to kam tozi 4ovek taka 4e.........apak ti se nau4i malko na obnoski i togava vlizai v saita!![]()
zna4i dosega po4ti mom4eta mu otgovarqt na mom4enceto...mi 4akaite malko ostavete jenite da se izkajat ....
kakvo kato ti e tlkova mani4ak,kazva6 4e si pravil sex,ok ... zna4i nqma6 dert.6tom si var6i6 rabotata (kakto ti kaza edno momi4e po-gore) si4ko e to4no.Ai kakto ve4e se nadqvam si razbral ako 6te i 25 santa da e pak nqma da vleze celiq v nito edna jena.ti da ne iska6 prez nosa i da izliza.
Aide hva6tai si mackata i bqgaite neide da se u4ite![]()
Това 13 обиколка ли имаш предвид? ми нормално си е...кво има да се хвалиш?!А за "вупроса" дали стигат 14 см....ако знаеш как да си ги използваш...и 10 биха стигнали
И с пръст можеш да доставиш огромно удоволствие....ама той не е 20 санта нали?!?
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Ей,ама как са вис танали цели 14 см? Моят като стане е 6! Не е ли нормално - щото вие ми се струвате ебати огормните мутанти.![]()
Бе ше стигнат, ако на дебелина компенсира... ма много компенсира![]()
![]()
Робинята на Quench
аз доколкото знам жената може да поеме макс. 11-12см,така че останалото са глезотии![]()
Абе той не прави разлика между обиколка и дебелина ...Първоначално написано от LoRinSeR
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Az sym 4uvala edna mnogo umna prikazka - 8 santimetra stigat da zadovolqt edna jena - drugoto e ot lakomiq !!!![]()
Мразя се !!!!!!!!!!
имам приятелка, на която гаджето й има 7 см . пояснявам, тя стига до оргазъм поне 3-4 пъти на един път. прави си извод. не зависи от пениса ,а от момчето.
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
BRATLE ZAVISI KAK GO IZPOLZVA6 SMISUL AZ NE VQRVAM V TOVA ZA6TOTO NA MENE MI E 20 TAKA 4E SE OPRAVQJ BUZIKAM SE VAJNOTO E KAK GO IZPOLZVA6
стига и 14 см златно колие с диамант за 14 бона, ама 14 цм пишка не стига и на самия теб защото опикаваш пред тоалетната чиния, най вероятно