- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Мойте стихчета.
асд
lostinMINIMAL
Да а защо ли причините са ми до болка извесни.....![]()
Що ли и на мен са ми много известни причините![]()
Но наистина стихчетата са невероятни.Много са хубави.Браво, Криско)
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Tezi stih4eta sa mnogo hubavi......
napomnqt mi za nqkoi minali ne6ta,....
асд
lostinMINIMAL
Molq te ne se natujavaiПървоначално написано от Christian
![]()
![]()
![]()
kaji mi kakvo e tanalo...![]()
vuzhi6tavam ti se!produljavai,bori se i znai,4e vsi4ko stava,samo trqbva da ima6 turpenieto da go iz4aka6!![]()
асд
lostinMINIMAL
mi kvo da kaja za parvi pat ne6to tolkova malko me trogva tolkova mnogo nqmam dumi za krisko i za ne6tata koito pi6e!!! Momi4eto no koeto sa posveteni trqbva da se gordee s krisko tq si znae za kvo govora!!!BRAVO KRISKO PRODALJAVAI V SA6TIQ DUX!!!
асд
lostinMINIMAL
страхотни са....ами това е любовта яко депресСсС......само си задавам един въпрос,но май няма отговор..."Защо,когато всичко е най-хубаво и чисто,изведнъж идва тъпия край?!".....
![]()
незнам,но стихчетата са много хубави,браво
![]()
![]()
f@nt@zi@
Прекрасни са!Наистина съжалявам за приятелката ти,наистина не мога да си представя да живея безлюбовта на живота ми.
imash darba da pishesh produljavai...q drasni nqkoe za nespodelenata lubov za gordosta na tozi koito obichash a toi gleda na teb kato na jivotno...![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
асд
lostinMINIMAL
Да..невероятни творби..от тях направо струи искреността. Дори запленяват...някак...вълшебн о. Красиви са. Нека продължават да са оптимистични.Тъжно ще е ако някой ден видим нещо изпълнено с болка.
Пожелавам ти просто щастие!
Някъде огрява.
Аз пък като се замисля...в тези стихотворения има много болка...за жалост ...
асд
lostinMINIMAL
Ми....нямам думи...Страхотно е![]()
MNOGO SA HUBAVI!Ti qvno ima6 mnogo golqm talant.Proqvqvai go nqkude,ako ne si go napravil.TOva poslednoto osobenno mNOGO MI HARESA!MUCI sa vsi4kite ti stih4eta.Ti si 4ovek za zavijdane:PJelaq ti mn uspeh nai-iskrenno.
![]()