.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Не а не бих се и напила заради момче

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Ами НЕ и не бих го направила.Не мисля,че това е начина да се пребориш с мъката,а напрвотив напивайки се показваш слабостта си пред определения проблем....

nasty_f
    Guest
    Mersi!

Мега фен Аватара на iiirish
    преди 2 години се бях напила много здраво (за първи и последен път). тогава и сама не знаех защо съм го направила, но постепенно с течение на времето осъзнах, че всичко беше заради един ТЪПАК.

боже, как съжалявам, че съм го направила

И аз да си призная - напивала съм се - бях мн ядосана и се напих и обаче имах лошия късмет точно когато бях много пияна да ми звънне - картинката беше наистина грозна и мисля, че беше голяма глупост това напиване

Супер фен
    Ммм...да Зна4и,7 клас бяхме на екскурзия до Боровец и там стана.Аз по принцип не съм такъв 4овек ама да се напрая на интересна пред готинките мом4енца от съседните класове и тей ...Запо4нах да пия о6те в на4алото на ве4ерта НО добре 4е не продължих ....Едно моми4е(което тогава осъзнах колко добра приятелка ми е) ме спря.Наговори ми такива работи 4е направо ми стана неудобно 4е съм пийнала и една глътка И беше права и съм мн доволна 4е беше там да ме спре и тогава се нау4их(и ви го препоръ4вам и на вас) НИКОГА НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ТАКИВА КАКВИТО НЕ СТЕ ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТЕ НА НЯКОГО защото няма нужда-намерете някой който ви оценява такива каквито сте !!!!

Голям фен Аватара на Ice
    Nikoga ne sam se napivala zaradi momche spored men alkohola ne e reshenie
    Neznam moje i da pomaga no az lichno nikoga ne sym go pravila
    Everything happens for a reason..

Mi az ne sum se napivala, oba4e sum se napu6vala.Smis s cigari ne drugo oba4e poneje ne bqh pu6ila ot dosta vreme i taq edna kutiq koqto izpu6ih za otricatelno vreme-1:30.ta mi be6e mn zle i tva zaradi nqkvo si mom4e.Abe tupa istoriq.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ахам и от цялата работа нищо добро не излезе,само простотии върших,преди около 2 седмици се събрахме и се напих доооооста здраво бих казала,стигна се до там че такива глупости съм вършила че още не мога да ги поправя,даже и тема сложих,НИЩО ДОБРО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА,момчетата не го заслужават... ,знам че е така но въпреки всичко...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

;o)

ами случвало ми се е и това нещо...преди 1/2 седмици...
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    не и дано никога не ми се случи
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на maybelline
    Никога не бих проявила безотговорността да се напия.И то заради момче!Не си заслужава изобщо.Когато едно момче ме напусна,го приех спокойно и продължих живота си нормално,без изцепки и глупости като напиване или дрогиране и т.н.(после когато въпросното момче се върна при мен,го приех още по-спокойно ).
    Anyway - Когато някой те напусне,остави го да си тръгне.Ако се върне - значи е завинаги твой.Ако ли не - значи никога не е бил твой.

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    ne
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    Ne...
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

МмМмм не съм се напивала до сега зарди момче но съм правила доста по сериозни неща от които в момента се срамувам защото не са имали никакъв смисъл
    ЩаСтИеТо Е еДиНсТвЕнОтО нЕщО,кОеТо МоЖеМ дА рАзДаВаМе БеЗ дА пРиТеЖаВаМе...

titka
    Guest

dali sam se napivala zaradi mom4e...

zdraveite!!!na 15 sam i moga da vi kaja 4e zaradi mom4e zapo4nax da se napivam postoqnno!otna4alo mi be6e adski gadno za6toto tova vaprosno mom4e ne mi obra6ta6a vnimanie!posle haresval priqtelkata mi!darje6e se otvratitelno s men a az adski mn bqx xlatnala po nego!obi4ax go i bqx gotova na vs za nego 6tom idva6e v diskoto vednaga otivax i si vzimax alkohol!vednaj se napix do pripadak. ne znae kade se namiram i edva stoq na krakata si i re6ix 4e traqbva da go celuna za6toto toi nikoga nqma da mi obarbne vnimanie!izvikax go v toaletnata i mu kazax 4e go haresvam i zapo4nax da go celuvam!i estestveno toi mi obarna grab otnovo!ne piite zaradi mom4eta tova e tapo ne6to te ne zaslujavat ni6to pove4e ot prezrenie!P.S za6to li vi kazvam da ne im obra6atate vnimanie kato az otnovo sma vlubena do neuznavaemost!e pone badete trezvi kato pravite ne6to s nqkoe mom4e!!! momi4eto na 15

nasty_f
    Guest
    Mila titke,znam,4e e tupo.Pove4e sled onzi pat ne sum se napivala zaradi mom4e.Oba4e sega da vi kaja iskam pak da se napiq i tazi ve4er 6te go napravq.I bez tova nqma kvo da se pravi.6to li 6e se napiq pak?Toq glupak se hvana s biv6eto si gadje i napravo...... 6te se pobarkam.Imam 4uvstvoto,4e zapo4vam da go mrazq.6te mu go varna na toq kreten smotan.MOM4ETATA(pove4eto)sa idioti koito mrazq do EDIN!!!!

беЗсъНна
    Guest
    Ооо,много пъти съм я правила тая простотия и то все за един и същи човек.Даже имаше един период в който ми се случваше прекалено често да се напия до безумие,но за щастие това мина.За момент алкохола може и да те разсее от болката ти,но това в крайна сметка са само заместители.Което не отрича факта,че понякога ние имаме нужда от тях.Но така проблемите не се решават.На сутринта всичко си е същото.

Голям фен
    Да,веднъж.И после съжелявах ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си