- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko 4esto sanuvate ?
hora kolko 4esto sanuvate vie ?
az ne sanuvam mn 4esto i se pritesnqvam za tova !
dori i sme6no da vi se struva ne se ebavam
kak mislite dali mi ima ne6tu
ponqkoga spa ppo po malko a drug put prekalqvam sus sanq no si spinkam redovno![]()
Чувала съм че човек щом не сънува значи спи дълбоко....а иначе деа аз сънувам ВСЯКА вечер и то един.......уааааааааа
![]()
![]()
![]()
ЛАЙФ СЪКС
ami az spq mn gulboko 6tom ponqkoga i alarmata det edin izrod na tela mi vika qko "stavaiiiiii yaaaaaaaaa zakusnqva6" smqtaite
ami zna4i otstava varqnta 4e ne si spomnqm![]()
az puk sum 4uvala 4e 4ovek koito ne si pomni suni6tata e pu6a4..smisul 4e tfa vliqe ne6to na mozuka i ne sunuva6
emm az ne pusha ama pochti nikoga ne si pomnq kakvo sum sunuvala. Ili ako pomnq shte sa nqkakvi gadosti i ujasii![]()
![]()
![]()
![]()
rqdko sunyvam...pomnq nqkolko min sled kato se subydq i sled tva ne moga da si spomnq kakvo sum sunyvala no vinagi kogato sum sunyvala znam 4e sum.
i az ne pu6a :P
samo ot vreme na vreme pafnem s fr po nqkoi koz ama ina4e ne pu6a cigari
a za suni6tata prosto ne gi pomnq qvno po nqkoga si spomnqm ama sanuvam hubavi raoti pove4eto puti ne gadosti i ujasi![]()
Да ви кажа сънят представлява, информацията коята мозъка обработва до като спите.Много също зависи за какво ще си мислите преди да заспите, това което санувате представляват мислите ви![]()
точно!...а иначе аз честичко сънувам,ама ако знаеш в какви филми се вкарвааамПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
По принцип се сънува винаги, но няклои сънища не се помнят.
Аз сънувам доста честичко и ги помня даже.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Рядко! И отгоре на всичкото не съм доволна от сънищата, които успявам да помня!
4owek synuwa mnogo synishta na we4er (ili spane, poneje nqkoi spyt prez denq ^^) , no malko ot tqh pomni..Posledniq syn, kojto pomnq e kogato bqh na 6 i spah pri baba si che piq ena otrova i padam v edin kladenec i baq padah..![]()
Аз съм пушачка и сънувам всеки денПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
много много често сънувам, все помии, последния беше някав много цикличен нещо от сорта на
...
a:=1;
repeat
(тъп сън)
a:=a-1;
until a=2;
...
...но често не помня какво и ме хваща яд.Първоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
Напоследък по-често
и азПървоначално написано от Angel_Girl
и на сутринта си спомням абсолютно всичко
![]()
къф е извода? Преебани сте, че не пушите...не чух нито 1 пушач да каже, че не сънува... Пушете и вие![]()
Да, почти всяка вечер, а сестра ми казва, че понякога говоря и ставам да се разхождам на сън![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.