- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценки от изпитите за 7 клас 2006
не е вярно, много са ти добри даже оценките, имам съученици, дето имат тройки и на двата изпита - това вече е лошо, ама за 5 не трябва така да се говори, то и аз имам 5.0 по БЕЛ и за мен това е повече от добра оценка, е, по мат. имам 5.75, но това винаги ми е била силната страна, така че тази оценка трябваше да бъде около 5.5. Както и да е, оценките ти са си много хубави.
П.П И аз се отчаях, когато видях колко хора тука са писали как имат над 5.5 и на двата изпита, но като видях, че са ме приели в най-якото у-ще на Варна, ето вижте част от една класация: който не е от Ст. Загора не го интересува толкова заграденото, ами просто разгледайте, на 6-о място е моето даскало, но за сметка на това е на най-високо място за Варна, ето:
http://www.romainrolland.org/school/...sa/naz2006.jpg
Ами оценките не са толкова зле...но за София почти не стигат за никъде...гадну....стискайте палци от второ класиране да вляза в 73.... демек Втора Немска...
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Ще стискамеПървоначално написано от yomadedi
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
tedy_girl аз имам един мой съученик,който на 2изпита изкара 2.Наистина Първа езикова гимназия е супер готино(даже едно от най-готините училища във ВарнаПървоначално написано от tedy_girl
Ето, това вече са гадни оценки - две двойки. И аз се надявам да ми хареса новата гимназия![]()
Дано.Пожелавам ти много успехи и късметПървоначално написано от tedy_girl
![]()
Мхммм ами незнам за вас ама вече искам да идва 15 Септемри![]()
Честно казано и аз искам да идва.Нямам търпениеПървоначално написано от Илиица
![]()
аве вие в 4ас ли сте??американски колеж-софия е най-доброто средно образование в БГ.
www.acs.bg
ВЕРНО ЛИ ВЕ?!Първоначално написано от come__take__my__hand_
daa a moite ocenki sa ... po bel 8.00 a po mat 10.00![]()
![]()
![]()
![]()
Кфо се кефите ве?!?!
Аз имам:
БЕЛ - 3.00
МАТЕМАТИКА - 3.156
Мачкам нали ?!?!![]()
![]()
![]()
Ламерска работа какво да се прави
Че е най-доброто-най-доборото е,ама някои като не са ги приели да си срежат вените,а?Първоначално написано от come__take__my__hand_
![]()
Стигат стигат....аз имах 4.375 и 5.375 и влязох в ЕГ с немски...(аз си исках немски за тва) твоите са също високи...няма начин да не влезешПървоначално написано от Анонимко
Moite sa:
Mat-3.9380![]()
Bel-4.0000(tuk ochakvah po-visoka ocenka poneje hodeh na uroci,a to kakvo stana...)
Vajnoto e,che vlqzah tam kudeto iskah![]()
![]()
ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!
az pak imam po bel 6.00 i po mat 6.00![]()
![]()
qd li vi e -vlizam v angliiskata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i to 1va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sajalqvam taka e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Темата е стара!
Ето я и актуалната в момента: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=103064&start=0 !![]()