.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Tazi tema me nakara da se zamislq kvo stana taq godina kato cqlo Kato se obarna nazad ima dosta qki momenti no mejdu tqx se prokarvat i tujni momenti.V daskaloto tupotiq obshto vzeto mi beshe live tazi godina v daskaloto ,sreshnax novi priqteli s koito si prekarvam super za jalost se vlubix v nepodxodqshtiq chovek ,no vupreki tova s nego imame mn qki momenti koito vinagi shte gi nosa v sarceto si Mnogo oshte ima ot tazi godina sega e vreme za kuponi lqto e vse pak a na 31 dekemvri shte si napravim edna okonchatelna smetka i shte slojim chertata i vsichko shte ostane v 2006
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Zavurshih otlichno uchebnata godina. Uspqh da se sblija s klasa si oshte poveche. Namerih mnogo novi priqteli. Zapochnah da se podgotvqm za izpitite. Dosta trud polojih i ne na posledno mqsto prekarvah dostatuchno vreme s miloto mi.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Zavurshix dosta dobre 9-ti klas..
    Namerix 4ovek koito naistina me obi4a
    Za jalost ne uspqx da zabravq 4oveka koito shte obi4am ve4no...
    Nameirx novi priqteli
    Bqx v 4udesen klas
    Izbqgax ot prozoreca na posledniq etaj
    Unizix pred vsi4ki nai-golqmata kurva iz cqloto daskalo(nikoi nikoga sori ne se beshe zamislql da i kaje:tupa si!)
    Beshe neveroqtna u4ebna godina pulna s loshi i xubavi neshta...nikoga nqma da q zabravq...i dori vinagi da sum si mislila: O boje iskam da svurshi daskaloto!! sa malko sujelqvam shtoto do godina veche nqma da e sushtoto..no nishty
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен
    Аз никога не съжалявам за нещо,което съм направила Случиха се хиляди неща,научих много,не загубих нищо и спечелих много,а какво...мисля,че пораснах достатъчно,за да се науча,че има неща,които не се пишат по форуми
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Zavurshix s pulno 6.00 9-ti klas
    Namerix 4oveka koito naistina me obi4a
    Za sujelenie ne sum zabravila choveka koito vechno shte obicham
    Izbqgax ot prozoreca na posledniq etaj!
    Unizix nai-golemite kurvi iz cqloto daskalo koito vsi4ki sa gi smqtali za bogini ama ina4e postoqnno sa im goforili zad gurba...
    Beshe neveroqtna u4ebna godina koqto nikoga nqma da zabravq!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    sexY_mackA90, ам,колко пъти можеш да отговаряш на една и съща тема?!
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си