- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- замислете се...
Tazi tema me nakara da se zamislq kvo stana taq godina kato cqloKato se obarna nazad ima dosta qki momenti no mejdu tqx se prokarvat i tujni momenti.V daskaloto tupotiq obshto vzeto mi beshe live tazi godina v daskaloto ,sreshnax novi priqteli s koito si prekarvam super za jalost se vlubix v nepodxodqshtiq chovek ,no vupreki tova s nego imame mn qki momenti koito vinagi shte gi nosa v sarceto si
Mnogo oshte ima ot tazi godina sega e vreme za kuponi lqto e vse pak a na 31 dekemvri shte si napravim edna okonchatelna smetka i shte slojim chertata i vsichko shte ostane v 2006
![]()
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Zavurshih otlichno uchebnata godina. Uspqh da se sblija s klasa si oshte poveche. Namerih mnogo novi priqteli. Zapochnah da se podgotvqm za izpitite. Dosta trud polojih i ne na posledno mqsto prekarvah dostatuchno vreme s miloto mi.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Zavurshix dosta dobre 9-ti klas..
Namerix 4ovek koito naistina me obi4a
Za jalost ne uspqx da zabravq 4oveka koito shte obi4am ve4no...
Nameirx novi priqteli
Bqx v 4udesen klas
Izbqgax ot prozoreca na posledniq etaj
![]()
![]()
![]()
Unizix pred vsi4ki nai-golqmata kurva iz cqloto daskalo(nikoi nikoga sori ne se beshe zamislql da i kaje:tupa si!)
Beshe neveroqtna u4ebna godina pulna s loshi i xubavi neshta...nikoga nqma da q zabravq...i dori vinagi da sum si mislila: O boje iskam da svurshi daskaloto!! sa malko sujelqvam shtoto do godina veche nqma da e sushtoto..no nishty
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Аз никога не съжалявам за нещо,което съм направилаСлучиха се хиляди неща,научих много,не загубих нищо и спечелих много,а какво...мисля,че пораснах достатъчно,за да се науча,че има неща,които не се пишат по форуми
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Zavurshix s pulno 6.00 9-ti klas
Namerix 4oveka koito naistina me obi4a
Za sujelenie ne sum zabravila choveka koito vechno shte obicham
Izbqgax ot prozoreca na posledniq etaj!
Unizix nai-golemite kurvi iz cqloto daskalo koito vsi4ki sa gi smqtali za bogini ama ina4e postoqnno sa im goforili zad gurba...
![]()
![]()
![]()
Beshe neveroqtna u4ebna godina koqto nikoga nqma da zabravq!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
sexY_mackA90, ам,колко пъти можеш да отговаряш на една и съща тема?!![]()
f@nt@zi@