.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Чикията преди среща е задължителна

Мислите ли, че преди първа среща е удачно да си направите по една чикия, за да не мислите само как да вкарате момичето в леглото и да можете да е оцените точно.
    Аз лично съм твърдо ЗА. Тук има едно момиче, което нон стоп ме кара да излзиаме, но си знам, че не трябва и когато ме покани да кажем на среща си прасна една чикия и ми дойде акъла в главата.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    prav si

Guest
    Не е задължителна.Няма никакъв смисъл ако можеш да се контролираш разбира се и да се държиш на ниво пред някоя жена.

Супер фен
    az sam 'za' aaaaaaaaa i za kakav majki kontrol stava na vapros?az tva go 4uvam za parvi pat
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Както има разграничението Мъже/ Момче така има и Момче и Момче ...
    Бих казал да и аз съм за, но зависи от психиката на човека

Повече от фен
    Много ти е слаб ангелът

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    Много ти е слаб ангелът
    awe vypreki,che sam momiche...mn po-huu taka,a ne samo dokato te vidi i da mu se e nadyrvil...ujasT
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Град
    San Siro
    Май верно е по-добре да си набиете по една преди срещата,че иначе само мислите къде да си го вкарате!!!!

Guest
    mnogo e nepriqtno kogato useti6 4e mom4eto do teb misli samo kak da te vkara v krevata

Е каква е тази глупост ? Ти явно само си мислиш с пишката и не оценяваш момичето срещу теб. Това означава, че нямаш и уважение към дамите ! ! !
    2т. забрана за ползване на профил

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    Много ти е слаб ангелът
    awe vypreki,che sam momiche...mn po-huu taka,a ne samo dokato te vidi i da mu se e nadyrvil...ujasT
    А ти да не би постоянно в гащите да му зяпаш че ще видиш че се е надървил??
    Бтв аз и аз така гледам жирафа дали му става ама тва ващо на нищо не мяса айде моля ви са..... \/

e kato vie trudno da mislite ako ne ste bili edna 4ikiq...nai dobre ne riskuvaite..moje da se izlojite zdravooo

Forslor
    Guest
    Еми това донякъде издава колко държиш на даденото момиче . Ако наистина имаш някакви по сериозни чувства към нея ,изобщо няма да ти е на акъла дали щи стане . Но ако я виждаш само като сексуален обект или пък тя те провокира нарочно няма лошо си "праснеш" по една чикия.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    ako na mom4eot mu e stanal voinika tfa ne ozna4ava 4e iska nepremenno da te vkra v krevata prosto momi4eto moje da e mn krasiva
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    или просто 90 % от гърдите да и се виждат или да са толкова ниско свалени дънките че нали , нормално в наши дни но в една връзка е нормално даи ма и платоническо и не
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    Не е задължително, но е препоръчително.

6tom misli6,4e 6te ti pomogne po-obektivno da oceni6 momi4eto bii si edna 4ikiq i tolkova....

Мирро
    Guest
    Не е препоръчително да се мастурбира преди среща, понеже като момчето, предприело тази грешка ще страда от т.н. "синдром на успокоението" и няма да бъде социално креативен - в смисъл, че разговорът може да стигне до фазата - "неловко мълчание". Спермата в теститисите на младежите е именно тяхната живителна сила. Ако искате пробвайте да си вкарате по някоя чекия преди среща, пък после пробвайте и без нея. Ако не сте мастурбирали ще се притеснявате, но именно в това е смисълът, защото колкото повече вашият мозък се напряга, толкова по-голяма е вероятността да измислите приятна тема за разговор или да се сетите за някоя шега или виц. Но всичко е въпрос на избор!

Относно "надървянето" по време на среща - то е нормално за тийнейджърите, в случай, че е резултат на целувки и пряк физически контакт и не значи, че те си мислят само за секс - това нормална физиологична реакция на младия организъм. Но ако едно момче се надърви само докато гледамомичето отсреща, то той определено си мисли за секс. И все пак има изключения, когато момчетата го "вдигат" неволно.

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    еми защото си на зор и ги измисляш разни глупости, колкото да ти пусне
    Don't hate me, I'm just blind.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    xaxaxaaxaxxa =D> =D> =D> tva me nakefi =D>

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Абе да ходи с по-тесни дънки и няма да има проблем
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Мега фен
    Ако момичето се облича като труженичка на магистралата, дори да си е бил 5 чикии, пак ще мисли за секс. Логично е.

Град
    МайнаTown
    немисля че ще помогне... Аз като си направя чикийка преди среща и изгубвам сякаво желание да е опозная или...

4екията е полезна за прости хора

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от everythingisrelative
    немисля че ще помогне... Аз като си направя чикийка преди среща и изгубвам сякаво желание да е опозная или...
    Поздравления, изкопа тема от 2006!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си