- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко според вас е нормалния вечерен час за 15 год. момиче?
само искам да сравня вашето мнение с това на майка ми и баща ми![]()
22:00![]()
emi lqtoto 9-10,ina4e zimata malko po-rano.ama te vse pak sa ti roditeli i trqbva da gi slu6a6.kato im pokaje6 4e mogat da ti imat doverie 6e te pusket i pove4e![]()
не може да се даде еднозначен отговор. зависи от момичето. аз ако ти бях баща бих ти определил час в зависимост от това как се държиш и как разсъждаваш; дали си безотговорна, склонна към правене на мизерии, или зряла за възрастта си; дали мога да ти имам доверие или не.
Еми аз съм на 15 и когато бях на даскало до 10-10 и 30 трябваше да съм се прибрала ,но през ваканцията до колкото си искам
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Ами и аз съм на 15 когато бях на даскало до 22 : 20 някъде ,но когато съм почивка или ваканция до когато си искамммм![]()
Ми според мен нормалния вечерен час през лятото за момиче на 15г. е някъде 11-12h.През зимата до към 9:30-10...
ebasi..........
Ако самият човек не е предпазлив и няма глава на раменете,никакъв вечерен час неможе да го спаси или да го предпази от нещо,което вместо в 23:00може да се случи в 20:00. Но все пак и часът има значение. Според мен за 15-годишно момиче е най-добре 22:00
Ami az sum na 15 i se pribiram kam 10-10:30 a sega za lqtoto ne znam...
15 години - без вечерен час, обаче казваш в колко си идваш и никога не закъсняваш.
hmm... az sa6to sam na 15 ama sam bez 4asПървоначално написано от Crazy_teen4e`f
![]()
![]()
![]()
![]()
Какви вечерни часовеаз отдавна съм забравила какво е това.. и все пак на 15 мисля че вече си зряла за вечерен час
ем аз наскоро навърших 16 и вечерния ми час беше някъде до 12.. абе и аз не съм мн сигурна щото не сами казвали категорично и точно кога да се прибирам, просто бях забелязала, че ако е след 12 почваха да викат, че доста късно съм се върнала![]()
иначе ся през лятото нямам час и съм си до когато си искам![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Mnogo zavisi ot teb samata. Ot povedenieto ti. Ako roditelite ti imat doverie moje bi 22:00-22:30 nqkude. Sushto taka zavisi i s kogo si. Pri men nikoga ne mi bqha postavqli vecheren chas, no me bqha pomolili nai-uchtivo da ne se pribiram po-kusno ot 23:00. Sled tova kato im kazvah, che sums gadjeto mi (na koeto imat doverie) ne mi praveha problem, ako se pribera i po-kusno.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
i az taka mislqПървоначално написано от Qgodka_
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
mi nai dobriq ve4eren cas prez zimata e 22:00,a prez lqtoto 12h,no tova zavisi i ot naselenoto mqsto 6toto v malkite gradove ne e tolkova opasno dokato v po-golemite po-razli4no
21:30 - 22:00 часа най-много![]()
какво 12 часа говорите,бе?
тук в София 15 годишно момиче да се мотае навън до 12 часа е просто...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Дам...Има много вярно в тея думи!И в 7 вечерта да се прибира пак ще върши глупости ,ако няма мозъкПървоначално написано от Master_88
![]()
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
ami 11-12 max no zavisi kude i skogo si![]()
moq nevinnost i greh.....
Зависи колко е отговорно момичето
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
според мен едно 15 годишно момиче трябва да се прибира наи късно до
19:00 и след сънчо трябва да си е легнала да спи вече