.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 169
    Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ами според мен 21-22 часа най-късно...15 години са си малко колкото и да си отговорен, ако си с някой по-голям и по-сигурен - добре, ама иначе...Каквото и да си говорим, колкото и да сме смели и отговорни...живеем в опасно време дори и за възрастните камо ли за децата...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Ако бях родител момиче на 15 годсини след мрак немаше да пускам никъде. За момче вече е различно.
    Само за луди!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    21:30 - 22:00 часа най-много
    какво 12 часа говорите,бе?
    тук в София 15 годишно момиче да се мотае навън до 12 часа е просто...
    Е далечко сме от София поне аз де и часа ми като бях на 15 беше 11:30-12 разбира се като станеше 11 майка ми винаги звънеше да провери как съм, а сега май вече ми имат повечко доверие и се прибирам когато искам и все пак се съобразявам и ако няма нещо специално до 12 съм си вкъщи

Супер фен
    Чисто самоубийство е...а в по-късните рейсове какви ги има Аз съм на 15 и вечерен час е трудно да се каже,че имам,всеки път е различно,ако няма някакъв специален повод до към 10:30 се прибирам...да не говорим,че когато излизам вечер винаги гледам да има с мене някое момче,на което може да се разчита Много е сложно всичко,не знаеш какво те чака зад ъгъла дори по сред бял ден,а какво остава за вечерта.
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми са съм на 16 и лятото съм до 11:/представяй си...

Guest
    Изнесете се от вас, намерете си сутеньори и ще имате дневен., не вечерен час! Като толкова ви се иска да се шляете по нощите...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Еми са съм на 16 и лятото съм до 11:/представяй си...

какво се оплакваш?
    аз съм до към 10 часа макс, ако не съм на купон или не е нещо много извънредно и не се оплаквам особено.. по-добре така, отколкото нещо да ми се случи.. не зависи от това колко е отговорен човека.. като, че ли нападат само безотговорни хора?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

22:00 ама сестра ми на 15 се пребираше в колкото си иска, ама това не е правилно слушаите родителите ви

Аз съм на 14 ,обаче се прибирам когато си искам , стига баща ми да знае кога ще се прибера и горе/долу къде съм ..

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    так ае лелеле на по 14-15 и без час

Мега фен Аватара на koalka
    Ами мен лятото ме пускат до 9-10 навън,а зимата по-рано(и аз съм на 15).До колкото и да те пускат има полицаи,които следят за тиинейджърии трябва да си се прибрал до 10 уж,но незнам кой го спазва.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emi az sa zavushih sedmi klas i me iskat v 10 vkushti..koeto na mene mi stiga i sum si dovolna ot chasa

Фен
    Град
    nearby
    22:00 max, taka vsichki sa shtastlivi i spokoini, na 15 vuobshte ne ste oshte golqmi i hich ne ste za noshten jivot. mnogo ne znaete kakvo pravite, sorry ama e vqrno
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Зависи от много неща, като: квартал, доверие и т.н.

VFR
    Guest
    аз съм на 17 и често излизам в 00:00 или 1.00 и се прибирам към 3,4.Проблем?

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    9-10
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

kogato bqh na u4ilishte nqkyde kym 23:00 kogato sym vtora smqna i 22:00 ako sym pyrva :} a sega :P kogato si poiskam :]

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    mi ... 10:30 -11:00 nz

12 -1 мен ме пускат до 10 аз съм на 13
    2 т. системно.

Фен
    Град
    sofia
    mi na 16 sm az,no nqmam ve4eren 4as

На 15 години... зимата към 21:00-21:30. По това време си е бая тъмно. Лятото може до 22:30-23:00. Може и на диско, ако има повод или заслуги.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Според мен тези 14-15 годишните не трябва да ги пускат въобще от вкъщи навън.....
    прочетох няколко теми във форума, които ме шокираха....на 12 години някви пикли са имали вече по 6-7-8 сексуални партньора...на 13 вече се друсат като прасета....на 15 деца раждат....абе хора я си стойте вкъщи по- добре
    От друга страна то си има някъв определен от "властите" вечерен час 10-11, който мисля че напълно нормален!

emi znam 4e ti se sedi do po kusno beib oba4e trqbva da razbere6 4e celta na va6ite kato ne te puskat do po kusno ne e za da te draznqt a za6toto prez glavite im minavat vsi4ki tezi ne6ta za koito ti ne si i pomislq6 dokato kuponqsva6!ne se qdosvai 6toto o6te tri godini 6te gi slu6a6 i posle 6e prai6 kvot si iska6 znam 4e vinagi iska6 tova koeto ne moje6 da ima6 no tva e polojenieto ni6o ne moje6 da naprai6!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

emiii zavisi ako si ot golqm grad... do 10 .. ina4e..... do 11 12 ... pone tai si mislq ..

Цитирай Първоначално написано от vesitu
    Според мен тези 14-15 годишните не трябва да ги пускат въобще от вкъщи навън.....
    прочетох няколко теми във форума, които ме шокираха....на 12 години някви пикли са имали вече по 6-7-8 сексуални партньора...на 13 вече се друсат като прасета....на 15 деца раждат....абе хора я си стойте вкъщи по- добре
    От друга страна то си има някъв определен от "властите" вечерен час 10-11, който мисля че напълно нормален!
    suglasna summmmmmmmmmmmm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си