- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко според вас е нормалния вечерен час за 15 год. момиче?
zimata 21-22, lqtoto 11, ot tam natatuka ili vashte trqbva da ti imat bezuslovno doverie i ne samo na teb a i na xorata s koito drujish ili prosto sa te otebali.
22:30 kato e lqto ina4e zimata do 21:30 nekade
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
9-9.30
hit me clown!
mi...az mislq 4e normalniq ve4eren 4as za 15 god. e kym 12 ,12 i 30....vse pak sq sme vakancq...a kogato sme na y4ili6te kym 10 10- 30
Ами нямам точно определен вечерен час,но смятам ,че е малко нагло да се прибирам след 10:30-11 освен,ако няма повод...И без тва по цял ден нищо не правим..няма смисъл да се кеси навън ,пък и като знам какви неща се случват...аз лично се прибирам към 9:30 и съм на 14
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Ем по закон май беше 22:00
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
по повод на всички които са на по 14-15-16-17 и нямат вечерен час,да са живи и здрави и когато ги хванат някой чичковци да им го набиват в дупенцата и да ги пребият,нека пак напишат колко са готини и пекани родителите им.
сигурно и в секса не ви ограничават хахаха,малки курвенца.
![]()
![]()
![]()
za momi4e e normalno po-rano da se pribira6 kam 9 nekade 6oto vie ste po-slabiq pol (v nikav slu4ai ne iskam da obidq nikoi)i moje ne6to da vi se slu4i..
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
според мен 22.00 часа е напълно нормален а зимата 21.00
Просто след това тръгват педофили крадци и въобще всякакви навлеци.
А недаи си боже видя някакъв такъв ще го накарам сам да си пражи свирки.
Та сега по темата мислч че гореспоменатия час е най-приемлив
Ако умрът тарикатите будалите само ще измът!!!
LANCIA DEDRA 2.0TDI-Този двигател толкова си може.
mnoogo zavisi i ot tpva s kakva kompania si, dali niakoi 6te te izprati i kakvo doverie imat roditelite ti, az otnovo mislia, 4e 9-9.30 e idealno
moia e 23.00, napulno normalno, daje dosta spored men... o to zashtoto mama mnogo se pritesniava i ne moje da \zaspiva kato me niama v kushti... a vse pak hodi na rabota. ama ako niakoi ima rojden den ili neshto takova.. misli, che samo za vednuj shte me pusne i do po-kusno. nadiavam se de...
ne vi e grabnal jivota.... kak 10 chasa shsa pribirate i az sym na 15 ama togaz izlizam...golqmo vliqnie na decata imat roditelite , kogato im kajat togaz shsa priberat... az s nashte pone ve4i nqam problemi gat sa pribera togaz...
мен лично зимата ме пускат до 9-9.30 а лятото до 10-10.30 но когато съм на рожден ден или има концерт наи мн са ме пускали до 2![]()
emi az sam na 12 i sam do 12 4asa a za nqkaq 15 godi6na macka ne trqbva da ima 4asove
Не знам обаче аз съм момче и ако съм някъде из махалата вечерен час имам около 12-1. Иначе до към 10-10:30 трябва да съм си у нас. Родителите ми ме държат много стриктно, а и аз не искам друго.
8-9, зависи. Ако е в хубав квартал може и до 9-30
2т. системно
Абе, какви ги приказвате?Тука повечето ги пускат да се мотаят по нощите, аз съм на 15, но след 9 и 30 никога не съм на вън.
И аз искам да ме пускат от време на време до по късно, ама...не, за купони да не говорим![]()
e tova ne mi se struva osobeno normalnoПървоначално написано от PrEsLaVaAa
![]()
za momi4e na 15 godini 22:00h gore-dolu dobre,no za 12 godi6na "macka" 12 e prekaleno mnogo,ta az kato sam na po4ti 18 ne mi davat da skitam iz ulicite sled 12
Абе тя на 12 трябва още с кукли да си играе....я стига много нахакани взеха,че станаха всички![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ем аз съм вече на 16 и съм официално до 9:30...вчера ме заговори 1 10-годишно дет е също до 9:30...аве поне ако съм купон мога да се прибера след обед на другия ден тей че..а колкото до 12-годишните...дано усещат колко дразнят с тяхното 'до 12...'
Живот нямаш ли си?!
На 15 е все пак. Преди имах гадже което беше на 17 и а не се прибере в 10 на секундата и на другия ден не я пуснат никъде.Първоначално написано от Whisskas
2т. системно
Смей се ти.
2т. системно
мисля че не трябва да има вечерни часове,
според мен родителите трябва след като са възпитали добре децата си,да им имат доверие..
ако едно момиче/момче е добре възпитано и без да му казват прибери се в еди-колко-си часа,
тя/той ще знаят,че това е правилно..и че трябва да го направи,без някой постоянно да му го натяква!
поне аз така мисля,въпреки че родителите ми се опитват да ми налагат някакви вечерни часове,но все пак..
иначе П.С и аз съм на 15.Лятото ме пускат до към 11-12 някъде,а през зимата до към 10 най-късно... И то аз по принцип към толкова и се прибирам,даже и без да ми го казват постоянно,но явно те не го разбират тва..а и мисля че на родителите им е доста трудно да приемат,че децата им порастват..затова се опитват да ги контролират..![]()
f@nt@zi@
Мммм...доста сложно е за момиче,11 часа мисля ,че е точно..защото всичките ми приятелки се прибират по това време някаде и от там съдя за този час..иначе за момче е по-просто , аз от 14 годишен нямам вечерен час...ама и кои ти го търси де , зависи на какви родители си попаднал/а![]()