- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко според вас е нормалния вечерен час за 15 год. момиче?
И на мен 21:30 -22:00 ми се струва нормално , въпреки че аз съм по-голяма и "вечерният" ми час е докато стане тъмно.Кофти ,но факт и не се опитвам да се оплаквам вече.И не е заради липсата на доверие или защото аз съм безотговорна.Причината е в това , че всякакви ненормалници (по-скоро повече отколкото през деня) се размотават по нощите.Е , когато има повод(рожден ден) ,оставам до по-късно ,но винаги има кой да ме прибере след това.
22:00![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
abe zavisi kade jivee6 ako e v nqkvo malko grad4e si stoi do kolkoto si iska6 ama ako si v po golqm grad kato sf pone v 22:00 lqtoto da si si vav vas ina4e zimata 20:00-21:00![]()
kfi 4asove kfi 5 leva do koga ima kfo da se pravi no obiknovenno kum 23:00 stava malko tupo
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
ami izvinqvaite ama vse pak e lqto kat po4nem u6te pak nqmame nikvo vreme taka 4e da go izpolzvame sq
a pak to e sme6no prosto nqkvo 15godi6no momi4e da s aprebira v 10 4asa si4ki na disko tq v 10
ami nz vseki ima razli4no mnenie no 10 za mene e za 3-4 klas decata 4e i po malki
4e nie v na6ta kompaniq ima i deca na 10 godini ama i te sa si do kasni4ko taka 4e NP
23:00 - 23:30 часа може би?
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Аз съм на 15 и ме пускат до 22,22 и 30.Не се оплаквам, то и без тва сички къмм 23 часа вече палят.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az s1m na 14 i mi e do 22.30![]()
e,vse pak ne e 4ak tolkova zle,mislq 4e e normalno...![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
okolo 10 i 30 ili 11
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Брат ми е на 15 год. и вече няма вечерен час...тоест може да се прибира когато иска а аз трябва в 23.30 , най-късно 00.00 часа вечерта да се прибирам![]()
emi spored mene ,lqtoto 4asa ty trqbva da e do kum 12:00 a zimata do kum 22:00
![]()
Четох,четох и се начетох на глупости.Особенно от странна на мъжките(не че съм женско де,но както и да е...) дето много са отворени,а представи си ти си баща на някое супер хубаво момиче(а и да не е!) тя ти е дъщеря като ти мине през акъла как някав почва да и са гаври в някав парк или я завлече на някаде а тя се опитва да го махне с шамари гледката е потресаваша(дори за мисъл,камоли истина)представи си това е твоята дъщеря я пак ми кажи ДО КОЛКО ЩЕ Я ПУСКАШ ДА СТОЙ НАВЪН?
vijte sq naistina si zavisi ot kompaniqta i mqstoto , a su6to i ot povedenieto
az nqma ot kakvo da se oplakvam , vqrno malka sum (e ne 4ak pod 10 , no ne i nad 15), no nikoi do sega ne mi e slagal granica v 4asa na pribirane , za6toto ne jiveq s ba6ta si , a na maika mi se struva 4e ne i puka
tui 4e se pribirai kogato iska6 kakvoto i da napravqt , za da razberat , 4e si ima6 sobstven jivot , koito e edin edinstven i bi trqbvalo da go izjivee6 taka , kakto iska6 ti
10 ili 10 i30
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Максимум 21:30
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
на 15 Съм нямам вечерен часПросто казвам кога ще се прибера и гледам да съм точен ( въпреки че не се рпибирам по късно от 24:00- тва лятото )
P.s Моите родители много държът на точността...
Моите родители например държат да знаят къде съм,не им давай повод да се съмняват в теб и ще те пускат до-по късно,а лично аз мисля че нормалният час за 15 годишно момиче е 22![]()
abe normalniq 4as za nas lapetata e ,okolo mmmmm abe do 12:00 trqbva da sme si v ku6ti
![]()
emi nz az ne sam to4no na 15 - po malka sam ama me puskat do kolko iskam az i nikoga ne sa mi postavqli 4as![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!