- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко според вас е нормалния вечерен час за 15 год. момиче?
нямам вечерен час защото наще знаят че ще се оправя знаят горе доло къде съм и ме оставят да стоя до колкото искам на 13 съм![]()
abe hora stiuga s tva"kat znaqt s koi sum,kude sum,i ne pravq gluposti",to kato te napadne nqkoi nqma da te pita dali si v dobra kopmaniq,dali si scqstno momi4e!ima tolkova izrodi,iznasilva4i,piqnici po ulicite!
basi i bezotgovornite roditeli!ne moje6 da pusne6 nqkvo 15 godi6no momi4e da se pribira v 23.00!
Много зависи от родителите и от теб самата. Принципно 22:00-22:30 е нормално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Анонимко
ooooo are stigA S TEQ GLJUPAVI VUPROSI.
IMA PONE TAKIVA 100.
![]()
Зависи от самите родители, зависи и от доверието им спрямо теб.
Иначе и аз съм на 15 и лятото нямах вечерен час, пък и почти не сме се виждали![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Няма определен наложен стандарт,зависи до колко са освободени в мисленето си родителите ти,както и ти самата,но както разбирам,за да публикуваш такава тема,явно ти си доста освободената,а родителите ти-не особено...Аз ли4но не мога да бъда съвсем 4естна с мнението си,защото и аз се боря за по-късен 4ас...![]()
и аз така мисляПървоначално написано от Sabrina27
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
mi az li4no sum na 15 i nqmam 4as.prosto trqbva da kaja kude sum,s koi sum i koga 6te se pribera i nqma problem,no kato sum na daskalo gledam da se pribiram kum 10 i 30
Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men
девет-десетПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
аз съм на 17 и в 00:00ч. трябва да съм си в къщи ... което си е живо убийстно , тъй като до сега не съм имала вечерен час , а изведнъж наложен ми се струва нещо ужасно ... не знам как да реагирам дори ... просто ще помълча малко , за да не си изпрося нещо друго ... и така ....
та вечерният час за 15 год. много зависи от родителите
извоювайте си сутрешен час - примерно до 6 сутринта сте си у вас![]()
bratmi kato si beshe tuk nqmah vecheren chas i za sega oshte ne sa mi postavili
лятото 10 зимата 9все пак говорим за малолетни, а не пълнолетни
Be yourself no matter what the others say!
Моя час лятото е 23:00![]()
А зимата сама си се прибирам към 10 или по-рано, защото и без това си излизам с по-големи и нямам проблеми, ако съм по-далечко =]
I just wanna live =]
off i prez denq sa su6tite laina!! Na 16 sum i se pribiram kogato iskam - moje da e v 9, moje i da v 2 ! Ako trqbva6e da se suobrazqvam 4e bilo "opasno" navunka trqbva6e d asi stoq zaklu4ena v nas, za da ne mi stane ne6to! prosto roditelite mi mi imat doverie, a i nikoga ne se pribiram samaПървоначално написано от Анонимко
si4ko zavisi ot roditelite![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Ми аз също съм на 15 години.Прибирам се към 22.30, 23.00 часа!!!!До тогава ми позволяват.
Аз съм момче и дори нямам навършени 15, баща ми навсякаде ме пуска защото може да ми има доверие, но като съм излизал с момичета вечерен час през лятото 12-1 макс.
А зима до 10 и 30 ама то както казаха зависи и от момичето...
Abe spored men horata pravilno sa si napisali,4e za pod 18-godi6ni za lqtoto 23h,a za zimata 22-mislq 4e tva e normalno![]()
sudeiki po otgovorite ustanovih,4e i moq ba6ta ne e v red! kak moje da se pribiram tolkova rano-toi me iska 8:30 ,nai-kusno 9 u nas-kreten!![]()
Prez zimata do 6,7
esenta,proletta i lqtoto do 10,11
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Докато си на даскало 22.00 - 22.30 , а иначе през ваканциите до колкото си искаш... Така е според мен......
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Mi to i ot roditelite zavisi.Moite me puskat do 8kvo da kaja..na 15 sum...
![]()