- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко според вас е нормалния вечерен час за 15 год. момиче?
зависи колко много са ти разхайтени родителитемен на навършени 16 ме искаха в 9 без нещо най-късно в къщи. така че радвайте, че ви пускат до 9 малки развратници такива
![]()
аз като бях на 16 през седмицата бях до 10.30, а през почивните дни или когат е ваканция до когато искам стига да им се обадя предварително
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
egati kusmeta! ne e 4esno!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
ми аз нямам вечерен час.
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ами зависи къде живееш.Ако е нак'в бандитски квартал в 9 трябва да си в къщи иначе 22-23 е нормално.
На 15 съм и сега ме карат да се прибирам 8:30-9.При положение, че живея в малък град.Това ве за всички дни.Гадно е, даже много, но нищо не мога да направя...
М дам,аз съм на 15 и съм по тая схема - е за лятото малко я нарушавам де ама подробности ... иначе през зимата съм до 22Първоначално написано от Sladkata_Nansi
![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
22:00 или 22:30 ддз...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ами хората с които аз се движа са на 15 и аз и моята фр сме малко по малко но те са си винаги до 12 , независимо лято или зима и само когато са наказани са до 9.Но КАрнобат все пак е малък град , има разлика от Кт и Примерно София...Не знам за нас нормалния 4ас на 15 годишем/на е 11.30-12.00
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
В днешно време много е опасно 15 годишно момиче само на улицата в 10:00, може би 9, ако е с придружител в смисъл приятели който да го изпратят може 10:00-10:30
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
хм...като бях на 15...се прибирах кам 22-22:30 там някъде
Ето ви един лош пример.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
По принцип, когато съм на училище втора смяна се прибирам към 19:30 ч. и умирам от страх докато се прибера, а лятото без да имам определен час се прибирам към 22:00 ч., все пак и живя на страшна улица с много бесни кучета и редовни пиници, така че съм по- спокойна като се прибера по- рано.
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
И аз така мисля,само дето наще постоянно държат на шибания час - 21.30, и лято и зима се толкоз,е това лято надявам се ще се промени..даноПървоначално написано от BeBcHeTo
![]()
![]()
ами или 22 или 23 защото горе-долу това е нормалното време за прибиране![]()
mi 1 ili 2 (ve4erta)
AMAN!
ами аз лично се прибирах към 2,3 вечерта,но става въпрос за лятото ;'>