.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne e vqrno.. Genekolog trqbva da ti predpishe kakvi hapcheta da piesh.. Ne moje ei taka na svoq glava da si kupuvash kakvito ti padne..
    Хахаха миличка много си назад с информацията бе момиче .. ти кой набор си?В аптеката също има човек който може да ти даде съвет.. какво ще ти свърши работа ама както и да е

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Цитирай Първоначално написано от Levski_Fenka
    А бе стига с тия глупости за гинеколог Отиваш в аптеката и си купуваш какво толкова има
    Гадното на тия хапчета е че трябва да ги пиеш всеки ден и да гледаш часа да е в един час.. ако изпуснеш много важно че си ги пил преди това
    Абе ти луд ли си....как така ще се гаври момичето с организма си,нито знае кое как ще и подейства,нито нищо...особено ако е като мен алергична към лекарства и всякви такива неща...а да отиде да си купи сама а...на лекар и тва си е....
    иначе наистина хапчетата са си най-обикновени противозачатъчни,никви Постинори щото тва не е шега работа...повечето пъти противозачатъчните се използват за контролиране на месечния цикъл,дали да ти идва на време,дали искаш да го изместиш няколко дни....но консултация с лекар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    По вашата логика утре трябва да отида до гинеколога да питам кой презерватив да ползвам да не ми се възпали нещо така ли?
    Ако тя има алергия към хапчета да .. съгласна съм но тя щеше да си знае!А й аптекарката както казах вече може да и препорача нещо

dilqna
    Guest
    A aptekarkata nqma li da mi poiska recepta za tezi hap4eta?

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Дават се ез рецепта, може и така да се вземат, но по-добре недей. Това не е аспирин да го пиеш както ти е казал някой си. Иди на лекар да ти обясни точно кога и как да ги пиеш, кои са най-подходящите за теб и т.н. ... Иди на лекар, моля те, не прави глупости! Ако толкова не искаш вашите да разберат потърси някой частен или нещо такова... Успех!

Супер фен
    Град
    София
    А бе стига с тия глупости за гинеколог Отиваш в аптеката и си купуваш какво толкова има
    Гадното на тия хапчета е че трябва да ги пиеш всеки ден и да гледаш часа да е в един час.. ако изпуснеш много важно че си ги пил преди това
    Абе ти луд ли си....как така ще се гаври момичето с организма си,нито знае кое как ще и подейства,нито нищо...особено ако е като мен алергична към лекарства и всякви такива неща...а да отиде да си купи сама а...на лекар и тва си е....
    иначе наистина хапчетата са си най-обикновени противозачатъчни,никви Постинори щото тва не е шега работа...повечето пъти противозачатъчните се използват за контролиране на месечния цикъл,дали да ти идва на време,дали искаш да го изместиш няколко дни....но консултация с лекар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    По вашата логика утре трябва да отида до гинеколога да питам кой презерватив да ползвам да не ми се възпали нещо така ли?
    Ако тя има алергия към хапчета да .. съгласна съм но тя щеше да си знае!А й аптекарката както казах вече може да и препорача нещо
    Гледай са приятелю....когато получих алергия към аналгин....го бях пила 13 години без да ми има нищо и в един момент стана така,че бях 5 дена в болница....така,че отнася ли се до лекарства нещата са много кофти....не че аз не си купувам понякога без предписание...но за момичето е най-добре лекар да и каже....и само едно не разбирам кое е толкова страшното да кажете на майките си...по-добре да знаят какво става

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от dilqna
    A aptekarkata nqma li da mi poiska recepta za tezi hap4eta?
    Никой няма да ти поиска рецепта! То по тая логика всеки месец като си купуваш противозачатъчни, трябва да ти искат рецепта. Сега... ако цикълът ти е редовен, нямаш проблеми от рода там да кървиш по 12 дена или такива, ако всичко е нормално, няма нужда от консултация с лекар. Но ако имаш някакви проблеми, алергии... по-добре да се консултираш с гинеколог. Но на дали ще ти изпишат нещо по-различно от Логест, или най-много Линдинет, те са същите като Логест, макар че аз предпочитам Логест. Ако все пак искаш да се консултираш с гинеколог, отиваш при личната и й казваш, че имаш бяло течение, да речем и тя ще ти даде направление за гинеколог. Пък после ще кажеш на гинеколога за какво става на въпрос. Или направо си плащаш 15 лева на частно и готово. Нито ще ти искат придружител, нито нищо.
    Първата опаковка почваш да я пиеш на 1вия ден, когато ти дойде. Пиеш си хапчето всеки ден, точно в определен час. Препоръчвам ти да си навиеш аларма или да се регистрираш да ти пращат смс от интернет, защото иначе като нищо можеш да се отплеснеш и да забравиш за хапчето. Но да ти кажа то ти става като навик.Има няколко недостатъка, с които трябва да се съобразяваш.
    1. Не трябва да повръщаш 3 часа след приема на хапчето. Тоест ако отиваш някъде на купон, съобразявай се с това да пиеш по-малко и да не почнеш да драйфаш. Тва от една страна е голям плюс, щото се ограничаваш в пиенето :Р
    2. Ако пиеш антибиотици, те намаляват ефективността на противозачатъчните, затова трябва да се пазиш.
    Хубавото е, че цикълът ти става редовен като по часовник. Мене ми идва точно в неделя в 10:30. Много якичко. А и е по-малко. Тече ти някъде около 3-4 дена. А преди беше 7-8 дена. Кеф отвсякъде... ПМС-то не е толкова тежко... Е, пак се зверя чат-пат на приятеля ми като съм пред мензис, ама той е свикнал. хехе. Ама иначе не те боли корема, не си толкова отпаднала.
    Че няма да надебелееш, няма да надебелееш! Това са ултранискодозирани протизвозачатъчни. Не дават такива странични ефекти. Кофтито е, обаче, че по-малко се овлажняваш от преди. Поради простата причина, че нямаш овулация, и секрецията на вагинален секрет се подтиска до известна степен от хормоните. Тоест ти препоръчвам преди акта да те овлажни със слюнка, ако ти прави френска, а и ти него. А ако не ви харесва оралната любов, вземи си едно лубрикантче от сексшопа. Скъпички са малко, 14 лв беше моето, най-евтиното. Ама ти отива доста дълго време... Защото ако не се овлажняваш хубаво, после много ще се протриваш и ще те боли! Хубавото нещо е, че вече забравяш за проклетите презервативи, за тоя страх кога ще ти дойде и кога не... Всичко е точно. Той може да свършва в тебе, не е проблем. Вече забравих за тревогите на скъсан презерватив, смятане на овулация, тестове за бременност, постинор и какви ли не главоболия... Чувствам се напълно спокойна. А и чувството без презерватив е мнооого по-хубаво, отколкото със... НО това със сигурен партньор, проверен за инфекции, и най-важното СЕРИОЗЕН приятел! Да не е да ти изневерява и да ти предаде някаква болест... Та... преди секс задължително се измивайте... Защото без презерватив много лесно може да стане някое вагинално възпаление.
    Това мога да ти кажа от личен опит и лични наблюдения.
    Още инфо за логест:
    http://lovensex.11.forumer.com/viewtopic.php?t=46
    А ако имаш някакви въпроси - питай!
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен
    Аз се навлажнявам доста добре. Може би е, защото не го правим много често, най-много 2 пъти на седмица...но не съм имала проблем с това.

dilqna
    Guest
    Chiana,blagodarq ti stra6no mnogo!Nqma6 predstava kolko mi pomogna i dori otgovori na nqkoi vaprosi,koito imah,a ne bqh zadala O6te vednyj mnoooogo golqmo BLAGODARQ!

Гледай са приятелю....когато получих алергия към аналгин....го бях пила 13 години без да ми има нищо и в един момент стана така,че бях 5 дена в болница....така,че отнася ли се до лекарства нещата са много кофти....не че аз не си купувам понякога без предписание...но за момичето е най-добре лекар да и каже....и само едно не разбирам кое е толкова страшното да кажете на майките си...по-добре да знаят какво става
    За алергия към хапчета не и трябва гинеколог .. а най-нормален лекар...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си