.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Тъжен
    Guest

Разочарование

Здравейте!Имам проблем-сега след изпитите след 7 клас темата не я знаех много кофти ми стана писах 1 лист и в момента си гледам резултата 2:90 много ми е кофти казах на нашите и на тях им стана малко кофти майка ми вика няма проблем не се притеснявай докато баба и дядо ми са много разочаровани!И на мен ми е много кофти срам ги е от мен,какво ще кажат на приятелите си?Той има 2?

По математика имам 3:50

Град
    Sofiq, ZP
    eeee spoko be az su6to nqma da imam po visok rezultat ama tate se skara na mama i i kaza izob6to da ne mi se kara ako ne mina izpitite, izkaram de spoki vajnoto e 4e se probva. a ti ot kude si ? a i az ne bqh u4ila temata spoko
    Уникати...

Guest
    От Пловдив
    Какво да правя сега/

Guest
    basi we za tyrnovo nqma li sait?

Град
    Sofiq, ZP
    ne se pritesnqvai. prosto az su6to go o4akvam toq moment 4e nqma da vlqza nikade i ve4e zapo4va da ne mi puka jalko 4e nqma6e o6te 10 stotni radvai se 4e ne ti sa se karali va6te a i kvo tolkova vse pak si dal vsi4ko ot sebe si nali?!
    Уникати...

Наистина кофти е само за 10 стотни ,но я се стегни живота продължава все пак.Гадно е че баба ти и дядо ти са разочаровани ,но догодина може да им докажеш ,че имаш знания, просто ти се е паднала тема която не знаеш.Има много училища след 8 клас и са хубави за това горе главата
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

nekvi shibani ispiti sled 7 klas spox i az bqh tak predi 4 godinii ima i po vajni neshta naprimer men v4era me blusna kola sega trea si seda v nas potroshena

Guest

Re: Разочарование

Цитирай Първоначално написано от Тъжен
    Здравейте!Имам проблем-сега след изпитите след 7 клас темата не я знаех много кофти ми стана писах 1 лист и в момента си гледам резултата 2:90 много ми е кофти казах на нашите и на тях им стана малко кофти майка ми вика няма проблем не се притеснявай докато баба и дядо ми са много разочаровани!И на мен ми е много кофти срам ги е от мен,какво ще кажат на приятелите си?Той има 2?

По математика имам 3:50
    az imah 3.500 po matematika i 3.875 po literatura i nikoi ni6tu ne mi kaza

Guest
    Да, но той има 2.90, което не му дава право да даде заявление към желаното училище. Трябва да има 3.00 или повече.

Междодругото, дайте ми сайт към резултатие за Велико Търновска област, моля ви. Вече всеки втори си знае резултата, а аз не

Повече от фен
    6om maikati ne se e razvikala kakav ti e problema da ne ti pyka kakvo mislqt baba ti i dqdo ti
    (sun)~{}*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си