- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване по задните части
Искам да ви попитам ВАС МОМИЧЕТАТА.
Аз съм момче не съм правил секс но се замислям за някой работи.Как е по-добре според вас момичетата - харесват ли ви момчета с гладки дупета.например погнусява ли ви например като правите секс и барните на гаджето дупето и то едно такова космясало...мене това ме отвръщава макар че съм момче.и да ви питам бихте ли направили забележка , бихте ли зарязали гаджето си ако не се поддържа там.аз лично искам да нямам косми там.мн ми е неприятно но още не съм ги махнал...ОФ
Общо взето какво мислите за Дупетата и как е по-добре с или без косми и като се има на предвид че мн ама мн малко от момчетата(мъжете) се обезкосмяват там...поне аз така мисля.
Ne bih napravila zabelejka..ama po dobre e da e gladko..To si zavisi ot momcheto de..
estestveno 4e e po qko da nqma kosmi i pup4icii 4estno kazano ako mi se slu4i sigurno 6te napravq zabelejka vse pak...
![]()
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
определено по-добре е без косми![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
Abe ne sum momi4e ama pi44 vij segaa nali mom4etata tree se razli4avat po neshto ot momi4etata bee ti kato zapo4nesh kato teh si brusnesh rucete, krakata, guza , kura i podmishnicite ti ste stanesh chist pedal we
e i az si brasna podmi6nicite kat stanat golemi kosmite 4e voni qko ..kapa se i posle se izpota i voni mnogo taka 4e ...a za gaza brao posle 6e si qko runtav kat spre6 da brasne6
za kvo mi e kato go fana za zadnika i rakata mi da se gubi v nekfa djungla....Първоначално написано от goddes_of_the_death
![]()
Баш така няма да е освен ако не му бъркаш в задника едва ли ще стане така но съм твърдо против обескосмяването на крака и ръце бати и педалите дето станахме
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Напълно подкрепям! =D>Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
За да получиш - първо трябва да дадеш!
Никой не е идеален. Момичетата да не би да нямат косми, пъпки, целулит?
Хахаха въпроса май беше към момичетата, ама както и да е![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от empjori
pak i vednaj po4ne6 li da se brasne6 trqbva da prodaljava6.Vse pak si mom4e samnqva me nqkoi da ti napravi zabele6ka.
и аз съм на това мнение..няма да му преглецдам задника за космиПървоначално написано от koalka
![]()
emi ako e v kurga na normalnoto ... nqma problem ... no ako ima nqkakva gora tamsorry ama ... e otvratitelno
![]()
Ami ako si pedal ili B se brasni se pak 6e te ebat v toq gyz ama ako si hetero za kakvo ti e??![]()
Ти мъж ли си или кво?! Няма смисъл да се прай6 на педал, отдолу-да, поми6ниците-да,ако има6 по гардите съ6то няма да е злеПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
ама дупето...изли6но...както и краката,ръцете, нека да си ли4и 4е си мъж! :P
Първоначално написано от :Д:Д:Д
xaxaxaxxa 6to za glupost?Edva li nqkoe momi4e se interesuva to4no ot tova.Ti si s tozi 4ovek,za6toto go obi4a6![]()
![]()
![]()
доста грубичко изказване,но е напълно вярноПървоначално написано от Анонимко
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
edinstvenoto koeto moga da kaja e .... MAHAI kosmiteee ... tupo e
за мен няма също никакво значение! важното е да си с човека когото обичаш и да ти е кеф!
Jivotat ne se izmerva s broq na vdishvaniqta, koito pravim, a s momentite, koito spirat daha ni !!!
Изобщо не ми пречат космите, ако обичам човека!!!![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Аве вие болни ли сте покрай гъза колко косми имааа.... колкото по члена кажи-речи... как се бръсне туй нещо че не ми е ясно????? еааа и после ше са някви малки косъмчета и ще сърбят, бодат и тн...
хЪхъхЪ![]()
Вие не сте добреИмало косми по задника.. вие се притеснявайте, ако няма
![]()
Както казаха повечето - важното е на някои да държиш хигиена, примено около половите органи. На всякъде другаде не е 'задължително'.. колко мъже съм виждал да си бръснат ръцете![]()
![]()
Ама да седнеш да си бръснеш задникаКато сте толкоз гнусливи и претенциозни момичетата - ми не правете секс бе
![]()
Един мъж трябва да си бъде мъж и да се отличава от жените по този показател.
А ако понятието 'косми' въобще стане повод за каквато и да е полемика с момчето ви - толкова по-зле за дълбочината на чувствата, които можете да изпитате.