.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    :Д:Д:Д
    Guest

Обезкосмяване по задните части

Искам да ви попитам ВАС МОМИЧЕТАТА.

Аз съм момче не съм правил секс но се замислям за някой работи.Как е по-добре според вас момичетата - харесват ли ви момчета с гладки дупета.например погнусява ли ви например като правите секс и барните на гаджето дупето и то едно такова космясало...мене това ме отвръщава макар че съм момче.и да ви питам бихте ли направили забележка , бихте ли зарязали гаджето си ако не се поддържа там.аз лично искам да нямам косми там.мн ми е неприятно но още не съм ги махнал...ОФ

Общо взето какво мислите за Дупетата и как е по-добре с или без косми и като се има на предвид че мн ама мн малко от момчетата(мъжете) се обезкосмяват там...поне аз така мисля.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne bih napravila zabelejka..ama po dobre e da e gladko..To si zavisi ot momcheto de..

estestveno 4e e po qko da nqma kosmi i pup4ici i 4estno kazano ako mi se slu4i sigurno 6te napravq zabelejka vse pak...
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

определено по-добре е без косми
    "Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
    Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин

Мега фен Аватара на koalka
    Зао мен пък няма никакво значение.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Abe ne sum momi4e ama pi44 vij segaa nali mom4etata tree se razli4avat po neshto ot momi4etata bee ti kato zapo4nesh kato teh si brusnesh rucete, krakata, guza , kura i podmishnicite ti ste stanesh chist pedal we

Guest
    e i az si brasna podmi6nicite kat stanat golemi kosmite 4e voni qko ..kapa se i posle se izpota i voni mnogo taka 4e ...a za gaza brao posle 6e si qko runtav kat spre6 da brasne6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от goddes_of_the_death
    определено по-добре е без косми
    za kvo mi e kato go fana za zadnika i rakata mi da se gubi v nekfa djungla....

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Баш така няма да е освен ако не му бъркаш в задника едва ли ще стане така но съм твърдо против обескосмяването на крака и ръце бати и педалите дето станахме
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    Abe ne sum momi4e ama pi44 vij segaa nali mom4etata tree se razli4avat po neshto ot momi4etata bee ti kato zapo4nesh kato teh si brusnesh rucete, krakata, guza , "мъжкия полов орган" i podmishnicite ti ste stanesh chist pedal we
    Напълно подкрепям! =D>
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Мега фен
    Никой не е идеален. Момичетата да не би да нямат косми, пъпки, целулит?

Guest
    Хахаха въпроса май беше към момичетата, ама както и да е

Цитирай Първоначално написано от empjori
    Abe ne sum momi4e ama pi44 vij segaa nali mom4etata tree se razli4avat po neshto ot momi4etata bee ti kato zapo4nesh kato teh si brusnesh rucete, krakata, guza , "мъжкия полов орган" i podmishnicite ti ste stanesh chist pedal we
    Напълно подкрепям! =D>
    =D> =D> =D>
    pak i vednaj po4ne6 li da se brasne6 trqbva da prodaljava6.Vse pak si mom4e samnqva me nqkoi da ti napravi zabele6ka.

Подмишниците и интимните части задължително трябва да се обезкосмяват според мен. Краката - препоръчително.
    Но пък космите по задника не ми правят никакво впечатление и не ми пречат.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Зао мен пък няма никакво значение.
    и аз съм на това мнение..няма да му преглецдам задника за косми

Guest
    emi ako e v kurga na normalnoto ... nqma problem ... no ako ima nqkakva gora tam sorry ama ... e otvratitelno

Guest
    Ami ako si pedal ili B se brasni se pak 6e te ebat v toq gyz ama ako si hetero za kakvo ti e??

Ти мъж ли си или кво?! Няма смисъл да се прай6 на педал, отдолу-да, поми6ниците-да,ако има6 по гардите съ6то няма да е зле ама дупето...изли6но...както и краката,ръцете, нека да си ли4и 4е си мъж! :P

Повече от фен

Re: Обезкосмяване по задните части

Цитирай Първоначално написано от :Д:Д:Д
    Искам да ви попитам ВАС МОМИЧЕТАТА.

Аз съм момче не съм правил секс но се замислям за някой работи.Как е по-добре според вас момичетата - харесват ли ви момчета с гладки дупета.например погнусява ли ви например като правите секс и барните на гаджето дупето и то едно такова космясало...мене това ме отвръщава макар че съм момче.и да ви питам бихте ли направили забележка , бихте ли зарязали гаджето си ако не се поддържа там.аз лично искам да нямам косми там.мн ми е неприятно но още не съм ги махнал...ОФ

Общо взето какво мислите за Дупетата и как е по-добре с или без косми и като се има на предвид че мн ама мн малко от момчетата(мъжете) се обезкосмяват там...поне аз така мисля.

xaxaxaxxa 6to za glupost?Edva li nqkoe momi4e se interesuva to4no ot tova.Ti si s tozi 4ovek,za6toto go obi4a6

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e i az si brasna podmi6nicite kat stanat golemi kosmite 4e voni qko ..kapa se i posle se izpota i voni mnogo taka 4e ...a za gaza brao posle 6e si qko runtav kat spre6 da brasne6
    доста грубичко изказване,но е напълно вярно
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен
    edinstvenoto koeto moga da kaja e .... MAHAI kosmiteee ... tupo e

за мен няма също никакво значение! важното е да си с човека когото обичаш и да ти е кеф!
    Jivotat ne se izmerva s broq na vdishvaniqta, koito pravim, a s momentite, koito spirat daha ni !!!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Изобщо не ми пречат космите, ако обичам човека!!!
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Аве вие болни ли сте покрай гъза колко косми имааа.... колкото по члена кажи-речи... как се бръсне туй нещо че не ми е ясно????? еааа и после ше са някви малки косъмчета и ще сърбят, бодат и тн...

Мега фен Аватара на machoka
    хЪхъхЪ

Вие не сте добре Имало косми по задника.. вие се притеснявайте, ако няма

Както казаха повечето - важното е на някои да държиш хигиена, примено около половите органи. На всякъде другаде не е 'задължително'.. колко мъже съм виждал да си бръснат ръцете

Ама да седнеш да си бръснеш задника Като сте толкоз гнусливи и претенциозни момичетата - ми не правете секс бе
    Един мъж трябва да си бъде мъж и да се отличава от жените по този показател.

А ако понятието 'косми' въобще стане повод за каквато и да е полемика с момчето ви - толкова по-зле за дълбочината на чувствата, които можете да изпитате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си