.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    plovdiv

opi6ete idealnoto momi4e

tyka gledam edna tema da opi6em kakvi mom4eta haresvat mimi4etata mi togava da pusnem o6te edna kvi momi4eta haresvat mom4etata

Guest
    ми да са готини като характер и визия
    в смисал да неса някои лигли и да се даржат детски и да неса некои коркозъбли

Град
    София

Re: opi6ete idealnoto momi4e

Цитирай Първоначално написано от lev4o
    tyka gledam edna tema da opi6em kakvi mom4eta haresvat mimi4etata mi togava da pusnem o6te edna kvi momi4eta haresvat mom4etata
    Има над 100 такива теми. Трябваше да потърсиш малко преди да пишеш.
    Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.

Guest
    1,50м, с плоска глава.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1,50м, с плоска глава.
    Taм където няма химия, няма и физика !

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    mom4eto za men trqbva da bade visoko za6toto az sam 1 73 trqbva da bade slabo no ne i klo6tavo o4ite mu trqbva da sa sini ili zeleni a kosata rusa ili 4erna tova e mom4eto na moite me4ti aaa osven tova kosata mu trqbva da e po dalaga ne do ramenete a pone 5 prasta da stra4i a ako ima rasti tolkova po dobre

Повече от фен
    Град
    sofia
    BeLiVe_Me`f,

zaglavieto na temata e: opi6ete idealnoto momi4e

A za men nemq idealno momi4e. Vsqka e razli4na

Фен
    Град
    BURGAS

hi

ami v dne6no vreme e trydno dase opi6e idealnoto momi4e
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Голям фен
    Град
    софия
    веднага го описвам..... няма такова

Всички са перфектни докато не им умръзнеш, после решават, че "времете убило всичко".

Но все пак има определение на идеалното момиче - ИСКРЕНОТО такова

Мега фен Аватара на koalka
    Това е според мен момичето,което обичаш,без да посочваш някви тъпи критерии!!!

няма идеални момичета и момчета -> няма идеални хора.
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Mom4eto koeto za men e idealno e sega6noto mi gadje \/

ThE`KilLeR
    Guest
    Idealnot0 m0mi4e e t0va v k0et0 si vliuben !!!!!!![img] [/img]

Град
    PHOENIX, ARIZONA
    Бла бла.. идеално момиче ? мОлЯ ? xaaxaxax.. Та значи идеалното момиче за мен е следното:

Да е високо под 1.50
    Да носи очела и да не излиза по цял ден от тях
    Да влиза в чата да можем да си пишем по цял ден
    Да учи много за да има добър успех и да се хваля на моите приятели, че имам умна приятелка
    Да е над 70 кг. да ме пази от злите хора..
    Да спи с мене чак в брачната нощ.. но само да спим!!!
    [/b]
    Но аз пак съм по готин.. не се залъгвай аз пак съм по готин.. и да се скъсаш аз пак съм по готин.. ДОРИ И ДА УМРА ПАК ЩЕ БЪДА ПО ГОТИН!! )))

Amiii predi hodeh pri edin frizior... gei Supe harakter, mnoo iskren, i izglejda prosto Ta tova e idealnoto momi4e spored men
    Btw az su6to sum momi4e, no Toi me bie po vsqkuv kriterii
    Мене ме нема в целата схема..

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    За мене идеалното момиче е това с което мога да споделя,да знам че в нейните очи имам доверие,да знам че няма да ми изневери и че каза думата ОБИЧАМ те не от съжаление или симпатия ами защото просот е така и така го чуства.....да бъде с мене а не с друг когато не е с мен...В трудни моменти да знам че мога да и имам вяра и да мога да споделя с нея като знам че ще ми даде съвет....никога не са ме влекли коконите с руси коси и къси поличкиголеми цици и незнам си кво...искам обикновено момиче за едно обикновенно момче и една дълга връзка....малко са тези които са за моя характер но например намерих една и то точно в съседната врата на блока и съм с нея и си я обичкам...никога не ме е интересувало колко е висока пълна тежка умна и т.н,.....доказателство за това е че сега я е с 1 година по голяма от мен.....не ми пука знам че се обичаме и чуствата са ни взаимни...такива момичета харесвам аз...да вярно е че противоположностите се допълват но съм имал връзка с момиче с противоположен на мене характер и ми излезна през носа сичките 4 хубави моменти с много плакане и съсипване...

Сегашната ми любов само ако можеше да е малко по-висок...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Няма идеални хора.

Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    няма идеални момичета и момчета -> няма идеални хора.
    az sym napylno ZA!!!!
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си