.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 126

Какви сте искали да станете?

nz dali e imalo takava tema,no mi e interesno mn razlichni harakteri da razbera kakvo gi e vlechalo kato sa bili mynichki,kakvi sa iskali da stanat [ ako pomnqt ] i zashto?

P.S. nadqvam se da vi e int temata ...

*Заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Първо исках да ставам учителка, защото имах страхотна класна от 1 до 4 клас и много ме палече мисълта един ден да се държа така с децата както тя се държеше с нас.
    После...нещо ми се губят спомените...
    Сега искам да стана хирург...не знам защо, но ми харесва мисълта да държа човешкия живот в ръцете си или пък е генетично заложено (родителите ми са лекари) Но по същата причина заради генетиката няма да стана лекар - просто, за да имам шанса да създам здраво семейство и мога да бъда нощем и през уикендите с децата си...
    Надявам се да стана адвокат или пък политик - нещо, където ще мога да се изявявам с мнооого говорене. А и мисля, че някое черно официално костюмче ще ми ходи перфектно
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хах,ами като малка обожавах животните(и още е така,де)и особено много натяквах,че искам да стана ветеринарка
    После и промених желанието на учителка
    После исках да стана психоложка...нямам идея защо
    После исках да стана художничка,защото много се кефех да рисувам
    Сега ми харесва идеята да стана микробиоложка,защото винаги съм се интересувала от микроби,бактерии,вируси,за азни болести и разни такива.А сега особено много съм се запалила
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

през целия си живот съм искала да стана военна колкото и да е учудващо и като разбраха наще и ми казаха че вече не ги подлагам на съмнения

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    ne moga da gi podredq tochno samo shte si spomnq...
    mi nachi iskah da byda policai... hudojnik... veterinar... i voenna sym iskala da stavam... i lekar.... i advokat... i ministyr iskah da stavam po edno vreme ama ...... ami kato cheli e tva.... moje i da se setq za oshte ama nz... a iskah da stavam i pilot na samolet iztrebitel kolkoto i da e stranno...

mnogo iskah da stana SPIDER-MAN ili Jedi
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Повече от фен
    Исках да стана "ходожничка".
    Да,но колкото и добре да рисувам,не ми се занимава с това.
    В нашето време има толкова много художници без работа.
    А труда им не се оценява достатъчно.
    Затова се отказах.
    Нека детската ми мечта да ми бъде само хоби...

Супер фен
    Като по-малък исках да стана зъболекар

Аз пък исках да стана манекенка или певица.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Имах няколко мечти като малък. Започна се с това да бъда супер герой, като супермен, спайдърмен и батман, после се вдъхнових от филмите и мечтаех да стана полицай.
    След това, много често започнах да гледам боклукчийския камион и ми се прииска, страшно много, да стана боклукчия и да въртя кофите като "онези чичковци".

Аз пък исках да стана космонавт.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    i as a moje i aktrisa i tanciorka (vse mn dobre razviva6ti se profesii v BG)

Пилот от Ф1 или пилот на изтребител
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    и аз така!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Супер фен
    Аз си мечтаех да стана момче и да пишкам права...като по-малка си падах мъжкарана
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Цитирай Първоначално написано от strange__
    Аз си мечтаех да стана момче и да пишкам права...като по-малка си падах мъжкарана
    xax strashna mechta
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

az kato bqh typishon ne pomnq mnogo,ama treti klas do predi nqkolko meseca iskah da stavam modna dizainerka - risuvam mn hubavi modeli [ minutka za reklama ] i daskalite po risuvane mi obryshtaha golqmo vnimanie,no veche se otkazah i mai iskam da stana psiholojka... no nz det me otvee vqtryra

Голям фен
    Град
    sofia
    doktorka

Повече от фен
    Град
    СС (;
    начи... певица, актриса, боксьорка (или както се пише тая проклета дума)... последното щото много обичах да се бия... то и сега обичам де
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Повече от фен
    az iskah da stana model.spomnqm si kato bqh malka vse obli4ah roklite i obuvkite na mama(sega kato se setq i mi stava sme6no )
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Аз като малка първо исках да стана танцьорка, заради едни сънища там, след това актриса всеки ден си репетирахме с една фр, а след катопораснах малка исках да стана преводачка и после психоложка абе странен човек съм аз . Сега се чудя м/у журналистка или някви занимания с туризъм, ама май второто ще надделее

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Аз станах такава каквато си мечтаех!

Фотомодел

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Да, бе, верно. И аз в един момент исках да съм моден дизайнер или актриса. Общо взето много неща са ми минали през главата.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Аз исках да стана програмист.

А баща ми беше разправял преди време как като е бил малък в детската или в училище.Всички деца ги питали какви искат да станат и всички казвали полицай(може и милиционер да е било) или космонавт(тогава е било модерно).А той, за да се различава от всички останали казал, че иска да стане дървар.
    11 tochka deaktiven profil.

Исках да стана

Като малък (всъщност аз все още съм малък) исках да стана Бийл Гейтц ....шегувам се. Исках да стана архитект и все още искам (какви пари падат от там).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си