- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vapros kam mom4etata!!!
.Какви момичета харесвате- гримирани или не? И защо тези дето се гримират са по- харесвани?![]()
Не съм мъжко ама ще си изразя мнението.Не е задължително гримираните да са по харесвани-има такива дето са си хубави и без грим или пък такива дето като се гримират и стават още по зле.Нема такова правило.
Ами зависи,гримът прави някои момичета по-хубави,а други загрозява.Но и в двата случая не трябва да се прекалява.
Аз пък непонасям някви момичета които са си сложили някво ярко червило,ярки сенки и т.н. Започват да приличат на порцеланови кукли.Нормално е да се слага малко грим,не да се прекалява![]()
На мене ми харесват момичета, които си слагат малко грим, а не онези, които си мажат лицата като индианци преди битка.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
цици мойто момиче в циците и задника опира въпроса е на в грима, като шибаш некое момиче на задна прашка не и гледа6 тъпия грим.
Само че момичетата не само за шибанеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Добре гримираните момичета са радост за окото, особено по купони и дискотеки, но най-обичам момичета БЕЗ грим. Момичета, които просто са се нарисували, за да се набиват на очи, или които всеки ден буквално си скриват лицето, ме отблъскват. Добрият грим не се забелязва, тоj само подсилва линията на очите или устнитеИ гримовете са за по-специални случаи, естествената красота на кожата не може да се замести от нищо! По-добре отделяйте малко повече време в грижи за самата кожа.
Нямам нищо против грима, стига да не се прекалява с него![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Такива с грим направен без козметични средства![]()
Пф... Не съм мъжко, но доста повече се харесвам с черен молив, черна спирала и тъмно червено червило...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ми аз си харесвам момичета който не са сложили 1 тон грим на лицето си ,а нещо по естествено. Все пак неискам насутринта след като се събудя и я видя първата ми мисъл да бъде "Боже коя е тази..... "![]()