- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КОлко трябва да ми е бала.....
Колко (приблизително) трябва ми е бала за IНЕГ(момиче съм) за първо и второ класиране.
Миналата година трябваше да е не по-малко от 33
36 или 37. Може и 50
Не си ли купи справочник?!Немам думи за оргарнизацията на сегашните седмокласници!
може би трябва да е над 32,8 ама все пак не съм 100% сигурна
....Don't bother!Be happy!....
Първоначално написано от jenny_e
Аха.Бъзика се.Възможно най-високия бал е 36
....Don't bother!Be happy!....
taq godina trqbva da spadne do 30!!!!!!!! da de az se nadqvam..koeto mejdu drugoto shte e egati e****ata a tezi koito e trqbvalo da vleznat s 6tici.... a ti kolko bal imash?
Охо. Са разгледах оценките и като гледам и 32 може да ти стигне. Ба си майката. Какво става?!![]()
Каква е тази истерия?Я си успокойте страстите малко...пишете всичко което искате и след няколко дни ще видите дали ви стига балаЕ*ати аз не се филмирах толкова като бях 7 клас....
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
haha emi macka tva shtoto si imala qki ocenki a nie sa se poburkavmeПървоначално написано от strange__
![]()
Абе деца, филмирахте се в някво детско и си е*ахте мамата.
Абе яки оценки...оценките ми бяха напълно нормални,нито мн високи,нито ниски.Гледайте реалистично и ще знаете за къде ще ви стигне бала и за къде не.Първоначално написано от BeBencEto
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ми мацка миналата година аз влезнах на 1 класиране с 33,8(и нещо си) при минимален 33,3(и нещо си) Ако тенденцията балът всяка година да намалява продължава,а то със сигурност е така с толкова много 2ки и малко кандидати,то тази година трябва да е около 32Първоначално написано от Анонимко
...което е лошо,спада имиджът на училището
Абе тва няма значение,теб колко ти е балът
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Тази година баловете за елитните училища ще са по-високи от миналата година. Отличните и мн. добрите оценки са повече от предните. Баловете ще спаднат само за скапаните училища. така че, не се надявай с бал под 34.