- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предимствата и недостатъците да бъдеш с..
Интересно ми е какво мислите вие ..Какви са предимствата и недостатъците да бъдеш с мъж ,който е много по-голям от теб ?
Някои ще кажат за любовта няма граници ,но това изобщо не е така..Мислите ли ,че е разумно да съществува една такава връзка ?
Какво значи "много по-голям"? Първо това трябва да се изясни.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
еми има мн малко предимства, като че ли недостатъците са повече, и все пак![]()
плюсовете се крият в тва, че има мн по-развито мислене, по-зрял е и с него може да се разговаря на сериозни теми (въпреки че доста мъже си остават деца и на 30)
също така вероятно има повече умения, повече знания, може да ти помага в ученето или нещо друго, опитен е в секса и знае точно какво да прави![]()
сега минусите: по-умен е и ако си сгафила трудно ще го излъжеш.. а и разликата в годините се гледа с лошо око.. е, не само се гледа, но и наистина не е най-доброто нещо
освен тва лесно може да те преметне и да си ви върти по няколко наведнъж, или пък да е скрил жена и деца някъде и да те използва само за едните плътски удоволствия.. ей така за разнообразие..
апък някой от ваште ак разбере да не говорим... първо, ти ще пострадаш доста, и второ, ако го хванат, нищо чудно да му лепнат няколко годинки за педофилия![]()
абе кофти си е с по-възрастен мъжапък и толкова ли не останаха свежи момченца, че сте се насочили към нещо по-дърто?!
:P
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Zavisi ot vazrassta na momi4eto ako to e na 20 i nqkolko a toi e na 30 i nqkolko spored men nqma zna4enie!
По-голям от теб с 10..15 и повече години от тебПървоначално написано от Ollas
![]()
Може ли и с 30-40 год по голям от тебе ?Първоначално написано от gagaa
Търса си жена 40 год по голяма от мене на 57 ако има да ми се обади..
Но аз пак съм по готин.. не се залъгвай аз пак съм по готин.. и да се скъсаш аз пак съм по готин.. ДОРИ И ДА УМРА ПАК ЩЕ БЪДА ПО ГОТИН!!)))
Не знам защо, но винаги в такава връзка някак си осъзнаваш колко е хубаво да имаш някой до себе си на твоите години и твоя акъл. Вярно е, опитът е важен, а като е по-голям несъмненено го има, но понякога това не стига...По-големите са някак си прекалено сериозни, изпадаш в ситуацията, че ти си малката, а той - "твоят покровител". Мисля, че голямата разлика в годините не е кой знай какво преимущество...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Това с разбирането от вашите много много ми хареса. Така е като постоянно се криете от родителите си и се мислите че сте много големи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-----
Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!
aaaaaaa, da weee po-golqm...10-15godini !?!?! naopravo se hvani s nqkoi na sredna vuzrast...za kfo ti e po-golqm...te golemite sa sku4ni, ponqkoga...noo po qko e s nqkoi koito da e na tvoita vuzrast nqkude..nai-mnogo 5godini, ama 10, 15...zabravi...![]()
party like a rock star sleep like a baby
Az ne vijdam da ima plusove takava vrazka... ! Edin muj moje da e i na 30 i pak da razsajdava kato 16god! A nqkoi 17god puk sa po-opitni i po-sposobni kakto v sexa taka i v drugi oblasti ot 30god... taka che... vs e otnositelno. A minusi ima kolkoto iskash... kato zapochnem ot tova che e smeshno, preminem prez tova che postoqnno trqbva da se kriesh i nakraq... shte vidish che nqma smisal i ti e nujna po-energichna vrazka, primerno...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
не съм момиче ама тия дето аз познавам ми казват той е голям симпатиичен незнам си кво има мотор къща....и аз ги питам е добнре за кво си с такъв а не с такъв смисал кголям колкото мене и тя ми защото той има повече акъл от вас може да му се разчита повече на него и некви такива....добреее....ама след 1 месец какво се оказва ревве ми тая същата на рамото и ми вика ама той ми изневери....с кой бе ми с жена му.....женен ли е бе?да има си и любовница....бравоо само така още се бутайте с такива!!!![]()
![]()
според мен предимства няма!
1-во тои е вече мъж,както ти каза,интересува се от съвсем различни неща,отколкото едно 15 годишно хлапе...![]()
2-ро не мисля,че е уместно съществуването на такава връзка!
Толкова ли няма момчета на нашата възраст,че да се заглеждаме по мъже!![]()
А и такава връзка според мен,в която мъжът е по-голям с 6-10 години от момичето си е чиста педофилия!![]()
f@nt@zi@
zna4i mn puti sum kazvala ... 4e ako po-vuzrasten muj ne moje da si nameri nqkoq macka na negovite god ili pone 2-3 god po-malka ... zna4i e qko zagyben ... a ako e nad 30 ... tova napravo e muj i ne e za edna teenagerka ...ako e nad 30 osuznava 4e ve4e my se izpluzvat god v koito moje da svalq macki nared i se zadovolqva s kakvoto doide ... nezavisimo na kolko god e ... a tova e mn lo6o .... ve4e yse6ta 4e ne epurva maldost i deinstvenoto za koeto e s teb e sex ... prosto te syvetvam vednaga da go skusa6 i pove4e da ne se vijdate ..... za6toto razlika nad 15 god ... osobenop v takuv period e napravo nedopystima ....
podkrepqmПървоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Не..той не ми е гадже ..никакъв не ми е ..аз също споделям мнение ,че би било глупаво да имам каквато и да била връзка с такъв човек..
Ем той е много умен и постоянно се опитва да ме убеди ,че нямало нищо лошо в това..а аз все не успявам да си докажа тезата,че не би било правилно ..общо взето за това и реших да напиша тази темаБлагодаря на всички
moje li samo edin vupros da ti zadam ot lubopitstvo?Първоначално написано от gagaa
na kolko si ti i na kolko e toi?
Аз съм на 15 ,а той...ще го спестя това,защото разликата е наистина стряскаша ..срамувам сеПървоначално написано от *an4eto*
e aide de molq te ... ymiram ot lubopitstvo ... a i vse pak ti ne hodi6 s nego ... ne e tolkova sramno nqkakuv dqdka da te haresva ... to ti ne si vinovna ... te vsqkakvi gi imaПървоначално написано от gagaa
![]()
aide plsss
Първоначално написано от valantain_love
aaaaaaaa останаха бре останаха![]()
![]()
![]()
Беше много права като каза дядкаПървоначално написано от *an4eto*
![]()
На 45..и сега всички ще ме нападант .ще кажат ,че съм луда ..Не ме убиваите нищо лошо не съм сторила
![]()
бе пука ти кой на колко години е... важното е да ти е пряитно с него. Нали само разговори, споделяния. Все пак има приятелство. Но виж, ако е нещо повече мен лично ми става гадно. Е наскоро видях една такава фреш двойка в 94... отвратително е, някаква пикла да разказва за това как нейна приятелка направила еди какво си, защото не искала да стане нещо... и на всичкотоо отгоре слушателят да е на 40 и нагоре години...
Don't hate me, I'm just blind.
glyposti ... nqma da te ybivame .... ti ne si vinovna 4e toi ti se kefi ... a i vajnoto e 4e ti ne hodiu6 s nego,za koeto te pozdravqvam ... i te syvsetvam da ne s epoddade6 na tova koeto toi ti govori ...![]()
Ami ako si s nqkoi mnogo po golqm mojesh da se nau4ish na mnogo neshta ot nego,6te polu4avash po golqma moralna podkrepa vav vsi4ko,6te te suvetva kak da postupish v opredeleni momenti ako toi ima golqm jiteiski opit razbira se ot teb....(nali e dosta po golqm ot teb vse pak bi trqbvalo da go ima
)mislq 4e tova e osnovnoto predimstvo da si s "mnogo po golqm ot teb"
!A dokolkoto nedostatucite........ toi moje bi 6te iska pove4e ot celuvki i pregrutki a ti moje da ne si gotova vse oshte za tova-zavisi ot vuzrasta vse pak!Normalno e da hodish s mom4e po golqmo ot teb ot 2 do 5 godini!ne pove4e!
Vse pak.......... tova e moeto mnenie makar ne sum hodila s "mnogo po-golqm ot men"!
![]()
hahah ем размърдайте се тогава бе... глейте кво става тука, мацките ви избегаха, взеха по чичковци да ходят..съвсем ви заебаха tctctcПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
нещо не сте се представили добре явно :P я да се стягате![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
az mislq che predimstva osven che e po zrql nqma...daje mi e protivno kato gledam nekvi momi4eta na po 15-1 deto hodqt s muje na po 40..i tva e istinski slu4ai..napravo gnus me hvashta