- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предимствата и недостатъците да бъдеш с..
Emi i spored men predimstva nqma! Mn po zabavno i priqtno e s nqkoe mom4e gore dolu na tvoita vazrast,za6toto kakto kazaha nqkoi po gore - ste na edin akal!!!
P.s. Abe mila, mi ne e li dostata4en, za da ne ste zaedno s tozi "dqdka",fakta 4e - ti ne iska6!!! Kakvi tezi 6te dokazva6!?! Prosto, kratko i qsno!![]()
Искам да поспоря.В смисъл, не конкретно с някоя от вас, а с това, че да си с по-голямо момче е УЖАС.
Уау ... имаме значителна разлика с приятеля ми и знаете ли какво ? Предпочитам го пред 17 годишен пубертет, който да пита в форума как да си сложи презерватив.Може аз да не съм попадала на 17 годишни "по-опитни в секса и в живота", както беше написал някой тук, но ще ме извините.Не ми се вярва и вие да сте попаднали на по-голямо момче от вас, което найстина да ви покаже, че си струва.
Поне половината тук са имали някой 2* годишен, лепнат за задните им части с цел да ги види без бельо, а не искам да предполагам колко са били видени така.Но общи мнения, без "доказателства и факти" ... може би се засягам защото найстина съм с по-голямо момче, ще ме извините.Мога само да ви уверя, че си струва много повече, от "момчетата на моята възраст".
Пък и имам доказателство за едното предимство - все още не съм пуснала тема тук - Бременна ли съм?! Помагайте ?! Много съм наранена ... Обича ли ме .. и т.н![]()
ако някой път пусна, може да сте сигурни, че съм с момче на моята възраст
П.П Лично мнение![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Много абсолютизираш нещата.Първоначално написано от nimfata
"П.П Лично мнение "
твоето не ми трябва
![]()
След 25 вече евентуално 30 е съвсем нормално да има разлика в годините между мъжът и жената до 10 години разлика е приемлива ,но преди това е тъпо като визирам от сорта на 15-18 с мъж на 25-30
Ето това ме разби. Гаджето ще ми помага в ученето. Имам си баща и майка за това!Първоначално написано от valantain_love
Аз бях първата на моя приятел и сега е най-добрият секс. Има разлика между неопитен и некадърник. Явно ти си била само с некадърници.Първоначално написано от nimfata
И защо си струва? По-зрял е? Дали ти си толкова зряла?Първоначално написано от nimfata
Това няма нищо общо с мъжа. Показва единствено това, че осланяш своя живот на него, което е глупаво. Жената се пази, а не бива пазена! И аз не съм пускала такава тема, а съм с момче, една година по-малко от мен и използвал контрацептивни таблетки.Първоначално написано от nimfata
А за моралната страна, която си пея от доста време...ако и двамата са над 20, дори над 18, е нормално. Но някаква пикла, която се чуди как да се фръцне на учителката по биология и какъв комплимент да И направи, не може да има връзка с мъж, който следва и работи. Нямат нищо общо. Обаче малката ще мисли, че той е зрял. Ще ви кажа нещо - наистина зрелите мъже не си падат по малки /освен ако не са педофили/.
Това едно изключитено крайно и неточно мнение. В крайна сметка няма само черно и бяло!Първоначално написано от nimfata
Е виж тук сме на едно мнение - и при мен е такаПървоначално написано от nimfata
![]()
тфа... е тоя път подкрепям напълно `Death`Whore`
ебаси, разправяте как са по-зрели... само, че вие не сте толкова зрели... разправяте как имали повече опит... да, ама вие тоя опит го нямате
файнъли... казаха им го...Ще ви кажа нещо - наистина зрелите мъже не си падат по малки /освен ако не са педофили/.
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Леле...Права си до болка!!!!!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Тц, очакваше се да има нападения. Не съм писала мисля, че говоря от името на всички, не случайно подвертах, че изразявам личното си мнение.
И само да си кажа ( Лично Мнение) да разбиваш отговор на някого на изнечения и да "отговаряш" на всеко едно по отделно е най-малоумното нещо, което някой би могъл да направи. Така може да се омаловажат дори математически теореми.Щом някой е свързал изреченията си, то мисля, че те трябва да се приемат като едно цяло.Не говоря само за коментарите по отношение на моето мнение, и в други теми забелязах такова процедиране.Но казвам пак, за тези които не обичат да обръшат внимание, че това е лично мнение.Всеки има право на такова."Обсъшването" мъ по циничен начин, според лични разбирания не е ли опит за неговата промяна ?
П.П Лично мнение![]()
Първоначално написано от Анонимко
Това съм аз ...
Хъм таааакааам...
Плюсове-много по-голям опит има,за много повече неща може да се говори с него,по-отговорен е (абе то си зависи) и някак си кеф ако се обичате
Минуси-ако е човек,на който не му пука толкова-може във всяка една секунда да те замени с някоя негова наборка,може да те изработи без да се усетиш...
Абе то много зависи от човека кво да ти кажа
Не съм обсъждала мнението ти по циничен начин. Но ти току-що го направи.
Хората са казали "Когато някой се подиграва на себе си, не му се подигравай и ти"Първоначално написано от `Death`Whore`
Не зная защо се сетих за тази сентенциа, ако трябва да съм честна, но много я обичам. По принцип обичам да съм цинистична, но в мненията си по тази тема не съм била.Не виждам и голям смисъл да продължим диалога си, за мен е изчерпан.Всеки има право на мнение/я, не искам да злоупотребявам със своето право
![]()
Ще си спестя коментарите.
еееее тва па еба си много голяма разлика.Тва вече бие на педофилия-мой съвет е да не се поддаваш на такъв човек щото-не е хубаво.Даже и самото звучене 15 и 45 не ме кефиаз на 15,а той на 45
em da ti kaja...edisntvenoto hubavo e,che 6a te ebe kato jivotno i 6te si nai-6tastlivata puberka na toq svqt, no nishto drugo ne vijdam...tva,che 6a te vozi v bmw nqqq znacheniepone taka si mislq
Първоначално написано от NeSTa_86
А то бмв-то е най-малкото ..той е разполага с много пари ,но въпреки всичко аз не съм никак лесна и няма да се поддамПросто ми беше интересно да видя какво мислите ..и очакванията ми се оправдаха ,а един от изводите е ,че обществото ни е уажасно консервативно
![]()
Абсолютно не!
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.