.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

malko suvet4e za golqmo udovolstvie pi6ete sega plssssssssss

iskam da popitam kak da napravq taka 4e gadjeto mi da "zabeli o4i ot udovolstvie" pravili sme mnogo ne6ta i mnogo puti e umiral ot udovolstvie no iskam da napravq ne6to koeto da go poburka i da ne pojelae nikoq druga do kraq na jivota si..ne e vajno za men da e hubavo,za6toto kogato na nego my e hubavo i na men mi e dobre...kakto pri svirkite...ne sme se vijdali ot 2 dena toi si beshe na selo shte doide kum 7.i iskam da my pokaja kolko mnogo mi e lipsval i kolko mnogo sum vuzbudena...iskam da mu haresa (bez anal sex) vsi4ko drugo..........pomognete mi ne6to zaka4livo malko grubo romanti4no muni4ko perverzno i mnoooogooo hubavo!! help

Голям фен
    s netrapenie 4akam otg. za6toto i az iskam da iznenadam gadjeto mi...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    МУахаххах това звучи смешно такова удоволствие да не пожелае никога друга няма.Ще му омръзнеш пък и той на те.Два дни е ти наистина си влюбена ужас помисли ,че може да му досаждаш ,но иначе просто му зготви едно хубаво не му мрънкай колко време несте се виждали и ,че го обичаш много просто си стой до него.После една свирка и го остави да си ходи мухахахахахах ей забава.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi na4i svirki no podlujda6ti
    1.nejno go lapa6 i dokosva6 s ruce
    2.po4va6 da go lije6 ot vurha na penisa nadolu
    3.oblziva6 okolo testisite s krugovi dvijeniq
    4.oblizva6 i testisite
    5.lapva6 gi i tqh
    uspeh moito gaje e ludo po tova

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    kudravoto ne6to drugo? kakvo drugo podludqva priqtelq ti
    ????

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    МУахаххах това звучи смешно такова удоволствие да не пожелае никога друга няма.Ще му омръзнеш пък и той на те.Два дни е ти наистина си влюбена ужас помисли ,че може да му досаждаш ,но иначе просто му зготви едно хубаво не му мрънкай колко време несте се виждали и ,че го обичаш много просто си стой до него.После една свирка и го остави да си ходи мухахахахахах ей забава.
    po dobre 6te mu e da mu kaje 4e i e lipsval i mn go obi4a i sled tva kakto kaza svirkata sex... pak ako e v nqkoq romanti4na obstanovka o6te po dobre pod du6a moje.. ilia ko ima6 vana.. ako ne na legloto zapali nqkoq sve6t leka svetlina a nai dobre 6te e kakto kazah pod du6a ili vav vanata na sve6ti :P ai 4e zeh mn da me4taq uspeh i pi6i nali e stanalo
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...

Re: malko suvet4e za golqmo udovolstvie pi6ete sega plssssss

Цитирай Първоначално написано от tupac_fenka
    iskam da popitam kak da napravq taka 4e gadjeto mi da "zabeli o4i ot udovolstvie" pravili sme mnogo ne6ta i mnogo puti e umiral ot udovolstvie no iskam da napravq ne6to koeto da go poburka i da ne pojelae nikoq druga do kraq na jivota si..ne e vajno za men da e hubavo,za6toto kogato na nego my e hubavo i na men mi e dobre...kakto pri svirkite...ne sme se vijdali ot 2 dena toi si beshe na selo shte doide kum 7.i iskam da my pokaja kolko mnogo mi e lipsval i kolko mnogo sum vuzbudena...iskam da mu haresa (bez anal sex) vsi4ko drugo..........pomognete mi ne6to zaka4livo malko grubo romanti4no muni4ko perverzno i mnoooogooo hubavo!! help
    Е ти си го познаваш и ти знаеш как ше стане чалъма аз не знам той на кво се кефи.Просто му подготви изненада-може би подготви по яка обстановка и ей такива пък секса си е въображение

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kudravoto ne6to drugo? kakvo drugo podludqva priqtelq ti
    ????
    az go podludqvamjavascript:emoticon('')
    moje da probva6 ako si mom4e hahahaahhhahaha

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Оближи му ануса Сериозно! Ако не те е гнус го олижи целия със задника, перинеума, топките, около пениса и тогава почни да му правиш свирка. Ако го обичаш, няма да те е гнус Ама гледай да се е измил Или пък направо го нацелувай целия, засмучи му всяко пръстче от краката. Ще му хареса. Пък и ти гарантирам, че друга жена няма да го оближе така.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    sofia
    hahaha Chiana macka posi4a6 ot vsqkude evalata tva kato go pro4etoh napravo se srinah ot smqh
    taka a po temata:spored men nai-golqmo udovolstvie moje6 da mu dostavi6 kato go butne6 na legloto da legne i zapo4ne6 da go celuva6 mn nejno kato po4ne6 ot vrata i sliza6 nadolu,nadolu i ve4e kato stigne6 do..... se6ta6 se kude,se vurni na gore i zadru6 tam kato na pupa pusne6 leko ezik i natam moje6 i sama samo trqbva da proqvi6 malko voubrajenie.
    aide uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си