- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 12 НАЧИНА ДА ГО НАКАРАМЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВА КОФТИ
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си!![]()
Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката!Първоначално написано от pavelludiq
![]()
Ама дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.Първоначално написано от dqdo fu4o
Еххх дядаа,поне малкото трева която ми остана съм я посадил в саксия на прозореца!Поне ти ми остана гордоста,защото поне не ме лъжеш дяди!Първоначално написано от pavelludiq
![]()
Ехх дядо нали знаеш че вече белият дроб не ми е като едно време и от най малкото почвам да се напушвам!А и какво стана с тревата която бяхме скрили в 4-тата пейка в църквата дяди?Първоначално написано от pavelludiq
Ехехе това момче винаги ми е вдигало духа,и други работи ми е вдигало но това е друг въпрос!Много поздрави да му пратиш ,винаги съм знаел че от него ще излезе човек нищо че алкохолът едвам не го уби!Първоначално написано от pavelludiq
Мога да кажа само 1. В тоя форум се появиха доста ***** хора.
dqdo fu4o , pavelludiq , Е*а БаБи зА пАрИ доста си приличат вече почвам да си мисля че са един и същи човек. Пък и са регистрирани в близките ден-два.![]()
Ехх дяди пак ти казвам от тази трева зех да забравям всичко!Незнам баба ти как още ме търпи!Първоначално написано от pavelludiq
Ехх дяди пак ти казвам от тази трева зех да забравям всичко!Незнам баба ти как още ме търпи![/quote:272614db0f]Ами баба няма избор, тя е заключена в сандък[/quote:272614db0f]Кога мислиш да я отключим дяди?Първоначално написано от pavelludiq
![]()
NAISTINA E QKO!!!
ее бива ли да си толкова лоша![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
добро е... хех![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
3. Докато му въртите свирка, спрете 5 секунди преди да се изпразни!
тва е адското))))))))
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
grrrr
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ами то тука не стаа дума за воина между половете.. просто има такива простаци които си го заслужават ! браво мацка .. мн яка теми4ка =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Communist