.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    vaaaa naistina e dobra ideq da go ubiete toq !

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    хахах
    тфа е като в средновековието

Повече от фен
    mi da kaje na tehnite shtom e tolkova zle pak da go gonqt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    neka kato i ima merak kvo losho ima da sa lubqt tam da sa obi4at tei ami
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Ако братчето ми е готина защо не? Секс с презерватив за една нощт какво толкова.

Е само ако ми е доведен брат, а не кръвен.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Stephanie Jay
    Ако братчето ми е готина защо не? Секс с презерватив за една нощт какво толкова.

Е само ако ми е доведен брат, а не кръвен.

aloooooo ?!?!?!??! vie normalni li ste ili az neshto ne sam v chas ??? bahti izvratenqcite....
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Не бе!!! Шегата на страна в никакъв случай небих го направила!!!

пич забий му една глава и му еби майката....извратеняк !!!!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    да бе да .... зависи от връзката .... кръвна или не ....

Щото .. пр Родителите ми са разведени ... а 2-рия мъж на майка ми има дъщеря от 1-вия си брак .... Т>Е> нямам никаква кръвна връзка с нея ...... \/ .... За малко щяха да се получат нещата ... и невиждам кво лошо има в това .... се пак не сме преки роднини даже коствени не сме .... ... Само морални .... ако може да се каже това ... пак морала в днешно време през _!_ ми че оттатъка ....
    .... пак и кво сам виновен ... Отначало метнах 2-3 намека ... Тя зе че подпали и почна да ме сваля .... мЕга весело .... намеци намеци че пред баща Й хахахахахахаха Абе лудницата пълна ... Имахме възможност за една пълноценна сексуална връзка но нещата се разминаха може би за добро ... мен ако питате със сигорност за добро човек се учи докато е жив ... или докато иска щот има мн живи дето грам не се опитват да се научат на нещо ... а пак относно девойката ... 2 варианта или да му каже да се разкара и да го заплаши с родителите му или да се оплаче на Психолог/педагог или да каже на приятеля си и да го ПРЕЧУКАТ ОТ БОЙ !!

Guest
    ако ог убиете ще е еднократно, по яко е да го биете, ама всеки ден... )

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да,могат да го изгонят,но иначе,както ти каза тя рискува да бъде изнасилена.Така че по-добре да каже.Това е отвратително.Техните трябва да вземат мерки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си