- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Брат й я съблазнява...
vaaaa naistina e dobra ideq da go ubiete toq !![]()
хахах
тфа е като в средновековието![]()
mi da kaje na tehnite shtom e tolkova zle pak da go gonqt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
neka kato i ima merak kvo losho ima da sa lubqt tam da sa obi4at tei ami
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Първоначално написано от Stephanie Jay
aloooooo ?!?!?!??! vie normalni li ste ili az neshto ne sam v chas ???![]()
bahti izvratenqcite....
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
пич забий му една глава и му еби майката....извратеняк !!!!
да бе да .... зависи от връзката .... кръвна или не ....
Щото .. пр Родителите ми са разведени ... а 2-рия мъж на майка ми има дъщеря от 1-вия си брак .... Т>Е> нямам никаква кръвна връзка с нея ......\
/ .... За малко щяха да се получат нещата ... и невиждам кво лошо има в това .... се пак не сме преки роднини даже коствени не сме .... ... Само морални .... ако може да се каже това ... пак морала в днешно време през _!_ ми че оттатъка ....
.... пак и кво сам виновен ... Отначало метнах 2-3 намека ... Тя зе че подпали и почна да ме сваля .... мЕга весело .... намеци намеци че пред баща Й хахахахахахаха Абе лудницата пълна ... Имахме възможност за една пълноценна сексуална връзка но нещата се разминаха може би за добро... мен ако питате със сигорност за добро
човек се учи докато е жив ... или докато иска щот има мн живи дето грам не се опитват да се научат на нещо ... а пак относно девойката ... 2 варианта или да му каже да се разкара и да го заплаши с родителите му или да се оплаче на Психолог/педагог
или да каже на приятеля си и да го ПРЕЧУКАТ ОТ БОЙ !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако ог убиете ще е еднократно, по яко е да го биете, ама всеки ден...)
Ами да,могат да го изгонят,но иначе,както ти каза тя рискува да бъде изнасилена.Така че по-добре да каже.Това е отвратително.Техните трябва да вземат мерки.