.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Що е жена?

Цитирай Първоначално написано от shadowflare
    офффффффффффффф ясноооооо някои главорез е пуснал тема че жените са задължителни да прая свирки когато някои поиска.ТОВА НЕ Е ТАИ!!!жена ще прави свирка само когато обича някои или тя сама пожелае това е сигурно
    Ti hodil li si v 4asovete po pravopis we ?

не мисля че става вапрос за правопис ма аре

Цитирай Първоначално написано от Nix
    Цитирай Първоначално написано от shadowflare
    офффффффффффффф ясноооооо някои главорез е пуснал тема че жените са задължителни да прая свирки когато някои поиска.ТОВА НЕ Е ТАИ!!!жена ще прави свирка само когато обича някои или тя сама пожелае това е сигурно
    Ti hodil li si v 4asovete po pravopis we ?
    А ти ще ми разясниш ли, в кое училище има "часове по правопис", че аз такъв учебен предмет не съм срещала.

П.П. Провери в учебника си по "Правопис" ( Хахаха ) как се наричат части на речта от типа на "ве"
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

неееее не и отново няма да учааа е ся сам в лятна

Guest
    Момичета! Проблемът ви е точно това! Недейте да се връзвате на вицове. Аз съм момче и като пуснете тема "начини да унижим мъжа" или подобни аз се смея, както се смея и на това.

ludoto kopele
    Guest
    мнооо ясно ве,жените са само за свирки за кво са ти иначе!

R
    Guest
    shadowflare
    Не така лапе!Не се мазни на девойчетата и да не сме прави трябва да се подкрепяме!

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Според мен тва имаше цел да разсмее хората и да дигне настроението, а не да дига междуполов скандал...
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си