.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

Първа Испанска езикова гимназия

Има ли такива от вас, които са влезли там след 7-ми клас? Какви са ви впечатленията, как е нивото на гимназията? Какви са предимствата и недостатъците? Аз питам, защото мисля да кандидатствам там и засега ми изглежда като най-удачното решение, но все пак ми е интересно какво мислят тези, които вече са учили в нея.

Фен
    Град
    Монтана
    и аз обмислям варината да уча там... интересувам се дали има общежития понеже не съм от София

Фен
    Град
    zoo....
    Аз не уча в испанската но съм чувала само хубави неща.Но все пак пред нея има още няколко по-добри училища така че ако ви е достатъчно висок бала по-добре влезте в някоя от трите най-елитни гимназии Успех
    ....Don't bother!Be happy!....

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ispanskata e mnogo dobro u4ili6te az su6to ne u4a tam no sum 4uvala i poznavam mnogo hora koito u4at tam i kazvat 4e e strahotno..em shte se nau4ish na neshto smisul na ezika de..em shte sa ti qki horata

Супер фен Аватара на Sarabi
    Добре де,няма ли да напише някой наистина учещ там!?!То всеки е чувал по нещо за всяко училище,но ни трябва мнение от първа ръка,don't you think so?
    Ако някой учи там нека благоволи да каже какво е нивото на обучение,как са учителите,домашните
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Sawyer
    Guest
    Точно я завърших! Супер местенце-и хората точни, и образованието но ниво. Доста юркат, не е лесно, но пък излизате конкурентно способни от там. Има и възможности за пътувания, семинари, форуми...Доволен съм!

Saludos a los colegas y a las profesoras!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sawyer
    Точно я завърших! Супер местенце-и хората точни, и образованието но ниво. Доста юркат, не е лесно, но пък излизате конкурентно способни от там. Има и възможности за пътувания, семинари, форуми...Доволен съм!

Saludos a los colegas y a las profesoras!
    Мерси за информацията

Guest
    Не идвайте в испанската,защото сичко е хубаво само на пръв поглед.Никва разлика в образнованието даже по-малко се учи,всички учители са надути и скапани със самочувствие на по-висши и за най-малкото провинение ти правят ебаси проблемите.Няма толко цайсове като в немската например,но като цяло даскалото е тъпо и нищо интересно не се организира.
    Вие си решавате де

Guest
    А тоя дето си е казал мнението по-нагоре - НЯМАМ ДУМИ явно е от ония заухавите дето само на испански бъбрят и се мислят за испанци напрао вече

Die slow mother fuckers !
    ~2pac~

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не идвайте в испанската,защото сичко е хубаво само на пръв поглед.Никва разлика в образнованието даже по-малко се учи,всички учители са надути и скапани със самочувствие на по-висши и за най-малкото провинение ти правят ебаси проблемите.Няма толко цайсове като в немската например,но като цяло даскалото е тъпо и нищо интересно не се организира.
    Вие си решавате де
    Благодаря и за твоето мнение, но май навсякъде е така...

Фен
    Град
    В нас ;)
    Аз не уча там, но сестра ми учи .. сега завърши 11 клас ииии .. е много доволна от нивото .. учителите .. хората .. казва, че мн си го обича .. организират се проекти и тя миналата година ходи в Португалия от един такъв. Има много СИП-ове, клубове и извънучебни занимания доколкото знам ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ni6to_ob6to
    Аз не уча там, но сестра ми учи .. сега завърши 11 клас ииии .. е много доволна от нивото .. учителите .. хората .. казва, че мн си го обича .. организират се проекти и тя миналата година ходи в Португалия от един такъв. Има много СИП-ове, клубове и извънучебни занимания доколкото знам ..
    Ами и на теб мерси! Май ще взема там да кандидатсвам.

Guest
    u4a tam i u-6teto e perfect.Pitai kakvoto te interesuva

Повече от фен
    u4a tam i u-6teto e perfect.Pitai kakvoto te interesuva
    Ами аз го писах вече като първо желание и мисля, че би трябвало да ме приемат с оценки от изпитите 6.000 по математика и 5.625 по БЕЛ и с пълно 6 на дипломата. Ти момиче ли си, или момче и с какъв бал влезе?

Sawyer
    Guest
    А тоя дето си е казал мнението по-нагоре - НЯМАМ ДУМИ явно е от ония заухавите дето само на испански бъбрят и се мислят за испанци напрао вече

Die slow mother fuckers !
    ~2pac~
    Виж са, това че теб не са те приели там, не значи, че трябва да плюеш класиралите се. Ходи избивай комплекси другаде.

just_a_kid, добре дошла! Жалко, че точно завърших, няколко години поред бях "протекция" на зайци като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си