- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първа Испанска езикова гимназия
Има ли такива от вас, които са влезли там след 7-ми клас? Какви са ви впечатленията, как е нивото на гимназията? Какви са предимствата и недостатъците? Аз питам, защото мисля да кандидатствам там и засега ми изглежда като най-удачното решение, но все пак ми е интересно какво мислят тези, които вече са учили в нея.![]()
Аз не уча в испанската но съм чувала само хубави неща.Но все пак пред нея има още няколко по-добри училища така че ако ви е достатъчно висок бала по-добре влезте в някоя от трите най-елитни гимназииУспех
....Don't bother!Be happy!....
ispanskata e mnogo dobro u4ili6te az su6to ne u4a tam no sum 4uvala i poznavam mnogo hora koito u4at tam i kazvat 4e e strahotno..em shte se nau4ish na neshto smisul na ezika de..em shte sa ti qki horata
Добре де,няма ли да напише някой наистина учещ там!?!То всеки е чувал по нещо за всяко училище,но ни трябва мнение от първа ръка,don't you think so?
Ако някой учи там нека благоволи да каже какво е нивото на обучение,как са учителите,домашните![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Точно я завърших! Супер местенце-и хората точни, и образованието но ниво. Доста юркат, не е лесно, но пък излизате конкурентно способни от там. Има и възможности за пътувания, семинари, форуми...Доволен съм!
Saludos a los colegas y a las profesoras!![]()
Мерси за информациятаПървоначално написано от Sawyer
![]()
Не идвайте в испанската,защото сичко е хубаво само на пръв поглед.Никва разлика в образнованието даже по-малко се учи,всички учители са надути и скапани със самочувствие на по-висши и за най-малкото провинение ти правят ебаси проблемите.Няма толко цайсове като в немската например,но като цяло даскалото е тъпо и нищо интересно не се организира.
Вие си решавате де![]()
А тоя дето си е казал мнението по-нагоре - НЯМАМ ДУМИ явно е от ония заухавите дето само на испански бъбрят и се мислят за испанци напрао вече
Die slow mother fuckers !
~2pac~
Благодаря и за твоето мнение, но май навсякъде е така...Първоначално написано от Анонимко
Аз не уча там, но сестра ми учи .. сега завърши 11 клас ииии .. е много доволна от нивото .. учителите .. хората .. казва, че мн си го обича .. организират се проекти и тя миналата година ходи в Португалия от един такъв. Има много СИП-ове, клубове и извънучебни занимания доколкото знам ..
Ами и на теб мерси!Първоначално написано от ni6to_ob6to
Май ще взема там да кандидатсвам.
u4a tam i u-6teto e perfect.Pitai kakvoto te interesuva
Ами аз го писах вече като първо желание и мисля, че би трябвало да ме приемат с оценки от изпитите 6.000 по математика и 5.625 по БЕЛ и с пълно 6 на дипломата. Ти момиче ли си, или момче и с какъв бал влезе?Първоначално написано от Анонимко
Виж са, това че теб не са те приели там, не значи, че трябва да плюеш класиралите се. Ходи избивай комплекси другаде.Първоначално написано от Анонимко
just_a_kid, добре дошла! Жалко, че точно завърших, няколко години поред бях "протекция" на зайци като теб.![]()