за 2 дена изчезнах ... намерих си едно парти и не съм се прибирал ... отидох с точната нагласа да проверя какво ште стане ... и какво ... като се прибрах - викове крясъци ... все едно на никой не му пукаше ... после 1 седмица и нешто изобшто не ми говориха ... да не говорим за пари и храна ... доста зле прекарах после както се очакваше 2-3 дена ми говориха мили думи, но това докато им изнася и отново почна този период с техните глупости ... това че пия повече е вярно, но не се прибирам пиян както друг път се е прибирал башта ми и са ставали такива скандали ... просто човека изглежда не е спокоен когато не се заяде с мен за глупост ... искам да спра алкохола заштото май ми е най големия приятел ... поне го намалих но както казах дори и да се прибирам пиян не съм го показал по никакъв начин .... не искам да започвам наркотиците отново заштото това беше мноого тежък период ... та всичко пак е съштото ... организацията у нас майка ми башта ми и сестра ми срешту мен напредва ... писна ми от всичко и всички ... ако не успея да се изнеса тотално мисля накрая да потърся съдебна помошт ...

П.С. все оште съм на 17...