Цитирай Първоначално написано от Axel_f
Малее много сте зле всички,как може да си миете всеки ден косата с шампоани?! Това е такова издевателство,че нямам думи И това,че още имате коса на главите си,се дължи не на факта,че ползвате "бебешки" шампоани,а на това,че сте още малки...на 35 години обаче ще видите Хъмм и милички,да аз си мия косата веднъж на 6 дена,обаче това изобщо не значи,че ходя с мазна коса Особено първите 3 дни след като съм се изкъпала още си е супер свежа и чистичка,после почва леко да се омазнява в корените,обаче това изобщо не значи,че е "плувнала" в мазнина,както някои умници се изразиха И толкова ли не разберате,колкото по-често миете косата,толкова по-бързо се омазнява...и това не съм го измислила аз,казвали са ми го и дерматолог,и даскалките по химиа и по биология!!!
Айде да сме малко по - умерени в изказванията, какво ще кажеш?
Всеки си има своя мнение и това не значи, че е зле. Тове, че ти търпиш корените да са ти мазни, аз примерно не мога да го търпя, за мен е гнусно. То ако цялата е мазна си е направо отвращаващо. За теб ако не е така ..... твоя си работа. Ясно е, че по-бързо се омазнява ... и да знаеш,че всики са наясно с тоя факт, не откриваш Америка. Примерно аз лятото всяка сутрин тичам и ако не си измия косата и не и придам форма .... то тя както и всяка друга коса, под действие на потта изглежда зле. И като тичам всеки ден - щя я мия всеки ден, мисля, че е достатъчно логично. Това, че ще опада до 35 години ( как изчисли възрастта?) също не е вярно. При някои може и да е така, но при никой от познатите ми такъв факт не е на лице ... с коса са си и на 40 години ако ще да я мият и всеки ден или през ден ... все едно. А и не мислиш ли, че всеки трябва да прави това, което иска, а ти не си никой, за да обвиняваш когото и да било. Ти нас наричаш "зле", а ние трябва да те наричаме "МАЗНЬО"? Глупаво е, нали? Затова остави всеки с мнението си и не критикувай чуждия избор, ако обичаш, защото за твоя никои нищо не е казал.