- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ФОРУМНАТА СРЕЩА НА 03.07.2006г.+СНИМКИ
Срещата беше плод на пълна импровизация, но се получи много добре, както сами можете да видите от снимките.
Събрахме се все весели, печени, готини и "мъдри" хора.
Ето ги снимките:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...&AlbumId=58606.![]()
тфа е тооооолкова сладка снимка
БДУ ъъъм... каква е тая мания да снимате кафенца, ФаФлички, шоколаТчета и такива разни...![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Хех, симпатяги сте![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
И аз искаааам, но съм от Варна![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Mnogo malko hora na taq sre6ta be![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
а дали някой освен въпросните е знаел... не мисля.
но както и да е, мен и без това не ме грее особено...![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Хаха не знааам...на там ли отиваше Рейвъна като го засякох на НДК? хах
Двама от тея ги познавам, ще ми трябва малко време да се сеття откъде. Май единия е от 12то...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
хей хей тва си е мания на Тео!Първоначално написано от HandOfBlood
![]()
![]()
Тука аз ги снимааах![]()
ми точно тая снимка не ми аресва особено![]()
иначе... всеки луд с номера си (;
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
...че какво й е на снимката?Първоначално написано от HandOfBlood
![]()
ами... то това не беше точно среща, ами.. аз реших, че ми се излиза с някого от форума, казах на Рейвъна, той каза на Тонката, който звънна на Тео,който тогава е бил със Snoopy_f,priti_kiti i Райдъра(или поне аз така разбрах)уговорихме час и се видяхме и беше некво фън![]()
ама, че сложно го обясних![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Разбира се, споко.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Според мен, трябва пак да се направи такава среща защото беше яко добро...лафче, ала-бала, всичко на 6 !![]()
нз, не ме фени... другата е по якаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
ii hora,mn ste sladki..jalko,4e sym 4ak ot yambol..![]()
get off.
eee kak taka te e qd 4e si ot qmbol beeeeee....natyjava6 me i me razo4arova6...kakto kazva6e edin moi mnogo dobyr priqtel: "QMBOOOOOL E GRADA!!!! QMBOOOOOOOL E STILA!!!!!!!!!!!".Първоначално написано от Juicy_Lucy
e ne be6e to4no dobyr priqtel ama kakto i da e...w/e nvm![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
koi we debelaka li ? s qkenceto i shapkata ?Първоначално написано от ErinEverly
a to vsashtnost beshe organizaciq za 10 15 min i za tui nemashe mn drugiПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
che shto reivan e mn po-veselo predlagam taka da mu se kazva na shefaПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
![]()
pfff basi vsi4ki li q znaete taq velika pesen xaxaxaПървоначално написано от DarthRevan
ina4e yambol si me kefi kato gradspoko.lo6oto e ,4e propuskam sre6tite,a ne ,4e sym ot samiq grad
yambol e gradaa..yo yo : P
get off.
Шефа е Ревън и не обича да му бъркат ника...Първоначално написано от bluby
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
pesenta rulz vs q znaem mn otdavna che i ruff riders znaem a vzemi nekoi den i stori kato shefa fani reisa ot qmbol sutrinta i si go fashta vecherta obratnoПървоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
shefa reivan ne obicha da mu barkat nickaaaaaaaaaaaaaaaaa xaxxaxaxaПървоначално написано от DarthRevan
![]()
Първоначално написано от DarthRevan
няма повече, съжалявам![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love