- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ФОРУМНАТА СРЕЩА НА 03.07.2006г.+СНИМКИ
horaaaa az zashto nishto ne znaeh.....shtqh da se domuknasledvashtiqt put mi pishete ls che da se setq
![]()
tebe priti dori nz kak da ti go sbarkam piti mai zvuchi dobreПървоначално написано от priti_kiti
![]()
![]()
![]()
Блъбицо мааааааа!!!! Не смей да заяждаш ни шефа, ни Питка!!!! ааа така де Притка!!!!!Първоначално написано от bluby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
reivanicooooo maaaaaaaa ne smei da mi kazvash dali da vi se podigravam ili neПървоначално написано от DarthRevan
![]()
![]()
![]()
Хахахаха, това ме разби!Първоначално написано от bluby
![]()
Iskam nai-milo i u4tivo da se izvinq na vsi4ki hora, modove i admini za flood-a. I za da ne e tova mi mnenie flood 6te kaja 4e sre6ti4kata be6e hubava![]()
![]()
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
em kak nema da te razbie to si e dobre da si stavat veseli chatchetaПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
i az uchtiva ili ochtivo iskam da se izvinq i za da ne e i tova mnenie fooood she kaje che trqbva da q povtorimПървоначално написано от DarthRevan
![]()
щот им е било тъпо и са нямали ко' друго да снимат...Първоначално написано от HandOfBlood
Аха.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Имало е срещи с 4 човека.Първоначално написано от little_pink
![]()
то бая народ са били
май от година на година по "организирани" ставате :)
бтв някой писа, че искал среща но бил от варна
е това не е комплекс ;)
във варна също има страшно много подръжници на сайта
жалко, че и тук всички са много навити за среща и са много заети зада дойдат :)
кво да прайш ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Много яко..Може да се присъединя към вас на следващата ви среща..
Само незнам няколко неща:
-Къде и кога е срещата.
-Колко години мин. и макс. трябва да си.
Тфа е то. Иначе ми изглежда готино.
In god WE trust ! (all others must submit a X.509 certificate)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=45678Първоначално написано от hack3r
![]()
За възрастта няма ограничение.